Skocz do zawartości
IGNORED

Złote płyty CD-R

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystki !! Wyjaśnienie !!

To ja wysłałem (sprzedałem) fade płyty CD-R Hi-Space Gold. Sprzedaję je hurtowo i fade otrzymał je do testów w cenie właśnie hurtowej jako człowiek z branży i potrafiący z racji przygotowania zawodowego należycie i kompetentnie je ocenić. Absolutnie nie chcę wykorzystywać forum do jakiejkolwiek reklamy, więc porozumiałem się z fade poza forum-telefonicznie. Ponieważ widzę , że jest zainteresowanie tym produktem oraz padają różne informacje (mylne) wyjaśniam. Jestem importerem i płyty dostarcza nam dostawca z Niemiec. Od niedawna rozprowadzam je do odbiorców w kraju, narazie niewielu lecz ich liczba się zwiększy. Tam też można je nabyć. Oczywiście mogę na priva podać jakieś namiary. Należy się liczyć z tym , że ceny niestety będą wyższe niż owe 5,50 brutto. Ja na to już nie mam wpływu. Płyta jest rzeczywiście znakomita. Ponieważ znam i rozumiem oraz podzielam zainteresowanie Was wszystkich dobrymi produtami w temacie audio, zdecydowałem się wtrącić z krótkim wyjaśnieniem. Pozdrawiam wszystkich.

No bo ta cenka 3,99 to za zlota, ale do danych. Ja po tym jak moj stary kaprysny CD przeczytal plyte Dysana for Audio, a z identyczna bez tego napisu dal rade tylko po 15 sek wyswietlic Index - wierze w CDR Audio

Frycu> ... i z tego samego powodu ja używam też tylko Audio - mimo ,że mój CD stary nie jest -

no cóż jak sie ma konika to trzeba na niego płacić.

Kiedyś nawet będąc na giełdzie szukałem najdroższych płyt audio, i kiedy zaproponowano mi 3,50 to odpowiedziałem, że szukam płyt za ok 10 PLN - wszyscy wymiękali :-)

niezla mysl - od ilu sztuk bedzie "ilosc hurtowa"?? :)

Te plyty z prawami autorskimi - podalem bo nie bardzo rozumiem na jakiej zasadzie kopia na tej akurat plytce ma byc nagle legalna - a ze plytki wygladaja extra to inna sprawa.

fadeover>>>

Nie widzę problemu. Jeśli jesteś w stanie się tym zająć to omówimy sprawę przez tel. Oczywiście możemy mówić wtedy o cenie "hurtowej" + koszty wysyłki i pobrania. Pozdrawiam.

Panowie ! Problem jest nie w cenie, którą oczywiście postaram się zrobić jak najlepszą dla forumowiczów lecz w kosztach dostawy i pobrania. W grę wchodzi tylko kurier i wysyłka w jedno miejsce. Wtedy opłata ok. 30 do 35 PLN brutto przy np. 100 lub 200 płytach wygląda zdecydowanie lepiej niż przy 10 szt. Faktura na adres jednego z was. Pozdrawiam.

jesli plyty bylyby do odbioru gdzies na SLasku - to w jakis weekend moglbym je sam odebrac (oczywiscie nie jestem w kazdy weekend na SLasku ale co 2-3 tyg w tym w najblizszy) - zawsze to te 30 pln mniej - Warszawiacy odebraliby osobiscie - do innych plyty poszlyby poczta. Wiec moze jednak zalozmy watek i zobaczmy o ile plytach w zasadzie mowimy?

Na razie Hienka 10 szt

Ja tez spokojnie 10 szt moge wziasc (moze 20 jesli nie bedzie zbyt wielu chetnych)

Nastepni ...

->fadeover

płytki Benq wyglądają tak:

[obrazekLUKASZ-71470_1.jpg] [obrazekLUKASZ-71470_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-59-100006620 1170254307_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

->Hiena

w wersji PRO mają zalecaną prędkość zapisu 2-24x:

Ukryta Zawartość

zwykłe Gold Data - 40x

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.