Skocz do zawartości
IGNORED

Kim był tatuś Kaczyńskich ?

meloman 62

Rekomendowane odpowiedzi

a co do dowalenia.Bardzo dobrze .Trzeba dowalic dziadkowi ,ojcu i jeszce raz zrobic krag jak w wypadku Radia i telewizyji.Ci durnie INACZEJ niczego sie nie nauczą.Trzeba lat cwiczeń zeby z durni w rodzaji suwgama czy kaczynckich zrobic ludzi.Ale trzeba podjąc ten wysiłek.DLA dobra NARODU.I wszystkie mocze oddane i nieoodane spisac i zarejetrować.Wszystkie macanki i braki wzwodów.Spisac i zarejetrować.A zeby tym durniom zaczeły sie trzesc kolana a potem im...opadł.

no właśnie, a wiecie kim była moja rodzina :)

a kogóż by to obchodziło, bardzo mili ludzie i pracujący dość częstawo w szkolnictwie, mili.. lubią sobie pogadać o dawnych czasach

w szkole w której uczyli moi dwaj wujkowie był taki specjalny odział zaoczny gdzie partyjniacy, a w szczególności ubecy zdobywali maturę w przyśpieszonym trybie i naprawdę nie sądzę aby to była jedyna wyróżniona tym zaszczytem szkoła we wrocławiu

a ileż przy tym facecji, anegdot jak się wujkowie na imieninach rozgadają jak to się to towarzystwo przepychało na siłę aby do przodu aby do matury :) fajne teksty i momenty..

to co mułs, ja też jestem zamieszany? a mój tato był w PZPR.. no i co z tego?

mułs a ty krótki kórs łortografićny to zrobiłeś w ile godzin, czy minót?

sugam a w związku z nieustanna mantra , dlczego klamie-powtarzaną, kiedy juz wyszło ze gowno kogo obchodzi dziecko z wanda. No bo jednak cós trzeba mu znależść.Zadam ci proste pytanie..Sikałes kiedys do umywalki... kiedy cie przycisło????załoze sie ze odpowiesz...nie.Poczekamy i wyjasnimy ten problem też.Sugam.

Nie cierpię braci Kaczyńskich,ale jaki jest cel tworzenia tak podłych tematów.

Brat Michnika,ojciec Moniki Olejnik i przebój wiosny - oddawanie moczu Wałęsy.

To wielce interesujące tematy.

Jak dużo jeszcze można wylewać w sieci gnoju ???

Gość sugam

(Konto usunięte)

muls,

Jakbyś mógł wytłumaczyć o co ci chodzi? Dlaczego dowalasz się do mnie osobiście? Nie potrafisz rozmawiać bez wyzwisk? Ja nie wyzywałem ani nikogo z forumowiczów (w tym konkretnie ciebie), ani z osób publicznych, o których rozmawiamy.

W dodatku coś ci się pomyliło - to nie jest wątek o Wałesie. A jakbyś był zainteresowany co sądzę o sikaniu i nieślubnych dzieciach, to zajrzyj do wątku "IPN - aksjologia a rebours". Napisałem tam, że mam to głęboko gdzieś. Natomiast o Wałęsie świadczy to, że nie miał odwagi pójść do sądu, ale nawyzywał publicznie Zyzaka i (bez powodu) IPN. A tu nagle świadkowie, zirytowani publicznym zachowaniem Wałęsy, zdecydowali się potwierdzić swoje rewelacje pod nazwiskiem.

to moze wybierz sobie jakies ,ktore odpowiadąc bedzie twojej sytuacji... a nie bedzie.Biore..kazde.A moze odpowiesz na dosc proste pytanie, bo ciagle bede miał wrazenie zes....????

Horst - "w szkole w której uczyli moi dwaj wujkowie był taki specjalny odział zaoczny gdzie partyjniacy, a w szczególności ubecy zdobywali maturę w przyśpieszonym trybie i naprawdę nie sądzę aby to była jedyna wyróżniona tym zaszczytem szkoła we wrocławiu

a ileż przy tym facecji, anegdot jak się wujkowie na imieninach rozgadają jak to się to towarzystwo przepychało na siłę aby do przodu aby do matury :) fajne teksty i momenty.."

A ty to skąd się urwałeś ?

Nie trza żadnych wujów, jak myślisz matura tokarza Putry inaczej wyglądała ?

Durny, czy co ?

;-)

>Nie trza żadnych wujów, jak myślisz matura tokarza Putry inaczej wyglądała ?

>Durny, czy co ?

>;-)

to jest okres czasu kiedy w podlaskim np. żeby dostać się do zawodówki samochodowej to trzeba było mieć wiedzę, albo "chody"- oczywiście putra miał to drugie zapewnili mu to kaczyńscy

na pewno zrobił to bardziej podstępnie niż stolzman czy bartoszewski.. ze swoimi tytułami

jednym z najbłyskotliwszych ludzi w polskiej poityce, a zwłaszcza na lewicy jest przyjaciel pani monisi olejnik leszek szrmancki de miller, też był dobry na tokarce, a to nie jest prosty fach..

frank a czy ty byś porafił z kawałka aluminium wyrzeźbić +- ładny front do monobloka?

Horst - "to jest okres czasu kiedy w podlaskim np. żeby dostać się do zawodówki samochodowej to trzeba było mieć wiedzę, albo "chody"- oczywiście putra miał to drugie zapewnili mu to kaczyńscy

na pewno zrobił to bardziej podstępnie niż stolzman czy bartoszewski.. ze swoimi tytułami"

Jednak jesteś idiotą !

Putra pracował w Białostockich UCHWYTACH, to zakład o dość wysokim poziomie produktów.

No ale nic tak nie dodaje ąę do tytułu (szafiora) jak znajomość z ludzmi "wybranymi"- jak dla Frasymiuka znojomości w kręgach koszernych.

No i wielki "JA obalyłem" JA, elektryk, co to śrubokrętem potrafił dziecię zrobić ale nie wychować, no chyba że ku POmroczności jasnej.

ja tam nie znam się muls na łopatkach tak jak ty, ale wiem że zawsze dochodzi popaprywnym do tego argumentu nominalnego: boś taki siaki i gorszy

ale to lepiej może niż puścić bąka z bezsilnego braku argumentów

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.