Skocz do zawartości
IGNORED

kneblowanie XYZPawła

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

W moim wątku o ślepych testach Pan Redaktor był uprzejmy zaszantażować mnie w sympatyczny sposób, temat jest ważny, więc poświęcam mu osobny wątek:

Redaktor

7 Kwi 2009, 15:02

Zaczynam dochodzić do wniosku, że aktywność kolegi XYZ powinna być jednak z lekka kontrolowana. Proponuję na początek, zeby ograniczył swoje uwagi dot. nieważności kabli do wątków przez siebie założonych, takich jak ten. Dlaczego? Otóż od miesięcy spotykam się ze skargami forumowiczów, że nie jest możliwe poruszenie podobnej tematyki, aby zaraz nie pojawił się kolega i nie tłumaczył wszystkim, że się nie znają, bo tylko on i parę osób w internecie mają rację. To może być uciążliwe, proszę więc XYZPawła, aby eksperymentalnie zastosował sie do mojej sugestii, zobaczymy jaki będzie skutek.

==========================================

moja odpowiedź:

Redaktor, 7 Kwi 2009, 15:02

>Zaczynam dochodzić do wniosku, że aktywność kolegi XYZ powinna być jednak z lekka kontrolowana.

Oj, jak nie mamy argumentów to uciekamy się do cenzury ?

Fajne forum zaczyna się robić

>Otóż od miesięcy spotykam się ze skargami forumowiczów, że

Nie wiedzą, że jest coś takiego jak blokowanie kogoś w wątkach i ignorowanie ?

Ja muszę idiotę gagacka ignorować, bo Redakcja nie zauważa jego chamstwa. Ale OK.

>jest możliwe poruszenie podobnej tematyki, aby zaraz nie pojawił się kolega i nie tłumaczył

>wszystkim, że się nie znają, bo tylko on i parę osób w internecie mają rację. To może być

>uciążliwe,

tak, demokracja i wolność słowa jest uciążliwa.

>proszę więc XYZPawła, aby eksperymentalnie zastosował sie do mojej sugestii, zobaczymy jaki będzie

>skutek.

dziękuję, że prosicie towarzyszu, nie mam zamiaru się takiemu szantażowi podporządkować. Szczerze mówiąc jest chamstwo w postaci czystej.

Możesz mnie zbanować, jeśli uważasz, że przeszkadzam w interesie.

Ciekawe czy forum będzie przez to ciekawsze.

=========================================================

Czy to ma być to nowe forum ?

Czy ja łamię regulamin ? W którym miejscu ?

Chamskie trole są tolerowane, a ludzie, którzy mają wiedzę są uciszani ?

Dla mnie to skandal.

Redaktor powinien za to wylecieć z roboty.

https://www.audiostereo.pl/topic/50631-kneblowanie-xyzpaw%C5%82a/

Pamietając, że jednostka w stadzie gówno znaczy..no chyba, ze się jest przywódcą duchowym lub conajmniej owego stada.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość

(Konto usunięte)

mamz, 7 Kwi 2009, 15:39

>xyxhxs czemu się dziwisz, ludzie nie chcą żebyś ich przekonywał w ich wątkach że woda wcale nie

>jest mokra. Lepiej daj spokój i zastosuj się do uwag red.

Jeśli autorowi wątku to nie przeszkadza to osoby postronne nie muszę tego czytać, mogą sobie nawet ignorować moją osobę.

Mi nie przeszkadza, że ktoś wygaduje głupoty, autor wątku może sobie wybrać, czy woli wyrzucać pieniądze w błoto, czy nie.

Ale donosicielom po prostu przeszkadzają inne poglądy niż ich, oni chcieliby anihilacji innych poglądów.

PIS w postaci czystej.

Gość

(Konto usunięte)

xniwax, 7 Kwi 2009, 15:41

>Pamietając, że jednostka w stadzie gówno znaczy..no chyba, ze się jest przywódcą duchowym lub

>conajmniej owego stada.

Mogę być przywódcą duchowym audiosceptyków na tym forum :) Pasuje ?

Tobie być może, mnie obojętne ale co to za przywódca mniejszosci bez perspektyw na większość. Sami swoi w końcu go ukrzyzują.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

dokladnie - jak sie komus nie podobaja wypowiedzi XYZ to moze przeciez zablokowac jego wypowiedzi w swoim watku - i po co zawracac glowe Redaktora glupimi skargami??

Main: CD880, Alpha 9 ---> Arcus

Head: CD880, Alpha 9 ---> HD600, K340

Gość

(Konto usunięte)

Seba78, 7 Kwi 2009, 15:51

>wylecisz za to samo co z audiohobby:)

>To żadne kneblowanie - Po prostu nie pozwalasz innym mieć własnych pogladów!

Opowiedz w jaki sposób nie pozwalam Ci mieć twoich własnych poglądów... Zabieram Ci je ? Zabraniam Ci je wypowiadać ? Wyciszam ? Grożę więzieniem ?

A może delikatnie proszę żebyś pisał tylko w swoich wątkach... ?

To ja proponuję zrobić ślepy test, czy eksperyment proponowany przez Redaktora odniesie skutek.

A tak na serio, to jak śmiesz się dziwić, Panie, że Pana nie respektują, skoro Pan im mówi, że wydają pieniądze na kilka kłamstw?

Gdybym wydawał pieniądze na kable, to też bym Panu proponował ograniczenie się do swoich wątków.

Proponuję zastosować coś takiego, jak dyplomacja, nawet jeśli przeciwnicy mają wszystko gdzieś.

Rozwiązanie jest proste ja drut :) Nie chcesz XYZPawła, czy kogokolwiek w swoim wątku, to go zablokuj i spokój. Nie czuje jak rymuję. :) Ludzie dajcie spokój, prawo do wypowiadania swojego zdania, oczywiście nie ubliżając drugiej osobie to podstawa.

Historia, tylko paczki: Dali 3b, 400, Skyline1000, Euphonia MS5, Infinity Kappa 7RS, 8RS, 7.2, 8.1, 8.2, 9.2, 90, SM112, Thiel CS3.6, B&W 801F, Quadral Taurin, Amun, Ascent 650, Martin Logan Mosaic, Onkyo SC-900, THOR Evo 04

>XYZ

drogi kolego - nie interesuje Cię audiofilia i nie rozumiesz tego hobby to po co się tu męczysz i innym psujesz zabawę?

co to za misja?

kable symbolizują to co jest w tym hobby najważniejsze, nie zgadzasz się Twoja sprawa, ale po co to nawracanie?

czy na forum miłośników kolejek elektrycznych tłumaczyłbyś, że to śmieszne żeby dorosły facet bawił się w taki sposób? albo bibliofilom czy filatelistom, że chyba zwariowali wydając grube pieniądze na jakieś papierki i starocia? albo zbieraczom figurek porcelanowych, że muszą być chorzy psychicznie? itd. itp.

Gość

(Konto usunięte)

nightwing, 7 Kwi 2009, 17:31

>czy na forum miłośników kolejek elektrycznych tłumaczyłbyś, że to śmieszne żeby dorosły facet bawił

>się w taki sposób? albo bibliofilom czy filatelistom, że chyba zwariowali wydając grube pieniądze na

>jakieś papierki i starocia? albo zbieraczom figurek porcelanowych, że muszą być chorzy psychicznie?

>itd. itp.

To nie jest forum klockofilów czy kablofilów, tylko AUDIOSTEREO. Mam większy wkład w to forum niż Ty.

Jestem właścicielem najciekawszych kolumn w Polsce (według niektórych nawet najlepszych na świecie), i informacjami o nich się chętnie dzielę, a Ty ?

Gość

(Konto usunięte)

ashirgo, 7 Kwi 2009, 16:41

>A tak na serio, to jak śmiesz się dziwić, Panie, że Pana nie respektują, skoro Pan im mówi, że

>wydają pieniądze na kilka kłamstw?

Mam w dupie czy ktoś mnie respektuje czy nie. Tu chodzi o szacunek do WOLNOŚCI SŁOWA. Poza tym podaj mi w którym momencie nie szanowałem kogoś kto mnie szanuje.

czekam

>Gdybym wydawał pieniądze na kable, to też bym Panu proponował ograniczenie się do swoich wątków.

super, lepiej schować głowę w piasek.

XYZPawel, 7 Kwi 2009, 18:09

>nightwing, 7 Kwi 2009, 17:31

>

>>czy na forum miłośników kolejek elektrycznych tłumaczyłbyś, że to śmieszne żeby dorosły facet

>bawił

>>się w taki sposób? albo bibliofilom czy filatelistom, że chyba zwariowali wydając grube pieniądze

>na

>>jakieś papierki i starocia? albo zbieraczom figurek porcelanowych, że muszą być chorzy

>psychicznie?

>>itd. itp.

>

>To nie jest forum klockofilów czy kablofilów, tylko AUDIOSTEREO.

jesteś pewien?

a może to jednak jest forum ludzi, którzy na nim piszą a nie jakieś wymyślone przez ciebie na własny użytek "audiostereo"?

i Ci ludzie dyskutują sobie o kablach i wielu działa na nerwy twoja śmieszna "krucjata"

i co Ty na to?

>Mam większy wkład w to forum niż

>Ty.

czli kto? "nightwing"? ;))

>Jestem właścicielem najciekawszych kolumn w Polsce (według niektórych nawet najlepszych na >świecie),

>i informacjami o nich się chętnie dzielę

gdybyś tylko raczył ograniczyć się do dzielenia... :)

Gość

(Konto usunięte)

nightwing, 7 Kwi 2009, 18:20

>>To nie jest forum klockofilów czy kablofilów, tylko AUDIOSTEREO.

>jesteś pewien?

>a może to jednak jest forum ludzi, którzy na nim piszą a nie jakieś wymyślone przez ciebie na własny

>użytek "audiostereo"?

>i Ci ludzie dyskutują sobie o kablach i wielu działa na nerwy twoja śmieszna "krucjata"

>i co Ty na to?

Nic i co z tego, też mi działasz na nerwy, i NIC.

>>Mam większy wkład w to forum niż

>>Ty.

>czli kto? "nightwing"? ;))

zgadnij

>>Jestem właścicielem najciekawszych kolumn w Polsce (według niektórych nawet najlepszych na

>>świecie),

>>i informacjami o nich się chętnie dzielę

>gdybyś tylko raczył ograniczyć się do dzielenia... :)

dziękuję, ale nie chcę :)

nightwing, 7 Kwi 2009, 18:38

Wiesz, równie dobrze XYZ może Ciebie wystrzelić w kosmos z każdego swojego wątku,

tylko co to ma wspólnego z "forum" na którym chyba się dyskutuje, a nie na wyścigi banuje...

XYZ przytacza wiele ciekawych teorii, popartych przeważnie logicznymi argumentami (nie z wszystkim się zgadzam, ale w jakiejś tam części na pewno) a w odpowiedzi dostaje albo JA SŁYSZĘ I NIE MUSZĘ NICZEGO UDOWADNIAĆ albo "NIE GADAMY Z GNOJEM" (jak to powiedział Machulski w Psy2) i to mają być argumenty w dyskusji? Albo latanie do pani na skargę jak dzieci w przedszkolu? I co to za poziom jest?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.