Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  208 członków

Heco Klub
IGNORED

Elitarny klub HECO

Rekomendowane odpowiedzi

Zworki dotyczą średnich i wysokich. Nie zmienią basu.

Niezły potencjał w tym 702 drzemie. Do momentu jak nie słuchamy zbyt głośno daje radę. Marantz ma tylko kilkadziesiąt watów mocniejszy zasilacz i bas nie schodzi w nim nisko. Nie napędzi celanów 702 , gdzie najniższa częstotliwość to 22Hz.

I takim sposobem Celan GT 702 dostał dodatkową regulacje na zaciskach w średnim pasmie, a przy skuteczności 92dB są łatwe do napędzenia przez wzmacniacz, każdy wzmacniacz, zaś nie pojmuje co do tego ma częstotliwość 22Hz?

Ja też mam PM8005 i nie powiem złego słowa. Co prawda nie gra to z celanami 702, bo ich nie mam:P Gram na Heco MS900.

Swoją drogą jeżeli ktoś posiada Celany w wersji espresso piano i chciałby za godziwą cenę je wypchnąć to możemy ponegocjować

Masz na OLX Celany 902 w express w bardzo dobrej cenie.

Widziałem je ale są zbyt duże na moje 20m. Swoją drogą, aż się dziwię, że nikt się na nie nie rzucił w tej cenie

Bo kolor dupowaty, tak moze bym podmianke zrobil swoich 702 na 902.

Bo kolor dupowaty, tak moze bym podmianke zrobil swoich 702 na 902.

Co ciekawe ten kolor w celanach 702 jest zazwyczaj sporo droższy. Nie wiem czemu to niby takie ekskluzywne. Chcociaż mi ten kolor nawet się podoba. Mógłbym zrobić taki zabieg: kupić je od gościa z olx, sprzedać nieco drożej i kupić celany 702. Tylko istnieje możliwość, że nikt ich nie kupi i zostanę z tymi kolosami w domu. Ten gość też ich nie sprzedał jeszcze mimo, że cena atrakcyjna.

Co ciekawe ten kolor w celanach 702 jest zazwyczaj sporo droższy. Nie wiem czemu to niby takie ekskluzywne. Chcociaż mi ten kolor nawet się podoba. Mógłbym zrobić taki zabieg: kupić je od gościa z olx, sprzedać nieco drożej i kupić celany 702. Tylko istnieje możliwość, że nikt ich nie kupi i zostanę z tymi kolosami w domu. Ten gość też ich nie sprzedał jeszcze mimo, że cena atrakcyjna.

Koles nie jest w stanie sprzedac a ty sprzedasz? Celany sa slabo rozreklamowane. Klipsch czy Kefa o wiele szybciej sprzedasz.

Kiedyś były czarne 702 za 4500 na allegro. Może się jeszcze pojawią. Ja na swoje kolumny polowałem prawie rok :-)

6500 - 7000 to cena nowych, wiec jak na allegro czy olx ktos wystawia za 6500zl uzywane to szacun.

4500 to bardzo dobra cena, w niemczech jest podobna lub ciut wyzsza.

6500 - 7000 to cena nowych, wiec jak na allegro czy olx ktos wystawia za 6500zl uzywane to szacun.

No też mnie to troszkę zadziwia ale znam osoby co włażą do sklepu i biorą bez negocjacji i sprawdzenia cen na necie.

902 są za duże:)

tak sprzedaję 900 i będę eksperymentował:)

A juz myslalem, bo zniknely z olx-a.

Ciezko bedzie ci cos wykombinowac cos lepszego, bedziesz musial zaplacic od 6000zl. Wszystkie tansze glosniki to raczej zamiana siekierki na kijek.

Tak też mi się wydaję. Nawet te celany 702, które są naprawdę przyzwoite aż tak diametralnie nie dyskredytują tych 900. Słychać, że jest lepiej, ale czy lepiej na tyle, żeby kosztowało aż 2x tyle to sam nie wiem...

Kiedyś były czarne 702 za 4500 na allegro. Może się jeszcze pojawią. Ja na swoje kolumny polowałem prawie rok :-)

To te co je właśnie kupiłem ;) Może za jakiś czas będę sprzedawał...

Edytowane przez kopernik123

A czego oczekujesz po zmianie? Ponoć aleva jest godna polecenia, dużo tańsza od celanów a granie nie gorsze ;-)

Oczekuję więcej rozdzielczości.

A czy ktoś ma namiar, gdzie kupić najtaniej te celany 702? Poza popularnymi serwisami sprzedażowymi. Może jakieś specjalne kanały dystrybucji?:)

Widziałem, że alevy mają inny średnio tonowy niż celany. Natomiast ich nie słuchałem. W salonie w którym byłem nie mieli ich na stanie.

Edytowane przez Troya

Tak też mi się wydaję. Nawet te celany 702, które są naprawdę przyzwoite aż tak diametralnie nie dyskredytują tych 900. Słychać, że jest lepiej, ale czy lepiej na tyle, żeby kosztowało aż 2x tyle to sam nie wiem...

Mam heco music style 1000 i celany 702 prawie niczym sie nie roznia, wiec potwierdzam: moim OSOBISTYM zdaniem nie warto doplacac az tyle do celanow. Wyglad MS a Celan to juz inna sprawa.

A co do namiaru na dobry sklep. Polecam S4home, juz maja tyle mnie wyportkowane na tych wszystkich glosnikach ze hej.... :) Fachowa i przyjazna obsluga, cenowo tez wypadaja super.

A co do namiaru na dobry sklep. Polecam S4home, juz maja tyle mnie wyportkowane na tych wszystkich glosnikach ze hej.... :) Fachowa i przyjazna obsluga, cenowo tez wypadaja super.

Podpisuję się pod tym obiema rękami :-)

To może coś z polskich manufaktur?

Ostatnio były Zephyry od YB Audio za 6500.

A czy ktoś ma namiar, gdzie kupić najtaniej te celany 702? Poza popularnymi serwisami sprzedażowymi. Może jakieś specjalne kanały dystrybucji?:)Widziałem, że alevy mają inny średnio tonowy niż celany. Natomiast ich nie słuchałem. W salonie w którym byłem nie mieli ich na stanie.

Moim zdaniem to @S4home ma bardzo dobre ceny. Sam od nich nie raz kupowałem i znajomi też i zawsze ceny były super.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

Moim zdaniem to @S4home ma bardzo dobre ceny. Sam od nich nie raz kupowałem i znajomi też i zawsze ceny były super.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Właśnie już zagadałem z nimi po przeczytaniu wypowiedzi na forach

A jak Wszym daniem jest uczciwa cena za heco celan 702 espresso?

Pytam o nowe?

Pozdrawiam

To mi rozjaśniłeś sytuację:P

Zakupiłem od S4 Celany 702 w wersji espresso 7k z przesyłką. Powiedzcie, że to dobry interes. Zrobili mi upust z oficjalnej ceny więc wydaję mi się to przyzwoita cena. Może ktoś się wypowie czy nie wyszedłem jak zabłocki?:)

Wybaczcie, głupio to wyszło. Ale nie obrzucajcie mnie gównem i wyzwiskami. Choroby umysłowej nie mam więc powściągnij język lolo2 i hamuj bajerę. Czy moderator może to jakoś zlikwidować?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.