Skocz do zawartości
IGNORED

Wrocław ,,Vintage-audio,,

Ryszard 123

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,proszę forum o opinie na temat f my lub sklepu we Wrocławiu ,,Vintage-audio,,podobno znajduje się niedaleko dworca kolejowego.Wasza opinia jest dla mnie ważna bo spodziewam się stamtąd głośników HI END.POZDR dla wszystkich.

https://www.audiostereo.pl/topic/50640-wroc%C5%82aw-vintage-audio/

ja również nie słyszałem o ww. punkcie, ale możliwe, że jest to coś nowego.

natomiast przyznam szczerze, Ryszardzie, że kompletnie nie rozumiem Twoich intencji:

"Wasza opinia jest dla mnie ważna bo spodziewam się stamtąd głośników HI END"

czy jeśli nasza opinia będzie pozytywna, to głośniki, które tam znajdziesz, uznasz za hi-end? :)

sprawdź sam, co tam jest, posłuchaj, podziel się swoimi odkryciami, zadaj konkretne pytania - wtedy będzie łatwiej.

• 2 tygodnie później...

Postaram się krótko wyjasnić moje jak to określiłeś ,intencje,,ważne jest gdzie się kupuje i czym się interesuje właściciel sklepu,zdarzyło mi się kiedyś spotkać właściciela sklepu tej samej branży który był akustykiem,a więc w rozmowie z nim błyskawicznie wyjaśniliśmy sobie wszystkie wątpliwości. Tu twój cytat ,,>"Wasza opinia jest dla mnie ważna bo spodziewam się stamtąd głośników HI END"

>

>czy jeśli nasza opinia będzie pozytywna, to głośniki, które tam znajdziesz, uznasz za hi-end?,,Tak, każda Wasza opinia jest ważna, negatywna i pozytywana, bo na tym się zasadza idea tego forum :)A pozatym mieszkam daleko od Wrocławia, bo w Warszawie,i zalezało mi na wizycie któregoś z Was mieszkającego we Wrocławiu tym sklepie i wwyrażeniu opinii o nim, to wszystko.Pozdro.

>

Witaj,szukałem głośników do studia ,i znalazłem, a są to Celestion Ditton 551.Wrażenia bardzo dobre, poprzednio miałem 4 ro omowe odsłuchy ,,Studera,,też doskonałe, ale zalażało mi na impedancji 8Ohm.Pozdro.

jaka netykieta? gdzie tu naruszenie powszechnie przyjętych zasad komunikacji??!

po prostu uważam, że powinno się starannie formułować wypowiedzi; internet to nie śmietnik.

proste zdania, klarowność i jakieś minimum zasad komunikacji nikomu nie zaszkodzi.

gratuluje nabytku i gdzie jest ten sklep?

????

,,autor wątku ma problem z komunikacją: niegramotne i nie wiadomo, o co chodzi.

do podstawówki zapraszam,,Na codzień funkcjonuję na niemieckim portalu audiofilskim ,,Analog Forum .De,, i nikt mnie dotychczas nie odsyłał do ,,podstawwówki,,, to tak nawiasem,a to co napisałeś jest impertynencją,tak uważam. Tego sklepu już dawno nie ma, stąd były moje obawy, jest natomiast Pan ktory pod tym adresem działa, adresu nie znam bo poslugiwaliśmy sie jedynie mailami,a głośniki byly przywiezione DHL em .One w studiu sprawdzają się znakomicie.Jest to studyjny naturalny dzwięk Podam Tobie w korespondencji prywatnej link do faceta .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.