Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  208 członków

Heco Klub
IGNORED

Elitarny klub HECO

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Czy po zamontowaniu zworek słyszysz różnicę i jaki przewód użyłeś do tego zabiegu???

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

Z tego co wiem to Artiz_ kupił z S4Home nowe po rabatach Heco Music Style900 przesiadka z STXów :)

Rozumiem ze ten mostek w zamian za firmowa zworke?jest roznica?jaki model heco?nie lepiej jednak kabel biwire?

wyslane z tapatalk na huawei honor 5x

Jeden ciol czy mostek czy biwire, moim zdaniem przy heco i sredniej elektronice i tak roznicy nie uslyszysz.

Robilem male testy kabli na Heco i zadnych roznic nie slyszalem.

Jeden ciol czy mostek czy biwire, moim zdaniem przy heco i sredniej elektronice i tak roznicy nie uslyszysz.

Robilem male testy kabli na Heco i zadnych roznic nie slyszalem.

Ja też różnic nie słyszę.

Jeszcze pytanie jaka to srednia elektronika:)

"Moim zdaniem i wedlog mojego portfela" srednia polka to wzmacniacze i amplitunery w granicach okolo 5000zl.

• 2 tygodnie później...
Bali, a Ty czego tu szukasz? :D

???? Ja...hmmmm....Szczęścia :)

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Szczęścia nie zaznasz do póki nie kupisz Heco.

:wub:

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...

Ja kupiłem heco 900 i jestem nieszczęśliwy, bo nie wiem jaki wzmacniacz kupić do nich.

kwota 2600 z kablami nowy lub 1200 używany.

może coś polecicie. bo rozstrzał w RMS od 45 W do 100 W. co by się spasowało.

Salon 30m2, tylko stereo wzmaki wraz z a / b i a+b

moje typy to :

yamaha ns 501 lub 701

marek 6006 - tylko czy nie za słaby. - tego słuchałem i wydawał się bardzo super ( góra ładna, środek i bas super )ale coś mi się zdaje że to jest za słabe do heco 900

onkyo chyba odpada bo przypadkowo słuchałem 8050 i jakoś płasko było.

może coś polecicie bo rozstrzał w RMS od 45 W do 100 W. co by się spasowało fajnie jak by miały dac jak ten marek i 701

używane do 1200 zł

Edytowane przez Tadzinator
Ja kupiłem heco 900 i jestem nieszczęśliwy, bo nie wiem jaki wzmacniacz kupić do nich.

kwota 2600 z kablami nowy lub 1200 używany.

może coś polecicie. bo rozstrzał w RMS od 45 W do 100 W. co by się spasowało.

Salon 30m2, tylko stereo wzmaki wraz z a / b i a+b

moje typy to :

yamaha ns 501 lub 701

marek 6006 - tylko czy nie za słaby. - tego słuchałem i wydawał się bardzo super ( góra ładna, środek i bas super )ale coś mi się zdaje że to jest za słabe do heco 900

onkyo chyba odpada bo przypadkowo słuchałem 8050 i jakoś płasko było.

może coś polecicie bo rozstrzał w RMS od 45 W do 100 W. co by się spasowało fajnie jak by miały dac jak ten marek i 701

używane do 1200 zł

Ja mam nada 326 I jest super,ale jak ci srodkow strczy to ja przynajmniej planuje nada 356 I mod muda44 (uzywany ok 1800zl + mod za 500),ale tak jak mowie 326 tez daje rade:)

Ja mam nada 326 I jest super,ale jak ci srodkow strczy to ja przynajmniej planuje nada 356 I mod muda44 (uzywany ok 1800zl + mod za 500),ale tak jak mowie 326 tez daje rade:)

Ale jaką mocą wzmacniacza mam się kierować jak kolumny są 4-8 OM i mają sprawność 91 dB ?

Ciekaw jestem jak NAD by sobie poradził z tymi kokumnami. Ogólnie NADa cenię i myślę że mogło by to zabrzmieć miło,szczegolnie do rocka.

Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka

Tak jak pisalem.mam nad326,sluchalem z klipschami,heco500 na koncu z heco 900 I kupilem 900tki bo graly z nim wg mnie bardzo dobrze.minal prawie rok I jezeli zmienie to tez na nad ale 356 z modyfikacja,bo z tego co czytam opinie to juz bardzo wysoka klasa,a finansowo stosunkowo nie wiele trzeba dolozyc.

Miałem kiedyś NADa nie pamietam modelu ale było to jeszcze wtedy kiedy producent jako znak rozpoznawczy koloryzował na zielono przycisk Wł/wył

Fajnie grał ale z czasem chodz sprzet nowy był to przy podgłaśnianiu charczał potenciometr.

No i ten obrzydliwy szary plastyk. Nie mniej jednak ten sprzęt grał nie koniecznie wyglądał. Gdyby NAD miał przełącznik końcówki mocy to dziś pewnie by stał "szary" u mnie ;)

A to zbieg okolicznosci. To nie mój pokój i nie moje klocki. Za dużo sie bawiłem w zbieranie denona ,aby sie go pozbywać. Z pewnoscią z denonem zostaje na dłużej.

Chyba lepiej nie mieć ręki niż nic mieć denona na święta :D

Buahaha....ojjj Kapusta, niedość że bez ręki i Denona i ciekawe czego jeszcze

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.