Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Bolek

Gość Cadam

Rekomendowane odpowiedzi

wladz, 15 Kwi 2009, 09:21

>sugam i jego owoc wysiłku intelektualnego....słowo w słowo jak z broszury zwalczającej kapitalistów

>i kułaków w czasach stalinowskich...

>

>sugam to już było..i zdechło

Jak zdechło - jak nie zdechło?

A kto ciągle o schizofrenii bezobjawowej ("obsesjonat Macierewicz" - Redakcja; "oni są po prostu chorzy... chorzy z nienawiści" - Kuroń), o ciemnocie, zacofaniu i braku elektryfikacji (prezydent nie ma karty bankomatowej)?

Oj Pasztet, nie słyszaleś o tym, że Kuroń nie żyje od jakiś 5 lat?

Wrogów to ten cały PiS nawet z grobu wyciągnie, jak mu żywych nie starczy ;-).

Jestem Europejczykiem.

Wracając do metody związanej z wykańczaniem Przewoźnika tak samo zrobili z Marcinem Libickim...

A nasi forumowi specjaliści od NKWD SB UB ani słowa.Chłopcy to się dzieje obecnie i możecie popisać się waszą znajomością o metodach wspomnianych służb....

Gość sugam

(Konto usunięte)

wladz, 15 Kwi 2009, 11:26

>sugam poza tobą Horstem i pasztecikiem nikt nie pisze o rodzinnych problemach Kwacha....więc może

>jeszcze raz przemyśl swój wpis kto jest wielbicielem.

Boleję nad rodzinnymi problememami TW Alka Zeliga - z prominentnego Ministra Kultury w PRL został jakims tam Prezydentem RP. Ale czego się nie robi dla dobra Ojczyzny...

wladz, 15 Kwi 2009, 11:43

>może przeoczycie lecz wszystko zaczyna się od materiałów z IPN....

Jedyna rozwiązanie to zlikwidować ten IPN.

Powiadam wam...

Jak ktoś ma kredyt w banku to umowę - też spalić!

zuch dzieciaki....poczekam na starszych śledczych

"Wracając do metody związanej z wykańczaniem Przewoźnika tak samo zrobili z Marcinem Libickim...

A nasi forumowi specjaliści od NKWD SB UB ani słowa.Chłopcy to się dzieje obecnie i możecie popisać się waszą znajomością o metodach wspomnianych służb....

może przeoczycie lecz wszystko zaczyna się od materiałów z IPN...."

jakby nie kapowali to nie byloby na nich materialow, tak jak na tych biskupow arcy co chcieli na zachod sobie za komuny wyjezdzac studiowac, jeden czlowiek jak mu podsuneli papier nie podpisal i nie pojechal, a drugi by matke sprzedal zeby zaistniec i kariere zrobic, nie ma co dorabiac ideologii do zwyklego kurwienia sie, z moim ojcem tez kilka razy rozmawiali , tez proponowali, zreszta kazdemu kto pelnil jakakolwiek funkcje na zlosc probowali zrobic, przeprowadzic na swoja strone i jak ktos nie chcial z nimi miec do czynienia to nie mial, nie wyjezdzal za granice, nie robil kariery, nie awansowal, ale sobie przynajmniej zyciorysu nie zasral, a wy chcecie zeby to , ze ktos dal dupy sie nie liczylo, ja tego nie lacze z PIS czy inna partia bo tam sa takie same sprzedawczyki jak gdzie indziej i kaczynski przez dwa lata taka odnowe moralna robil , ze Tusk musial sbekom emerytury zabierac , bo kaczynski na takie drobnostki nie znalazl czasu, a moze myslal , ze 100 lat bedzie rzadzil? a moze po prostu mial to w d...? a moze nie chcial zeby kolegom rodzicow emerytury obnizac? kto wie?

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

A co niby z tym Przewoźnikiem i Libickim?

Coś się tam w archiwach na nich znalazlo? Szkoda. Chociaż właściwie nie szkodzi. A bo to mało w Polsce ludzi?

Musi koniecznie Przewoźnik i Libicki funkcje sprawować?

electro, 15 Kwi 2009, 13:08

>nie ma co dorabiac ideologii do zwyklego kurwienia sie

k**ewstwo to typ osobowości. A osobowośc się nie zmienia.

Z k**wami nie rozmawia się - wali się tylko kandelabrem w pysk.

Oczywiście k**wy nigdy nie pojmują dlaczego mają rozkwaszone kandelabrami kichawy.

Podałem udokumentowany przykład politycznego wykańczania z udziałem IPN w roli głównej

"A co niby z tym Przewoźnikiem i Libickim?

>

>Coś się tam w archiwach na nich znalazlo? Szkoda. Chociaż właściwie nie szkodzi. A bo to mało w

>Polsce ludzi?

>Musi koniecznie Przewoźnik i Libicki funkcje sprawować?"

dzieciak idź na mleczną zupę...tej na pewno nie gotował Kuroń.

wladz, 15 Kwi 2009, 13:20

>Podałem udokumentowany przykład politycznego wykańczania z udziałem IPN w roli głównej

Niczego od ciebie się nie dowiedziałem poza tym, że Przewoźnik jest taką biedną ofiarą.

O ile ja pamiętam tą pionkową postać i jej sprawę, to w IPN znalazły się na nią materiały, a Sąd Lustracyjny, jak to Sąd Lustracyjny uchwalił że się z tym nie zgadza.

Jeszcze coś innego miało miejsce?

wladz, 15 Kwi 2009, 13:25

>electro jest drobny problem...oskarżają niewinnych ludzi

A czy w ogóle są jacyś WINNI ludzie?

Czy znalazł się chociaż, KARWA, jeden, co by odpowiadał za karewstwo komunizmu?

Czy Stalin był tylko wszystkiemu winien ale on już nie żyje a i tego nie można być pewnym, w Rosji np. sądy stwierdzają że polscy oficerowie jednak uciekli do Mandżurii. Za to właśnie cenimy sądy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.