Skocz do zawartości
IGNORED

co wam gra (w duszy, w pracy, w domu)?

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

i wreszcie -dom:)

dzis czuję się tak jakbym w nogach miał cała drogę po te albumy-ile to trwało,ech :)

iva davies i icehouse

albumy man of colours i primitive man(własnie leci) trojan blue.

właśnie ,

szanowne koleżanki pomóżcie jak wyglada ten "błękit trojański"?

czy tak jak brzmi?

a wdalekiej "drodze"wspierali mnie gentle giant z koncertów 74r bajka, genesis jeszcze z gabrielem,rory z irish tour i jacys młodzieńcy na O. niestety nie potrafie skojarzyć ;)

pozdr.

Jak to miło, że coraz więcej osób zauważa i docenia Hilla;-) Przy okazji - zwróćcie uwagę również na Horacego Tapscotta, imo szczególnie na The Dark Tree wydane przez Hut Hat i niestety nie bardzo już dostępne.

To co moze byc sila lidera, to to ze ciagnie w swoim bandzie muzyke, a wcale nie musi grac...

Co ciekawe, to jak zaczyna grac, to juz nie ma bandu a muzyka i tak plynie...

pp

i jak Ci się podoba ? Dla mnie zjaiwskowe jest wpisanie się Abercrombie'go w klimaty dęciarza....

A w duszy i w domu grają Prajaszczury z najnowszej płyty. Kraj nasz Zulu Gula biedny,ale cieszy fakt,że mamy płytę w dniu światowej premiery !

-biali chłopcy graja bluesa-

przynajmniej u mnie:)

send for me-jack bruce własnie leci,a na 2 cd m.in alvin lee ;pretty things;savoy brovn;tony mcphee;bracia jagerrowie;snowy white;ian anderson wykonuje np.greenowski man of the world-to z tributu pewnie wzięli;),zresztą green też jest i jeszcze kilku mniej znanych.

ogólnie przyjemna muzyczka,tylko wydawnictwo jakieś takieś ,ale spoko prezentów się nie prześwietla:)

a żeby nie było rory też jest :)))

akustycznie leavin town blues

Marta Wiśniewska - Mandaryna - Mandarynkowy sen

tylko zartowalem;)

w pracy

The Artist (Prince) - Rave Un2 the Joy Fantastic

w domu

Miroslav Vitous - Universal Syncopations

najlepsza plyta 2003-2004

By uspokoić przed meczem skołatane serce i nerwy:):):) jazz at night's end. Składanka przepieknych nastrojowych kawałków jazzowych. Wydawnictwo Conncord. Miodziona jesienne długie wieczory i nie tylko....

fubb słucha nirvany ;)

co jest dość dziwną rzeczą bo byłem w tym gronie, które od tego całego bumu który wybuch w 90 latach dzięki tv trzymałem sie z daleka,mozna powiedzieć ze organicznie nie trawiłem g....u,tak teraz młodzi buntownicy przybiją skalp fubba do drzwi,choć uprzedzam nie bedzie czego przybić;)

co do "trawienia" to nie znaczy że nie znałem rynku,ale tak mi sie wydaje że co telewizja wypromowała to później zabiła,czego przykładem jest n.

jezu, nie bardzo mogę jeśc jajecznicę na sniadanie bo jakieś "chore" teorie produkuję.

a wracajac do n,w tym roku jakoś zdarzyło się okazyjnie skompletować kilka albumów grupy i po latach przyznam się ze pewne rzeczy mnie bujają,nie do wiary,moze trzeba było czasu a może juz ten wiek, słabnę po prostu:)

leci -in bloom

a wcześniej grał icehouse debiut a co miałem powód sobie przypomnieć:)

wcześniej zeppelini -presence

wcześniej man-a taki albumik dwuutworowy z kawałkiem ponad 20 minutowym tak dla starych pierników

wcześniej

hmmm ... human beast nawet niezłe granie,a co tam niezłenawet doskonałe:)

a wcześniej ....śniłem..........

a za

chwilę

najnowszy 2 płytowy ayreon , do przesłuchania dostałem -to posłucham:)

milego dnia życzę

i pozdrawiam.

Musica Antiqua Koln R.Goebel

Telemann String Concertos

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzięki uprzejmości Blues Club wieczór i dzień z Julie Driscoll,potem Tipetts & Brian Auger. Na pewno zostawię "Open".

Poza tym:

Best of Spooky Tooth,

Peter Frampton - Premonition,

Spirit

• Pokaż nowe odpowiedzi