Skocz do zawartości
IGNORED

walesa;biore od tych co maja(od sb tez?)

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

Horst może zastanów się nad swoim przekazem....zamiast klaskać gwiżdżesz. Wałęsa rozsławia imię partii wyjątkowo krytycznie nastawionej do obecnego kształtu UE

cytując "Jestem za, a nawet przeciw"

a co tu wyborcza...czytam wiadomość i tyle gazeta mnie obchodzi....a wracając do Wałęsy i promowania przez niego Libertas to raczej wynik wyimaginowanej wiary w możliwość przechwycenia elektoratu Kaczyńskich...tak osobista personalna gierka.

• Redaktorzy

Fajny jest tytuł naszego wątku: facet współpracuje z Libertasem, a dla Tomka to dowód, że mógłby współpracować z SB. Sądziłem dotąd, że chłopaki z opcji nacjonal-soc uważają partię Libertas za coś miłego, a tu się okazuje, że widzą paralelę między nim, a SB.

Redaktor, 17 Maj 2009, 14:06

>Fajny jest tytuł naszego wątku: facet współpracuje z Libertasem, a dla Tomka to dowód, że mógłby

>współpracować z SB. Sądziłem dotąd, że chłopaki z opcji nacjonal-soc uważają partię Libertas za coś

>miłego, a tu się okazuje, że widzą paralelę między nim, a SB.

>Fajny

>chłopaki z opcji nacjonal-soc

równie ściśle: Redaktor z opcji komunistyczno-nazi

>Fajny jest tytuł

>uważają partię Libertas za coś

>miłego, a tu się okazuje, że widzą paralelę między nim, a SB.

nim- odnosi się do wałęsy? jeśli tak to nie ma żadnej paraleli, bolek to bolek- wprost, bez równoległości, po prostu zdawał raporty I JUŻ

paralele są potrzebne do ewentualnego wyskrrręcania kotów

lub kręcenia jak wyborcza: raz atakuje bolka (za jego prezydentury), potem wynosi go pod niebiosa i jak lew broni przed ipn ogłasza szarganą Świętością, a następnie męską k**wą

to jak Redaktorze, jesteście z "opcji" komunistyczno-nazi?

(tak jak Tomek "nacjonal-soc"..)

>a dla Tomka to dowód, że mógłby

>współpracować z SB.

nie wiem Redaktor jak ciebie uczyli np matematyki

"dowód"

u mnie na matematyce jak się kończyło dowód to pisało się "cbdo"

(co było do okazania, udowodnienia lub podobnie)

>(od sb tez?)

a u redaktora Rachwałda w szkółce dowód kończono lakonicznym "?"

może stąd ta tendencja do niejasnej aluzyjnej ironii, kręcenia kota bez upamiętania i ściemniania aby potem upominać się wyniośle o czytanie ze zrozumieniem

wszystko przez oświatę

• Redaktorzy

"równie ściśle: Redaktor z opcji komunistyczno-nazi"

Nie jest to zbyt trafne, jeśli już koniecznie szukać poglądów politycznych, to jestem raczej poglądów prawicowych (liberalnych w rozumieniu europejskim).

wladz, 13 Maj 2009, 14:53

>wracając do tematu....i Palikota

>

>"- Panie Lechu, proszę nie jechać do Madrytu. 110 tys. euro proponuję, żeby Pan został - taką

>propozycję złożył w rozmowie z Politbiurem Janusz Palikot Lechowi Wałęsie . Wszystko dlatego, że

>były prezydent wybiera się na kolejny kongres partii Libertas, tym razem do Madrytu."

Ryzykowne - Walesa wezmie bo jak daja to bierze a nastepnie poleci do Madrytu w charakterze medrca i zaszczyci tylko 'imrpeze towarzyszaca' Libertasowi niewielkim odczytem ;)

pzdrw

soso

to jestem raczej

>poglądów prawicowych (liberalnych w rozumieniu europejskim).

RPPLWRE- tak prościej, erpepeelwuere jestem..

(raczej)

a męska dziwka Bolek też jak Redaktor "nie prosto" nie należy do żadnych tam i jest wolnym człowiekiem, jak dają to bierze.. i jedzie przemawiać

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

że przypomnę akt mianowania Bolka kurtyzanem

Ukryta Zawartość

Z Bolkiem poczekaj do zakończenia procesu wytoczonego L.Kaczyńskiemu...choć z waszą mentalnością to jestem pewien że wyrok potwierdzający tezę L.Kaczyńskiego uznacie za argument i sąd zostanie instytucją niezależną natomiast skazujący L.Kaczyńskiego za pomówienie uznacie za skandal i dowód na wpływy ubeków na niezależność sądu....

a tu jak z filmu 4pancerni&pies

Ukryta Zawartość

jak u czereśniaków: jaruś.. nie piskaj..

Ukryta Zawartość

wladz, 17 Maj 2009, 19:43

>za pomówienie uznacie..

szał wróżebno pytyjski z redaktora na wladza przechodzi, zaraz powiedzą co zrobimy

i na podstawie tych niechybnych wróżb, gadać będą o tym co będzie i co pisdryki powiedziałyBY i dlaczego to takie faszystowsko groźne jest.. i "prawdziwym polakiem" śmierdzonce

Ukryta Zawartość

w filmie stary czereśniak zaprzęga syna do pługa z braku konia

bolek też tak powinien zadać synusiowi z PO, to bardzo wychowawcze jest i może go od POmroczności jasnej na przyszłość uchronić..

Ukryta Zawartość

ogólnie, to bardzo śmiesznie jest: np. taki Mędrzec Europy, jak Le Wal, prowadzany jest na pasku Ganleya ku uciesze nie tylko Europy - niegdysiejszy idol sięgnął smyczy; fajny mędrzec

żeby było ciekawiej, to w-ce red. Stasiński z Wyrodnej nazwał Le Wala k.......ą. to niedopuszczalne, by traktować Le Wala tak instrumentalnie i jednego dnia pisać o nim jako o dobrze narodowym i autorytecie moralnym, a drugiego dnia jak o k........e, chyba że Le Wal sprzątnął Wyrodnej pieniądze sprzed nosa, a wtedy to nie ma 'zmiłuj'.

może któregoś dnie te wszystkie k**wiszony zagryzą się przy misce z jadłem. rozmarzyłem się.

• Redaktorzy

"ogólnie, to bardzo śmiesznie jest: np. taki Mędrzec Europy, jak Le Wal, prowadzany jest na pasku Ganleya ku uciesze nie tylko Europy - niegdysiejszy idol sięgnął smyczy; fajny mędrzec"

Na pasku Ganleya?? Jak wcześniej... CIA?

jeśli uważasz Redakor "że CIA"

to twoja sprawa

natomiast ewidentna jest wartość opinii GW, od pomiatania Wałęsą za jego rządów, przez gloryfikowanie go i używanie do szczucia na PIS, w końcu do tego czym nazwano go ostatnio, nie mówię czym, bo mi obiecałeś na priv demokratycznie bana jeśli to powtórzę za wicenaczelnym wyborczej..

oraz jakość analogicznej ban-demokracji europejskiej: jeśli ktoś wystąpi z przemówieniem w kampanii libertas to zostanie nazwany z k-litery w opiniotwórczym dzienniku

Ukryta Zawartość

a przecież partia Ganleya jest legalna i funkcjonuje w obiegu dużych cywilizowanych poważnych partii, jej przywódca argumentuje rzeczowo i inteligentnie, bez emocjonalnych zagrywek

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

A co do partii Ganleya to nie wiem, co to znaczy "cywilizowana partia", ale Libertas jest partią legalną, do żadnych rzezi nie namawia, krwi dzieci nie pija, owszem, sprzeciwia się traktatowi co mi nie odpowiada, ale dlatego też na nich nie głosuję. Generalnie w niczym mi nie przeszkadza. Owszem, przeszłość jej szefa wygląda trochę dziwnie, ale czy jego jednego? Owszem, warto mieć to na oku ze względu na ewentualne powiązania rosyjskie, ale nic mu przecież nie udowodniono - nawet nie tyle, co dobremu kumplowi wszystkich Schroederowi. Libertas stanowi nowość jako partia międzynarodowa, to budzi zainteresowanie. A co jest warta, okaze się dopiero po tych wyborach, bo dotychczas przecież nie było okazji. Na razie można sądzić tylko z jej partycypantów w poszczególnych krajach, a tu skład jest niesłychanie liberalny i tęczowy - od proeuropejskich i socjalistycznych zielonych przez liberalnych przeciwników podatków po (nazwijmy to) tradycjonalistów i przeciwników istnienia UE w ogóle. Jak on to pogodzi, to aż ciekawość bierze. Chętnie popatrzę.

Nowy podciągnij portki i zapnij pas...Wałęsa na pasku Libertas a co powiedzieć o smyczy Saakaszwilego na której trzymał prezydenta Kaczyńskiego?....

P.S.

taką jakość wniosków proponujesz i niestety patrząc wstecz twoich wpisów to jest twój górny pułap.

Redaktor, 18 Maj 2009, 09:49

>Libertas stanowi nowość jako partia międzynarodowa, to

>budzi zainteresowanie. A co jest warta, okaze się dopiero po tych wyborach, bo dotychczas przecież

>nie było okazji. Na razie można sądzić tylko z jej partycypantów w poszczególnych krajach, a tu

>skład jest niesłychanie liberalny i tęczowy...

widać, że Redaktor, z racji pełnionych funkcji, ma lepsze informacje niż np. Horst i sugeruje tu, że to jednak pedalska partia, więc Horście chyba Wyrodnej i jej w-ce redaktorowi jednak idzie o pieniądze.

partia międzynarodowa = Międzynarodówka IV?

• Redaktorzy

"partia międzynarodowa = Międzynarodówka IV?"

Mnie to nie boli, chociaż zastanowiłbym się, czy taka partia nie będzie szczególnie podatna np. na sterowanie przez wielkie ponadnarodowe korporacje. Pokusa na pewno będzie, żeby załatwić jakąś rzecz raz a dobrze z centralą.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.