Skocz do zawartości
IGNORED

Który CD używany

Jbero

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver, 19 Maj 2009, 18:55

>130 ojro z wysyłką czy bez?

>Do mnie też jedzie DCD755. Jak dojedzie to odsłucham i dam znać jak gra.

To ten denon taki dobry?

A jak gra bez przerobki?

A i czy posiada wyjscie regulowane?

Jesli gra dobrze bez przerabiania to tez sie skusze za 130 ojro i nowy.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

DCD-755AR gra normalnie bez przerobki. Dobry bas, normalna srednica, na moich nowych kolumnach nieco wycofana. Wyjscie regulowane czyli czy mozna z poziomu CD sciszac muzyke? Jesli o to ci chodzi to ma i do tego CD-Text. Ja swojego wyrwalem na allegro za 305zl w tamtym roku. Nie otwierany od nowosci.

Macgyver - tez wlasnie mysle nad przerobka 755AR. Ile by wyszlo takie lampowanie togo CDeka? I koniecznie napisz jak on gra po tych przerobkach.

?👈

>Właśnie dojechał do mnie danonek 755AR, kupione na ebayu u tych co wojnę przegrali za 130 ojro z

>przesyłką, było warto?

Jak dla mnie za drogo. Fakt ze jest nowy. Ja mam uzywanego w dbd stanie za 305zl (nieco wytarte klawisze open, play i stop).

?👈

• 4 tygodnie później...

No cóż koledzy, chciałbym niniejszym wszystkim forumowiczom podziękować za pomoc czynną i bierną, przy moich kilkumiesięcznych poszukiwaniach, które na dzień dzisiejszy dobiegły końca. Może za jakiś czas, przyjdzie pora na skok na wyższą półkę, a mój ostateczny zestawik to:

Wzmak Sansui AU-D5 (Aledrogo)

CD: Denon DCD-755AR (ebay Niemcy)

Kolumny: Focal Chorus 726 (ebay Niemcy)

Kable: Qed silver aniversary (Aledrogo)

Tuner: Sansui (Aledrogo)

Całość: około 3k PLN, to chyba znośna cena za całość. No i jest zaje.. faje..

A dla tych, co zaczynają swoją przygodę z Hi-Fi, to moja rada: czytajcie, szukajcie, szperajcie gdziekolwiek się da. Ja spędziłem łądnych kilka nocy na necie i uważam, że była to niesamowita zabawa.

A teraz na stoliku obok mam stosik moich ulubionych kawałków, w ręce szklaneczkę dobrego łyskacza i ... odpływam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.