Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Bolek

Gość Cadam

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sugam

(Konto usunięte)

szumidokolalas, 17 Kwi 2009, 22:51

>On ma bardzo duzo do rzeczy...

>

>on i wiekszasc Polakow nastawiona negatywnie do Europy-

Rozumiem, że pozytywne podejście do Europy to rura Schroeder-Putin, która bez finansów z UE jest nieopłacalna? I która zablokuje ewentualne rury pólnoc-południe.

Szumi, daj spokój z tą propagandą :))))

Gość sugam

(Konto usunięte)

szumi,

No właśnie na tym kłopot z tobą polega - podchodzisz do każdej rozmowy z nastawieniem, że Polacy są głupi i że wszyscy na tym forum powinni ci zazdrościć, że mieszkasz w Niemczech. Efekt jest taki, że dyskutujesz nie znając podstawowych faktów, a potem się irytujesz, jak wychodzisz na ignoranta.

Trochę mniej buty, a trochę więcej zwykłej ludzkiej życzliwości. Przecież wszyscy mieszkamy w jednej UE, prawda? No chyba, że według ciebie są równi i równiejsi.....

Polacy to idioci - to akurat jest prawda,

a szumidoklas to wzorcowy polski idiota - myśli, że jak jest w Niemcach to już idiotą przestaje być

hahaha

był tu taki jazz:-) - taki sam przypadek

jacch, 17 Kwi 2009, 23:30

>anastazy nie chcę cię martwi) to mistrz intelektu przy tobie.

nie trzeba się obawiać posądzenia o paranoję.. mówiąc, ciekawe kto jest klonem wladza..

atopos ma aż tak roztrzepane klonotwórstwo, że do końca nie wiadomo czy anastazy to nie jacek esz be

to nie żart :-)

>sugam, 17 Kwi 2009, 21:47

>szumi,

>To najzwyklejsza w świecie ściema była. To nie Ukraina robiła problemy, tylko Ruskim zwyczajnie gazu

>nie starczyło.

Już różne teorie słyszałem, ale takiej głupiej to jeszcze nie. Gratulacje! Skąd bierzesz te pomysły, sam wymyślasz czy gdzieś czytasz? Strasznie jestem ciekaw, bo mógłbym mieć źródło fajnych kawałów do opowiadania na imprezach.

Jestem Europejczykiem.

wladz, 18 Kwi 2009, 07:06

>Horst zapomniałeś....ty jesteś moim alter ego.

>

>Chłopie za każdym krzakiem atopos.Szkoda że sfiksował byłby z tobą ubaw jak na forum HF.

z tym alter to pochlebiasz sobie..

masz jakiś ubaw?- a to mnie zaintrygowałeś

bo dla mnie to jest nuda, lepiej byś zrobił gdybyś wyszedł na spacer, choćby w promieniu 300m

kup sobie rowerek, dbaj o zdrowie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.