Skocz do zawartości
IGNORED

Klub miłośników Audio Academy

Rekomendowane odpowiedzi

Wysoki model Acrolinka

Czyli wyżyłowałeś się i teraz chcesz do niego budżetowe głośnikowe. Nie da rady. Poczekaj i dozbieraj mamony.

Edytowane przez PH7

Widzę że Zbyniu przez swoje wpisy i moją dociekliwość trochę napięcie rozładował które powstało przez wojenkę międzyklubową oraz tajemniczych moderatorów. Mam nadzieje że teraz spokój zagości na stałe, czego życzę obu klubom.

2110 II to świetny kabel. Miałem go i żałuje, że sprzedałem, bo już go nie produkują.

Też go miałem ma swój charakter potrafi oczarować piękne barwy dźwięku ale wiadomo jak to jest z kablami każdy u siebie musi posłuchać i ocenić czy to jest to czy nie .
Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

Powiem tak nie nabrałem wody w usta bo czekałem na ten interkonekt , to już nie zmiany to nie słuchanie muzyki to muzyka gdzie jest doznawanie innego wymiaru ! Jestem pod wrażeniem ,naprawdę .

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

To i tak niczego nie zmieni ,bo liczy się akustyka , reszta elektroniki , jest tyle zmiennych ,pewnie że można lepiej bo kolumny mają do tego predyspozycje i można z nimi wiele zdziałać . Oj ! to takie przetarcie do rozwijania systemu ,a mam do zmiany inne aspekty ,które nie chciałbym kupować w ciemno, ważne aby posłuchać przed dokonaniem wyboru u siebie, audio uczy pokory i cierpliwości.

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

Teraz poszukuje kabli głośnikowych , i one wnoszą dużo ,rzecz w tym aby je zgrać i mi zagrały. To następne wyzwanie... ,A o interkonekcie wspomniał pan Michał . Jeśli na tym etapie wnoszą takie zmiany ,a co dalej....

Edytowane przez zbyniu 360
Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

Marzą mi się kable głośnikowe ,bo miałem intencję zmian podstaw pod kolumny , kolce itd: ale drastycznie zmiany wnoszą kable, lampy i zmiana elektroniki ,ale nie ma potrzeby ,to gra świetnie ! , i jak powtarzał pan Michał, zwracając na kable, ot cała magia.

Teraz wiem czemu na audio show zagrało to dobrze ,bo tam grały dobre kable.Ale kable same nie grają to kolumny muszą pokazać pazur.

Takie myśli mi nachodzą ... Jak by trafił w jeszcze lepszą elektronikę i wszystko by się to zgrało , to faktyczne można stworzyć referencję na pewnym etapie cenowym co by steperował systemy wielokrotnie droższe i to byłoby wtedy bardzo sprawiedliwe.

Edytowane przez zbyniu 360
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.