Skocz do zawartości
IGNORED

kto wie gdzie kupić kolumny mission?

marioli

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam problem.Chcę kupić parę głosników mission m73 lub zestaw tej firmy do kina domowego wszystko zależy oczywiście od ceny.Czy wiecie gdzie w Warszawie aktualnie można je kupić?Jesli tak to proszę o podanie namiarów.Z góry dziekuję.

Na Wolumenie , jeden ze sprzedających (wyłącznie głośniki tonsila i zwrotnice Janbo - po tym będziesz mół go poznać)

czasem przywozi również gotowe zestawy . Niedawno pytałem go o mission

jeden zestaw miał na samochodzie , inne chętnie przywiezie na zamówienie.

Stoi samochodem na starej części placu (nie na parkigu) na przeciwko dużego stoiska sprzedającego wyłącznie schematy.

Pozdrawiam

• Redaktorzy

Ale jaja... A tak poza tym, to sklep pod nazwą ostatnio bodajże Ministerstwo Dźwięku, na Armii Ludowej w Wawie miał je kiedyś w ofercie. Nie wiem, czy obecnie.

Gość Przemski

(Konto usunięte)

Nie jestem pewien ale wydaje mi się że produkcja m73 została wstrzymana.

Odnośnie ogłoszeń to przejrzyj koniecznie styczniowe Audio i Hi-Fi i Muzyka, przeglądałem w salonie prasowym i po pierwsze znalazłem w ogłoszeniach drobnych ofertę Mission serii 700 po najniższych cenach jakie spotkałem!!! (taniej niż używane na allegro!!!), a i zobaczyłem gdzieś reklamę jednego ze sklepów i Mission M71 za 699 zł (sklep 999 zł).

Gość chrobot

(Konto usunięte)

Mission spokojnie zakupisz w Ministerstwie Dźwięku na Armii Ludowej, są bo widziałem. Nawet pracuje tam ten kolo, który pracował jeszcze za czasów sklepu Misji Audio, w tym samym miejscu. Gościu jest nie do wygryzienia, twardszy niż skała :)

OK to wiem gdzie to jest. Byłem tam w grudniu to mieli kłopoty z dystrybutorem i nie mieli ich na sklepie.Powiedzieli mi że w najbliższym czasie nie będą ich mieć to przestalem sie nimi interesować.Kiedy Ty tam byłeś?

Gość chrobot

(Konto usunięte)

Cześć, ja tam byłem na przełomie listopada i grudnia. Dystrybutorem kolomn Mission jest firma Paros, która się mieści pod Wrocławiem (niekiedy podają, że we Wrocławiu). Odwiedź ich witrynę www spisz nr tel i zadzwoń albo napisz e-mail - ale lepiej zadzwoń i może się dowiesz czegoś więcej.

Zamiast do Parosa udaj sie tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja nie mialem problemu, zeby sciagnac do odsluchu 783. Do lakalnego sklepu z branzy. I nie byloby problemu ze zwrotem tych zestawow. Ale je zakupilem...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam.Dzwonilem do tego sklepu na Armii Ludowej i niestety potwierdzili że dystrybutor zmieni się najprawdopodobniej.W sklepie nic nie mają i nie wiadomo kiedy będą mieć.Może wiecie coś z allegro w sprawie tych głośników.Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.