Skocz do zawartości
IGNORED

Z ostatniej chwili!

Irmo

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety, popsuję Wam zabawę, bo dzwoniłem przed chwilą do Media Markt Opole ul. Sosnkowskiego - Telefon: (077) 40 18 100.

Tego wzmaka już nie ma. No, ale nie ma tego złego... wytargowałem dla Arka rabat na gruszkę do lewatywy - odbiór na hasło "dupa".

theli28, 4 Kwi 2007, 11:02

>abudzik - to mnie uspokoiłeś. Jak z tym dojazdem?

>Poza tym nie wiem czy to taki super deal za 1,3k, nowy hk kosztuje jakieś 1,6.

To prawie 30% roznicy ... dołoże jeszcze 10 % i bedzie 40%.

Chłopaki! Oddzwonił pan Zenek z obsługi klienta MM Opole (z prywatnej komórki) i proponuje dla Arka swojego prywatnego HK (pewnie on go te trzy lata temu wyrwał) - tyle że wraz z odsłuchem jego płyt, w godzinach wieczornych. Mówi, że ma przytulną kawalerkę i zapewnia dyskrecję oraz mile spędzone chwile. Arek dzwoń! Hasło: "pan Zenek".

kobayashi - no pieknego wzmaka a nie Twoja gruchę

theli28 - Ty zazdrośniku..Ty świnko.... Ciebie bardziej lubie bo sprawdzisz mi wzmaczka...ale pieknie bedzie wygladal u mnie w domku...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.