Skocz do zawartości
IGNORED

lenco L78 prośba o ocenę egzemplarza

pifkoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i pozdrawiam.

Zamierzam dołączyć do analogowej gawiedzi poprzez zakup gramofonu.

Czytałem, że modele Lenco L75 oraz L78 mają opinię solidnych gramofonów które posiadają solidną bazę pod przyszłe przeróbki i ulepszenia.

Proszę zerknijcie na ów egzemplarz i dajcie znać czy rokowania w tym przypadku są dobre :)

Stan pokrywy oraz obudowy jest mi obojętny, zamierzam je zmienić. Chodzi głównie o mechanizmy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To my gawiedź mamy dopowiadać ? .A myśmy myśleli że my to elyta:)

A le serio .ten lenkuś z deka sfatygowany.Po wizualu trudno ocenić .350 to średnia cena z transportem , który kosztuje w UE ok 100PLN.

Pytanie w jakim domu grał. Czy nie był wyłączany wtyczką ,i ma "odciski" na idlerze

Jaki stan v bloków. I.t.p pytan wiele.

Jako baza może być ,ale w cenie startu.(jak się uda)

Ja kupiłem L-75 na allegro za 200zł(koszt razem z przesyłka)Brakowało ciężarka antyskatingu.Pokombinowałem,poradziłem się min.kolegi Conriego i... mój Project rpm 4 został sprzedany

a ja się cieszę ze słuchania winyli jak nigdy a kupiłem lenco za ułamek wartości Projecta.Amen!

warto powalczyc do rozsadnej ceny.

pozdrawiam

tom k

dzięki panowie :) Zobaczymy, stan mocno nie wiadomy, jest to raczej loteria, więc nie będę licytował wysoko. Z racji tego, że kompletnie się na analogu nie znam, nie chce poświęcać dużych kwot. Traktuje to jako wstęp do tego hobby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.