Skocz do zawartości
IGNORED

Złote płyty CD-R

fadeover

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Cieszę się , że płyty wzbudziły takie zainteresowanie. Jestem przekonany o ich wartości. Wiem , że nie będziecie zawiedzeni. Bez tej pewności nie ryzykowałbym utraty szacunku w tak poważnym gronie na forum. Ale dość podlizywania się. Dzięki fade za "szum" w sensie pozytywnym. Jak wiemy wielu naszych rodaków w różnych okolicznościach uprawia szum destrukcyjny. Przepraszam za te uwagi i do rzeczy. Mogę dołożyć jeszcze setkę jeśli potwierdzenie całej ilości będzie najpóźniej jutro t/j piątek do godz. 10,00. Chodzi o to , że po tym czasie muszę określić ilość dla innego odbiorcy. Płyty się po prostu kończą a następna dostawa za dwa tygodnie. Pozdrawiam wszystki serdecznie i dzękuję za zainteresowanie.

dodam, ze dzis juz zadnych nowych zamowien nie otrzymalem - wiec na razie 200 szt wystarczy. Ale zgodnie z tym co napisalem wyzej liste zamkne dzis o 20tej i wysle informacje do Tomka ile ostatecznie bierzemy.

tomekk->

czy płyty Hi-Space Carbon Sound też można by w ten sposób zamówić? Zrobiłem krótkie rozeznanie z którego wynika, że Hi-Space nie ma w tej chwili w Polsce przedstawiciela więc trzeba je ściągnąć z zagranicy.

Proszę o informację :-)

Jerzyk23>>

Niestety nie ma w tej chwili CarbonSound. Jak będą to się pochwalę. POdobnie jak Diamond cd (warstwa do nadruków oraz odblask idealnie srebrny - jak tłoczone) oraz CD-R metal 90min - testowane na wielu napędach w/g załączonej listy. Mam tylko po parę szt. demo. Sprowadziliśmy goldy for Audio z mojej inicjatywy - pomyślimy i o innych np. goldy dla danych komp. Też znakomita płyta i nieco tańsza, choć niekoniecznie ponieważ w związku z rosnącą ceną Euro kolejne dostawy zdrożeją. Pozdrawiam

Jam jest tomekkk nie tomekk.

->Jerzyk23

o ile to jest aktualna oferta, to Carbon Sound są dostępne tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

(5,61zł brutto)

Ukryta Zawartość

Leszek>>>

Napiszę wieczorem na priva.

tomekkk>>>

Trzymam kciuki za pomyślną dostawę innych typów płytek - na stronie Hi-Space jest teraz nowość: Czarne Płyty Black Devil 90 min.

Tyś jest tomekkk - omsknęło mi się na klawiaturze :D

Z ponad 90 minutowym opoznieniem zamykam liste chetnych - wplynelo do mnie zamowien na 230szt i tyle mam nadzieje Tomek bedzie mogl dostarczyc. Plytki beda dostepne od przyszlego tygodnia - rowniez w przyszlym tygodniu rozesle do tych, ktozry nie moga odebrac osobiscie.

Złote CD-Ry, pod nazwą Ultradisc oferuje również Mobile Fidelity...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Do mnie też dotarły.

Jeszcze nic nie wypalałem więc nie mam porównania z innymi, choć przypuszczam, że na słuch

trudno będzie sprawdzić.

Pojawiły się również bardzo podobne złote Verbatimy. Używał ktoś ?

[obrazekLUKASZ-77388_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sprzedawane są na Allegro po 75 zł za szpindel 50 szt.

Jak trafię gdzieś pojedynczo kupię kilka sztuk dla próby.

Do tej pory nie zawiodłem się na Verbatimach a używam

ich już od paru lat. Pierwsze sztuki nagrane w 1996 działają

bezproblemowo do dzisiaj.

Andrzej

• 5 miesięcy później...

jest mozliwość zamówienia złotych hi-space'ow od przedstawiciela w Mikołowie. Ja będę dla siebie zamawiał kilka sztuk i przy okazji może ktoś ma ochotę się podłączyć do zamówienia? na razie płyt u przedstawiciela nie ma i mają się pojawić za jakies 2-3 tyg.

Fadeover - dzięki za mozliwość wypróbowania płyt.

pozdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.