Skocz do zawartości
IGNORED

Arcam CD73 nie chce odtwarzać CD-RW?

master_luke

Rekomendowane odpowiedzi

Bo Esperanza to największy syf pod słońcem? Mój Arcam 73 czyta CD-R i CD-RW, ale nigdy nie próbowałem czegoś takiego... Kup płytę Verbatim (albo innej sensownej marki - np. TDK, Maxwell itp.), nagraj to samo za pomocą tego samego programu i dopiero jak wtedy Arcam zgłupieje, możesz się zacząć drapać w głowę. Ale raczej będzie OK. A Esperanzę najlepiej wyje... w kosmos ;-).

Kup TDK a z MAXWELLA to możesz sobie jedynie kawę zaparzyć:-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

A mojego kumpla bmw m3 wypadla do rowu na zakrecie, jak zalozyl lacie od tico. ;-)

A tak na powaznie to esperanza to mega shit, nawet jesli "dziala" to po paru latach pojawiaja sie bynajmniej nie analogowe trzaski. Stracilem w ten sposob dwa bardzo unikalne nagrania nie do odzyskania i wiecej tego syfu nie kupie, ani nie wezme za darmo, czy nawet z doplata.

Mniejsza prędkość wcale nie oznacza mniejszej ilości błędów. Przy dzisiejszych napędach optycznych mniejsze prędkości zapisu generują wręcz większą ilość błędów... Ale markowy CD-R/CD-RW to podstawa.

Po co nagrywac coś co sie podoba na cd-rw?Szkoda czasu i energii zeby za tydzien to kasowac.Nie lepiej nagrac na cdr,nie wspomne o cdr-audio bo tu już wydatek rzeczewiscie jest wiekszy ale nadal ma sens.

IGNAC, 2 Cze 2009, 12:26

>a po co wogole wypalac na CDRW ? wypal na porządnej płycie CDR, w koncu masz odtwarzacz CD za ponad

>2 klocki

zgadza się. i płyty CD-RW nawet jak odtwarzają to strasznie hałasują.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.