Skocz do zawartości
IGNORED

kabel głośnikowy

Kriso81

Rekomendowane odpowiedzi

chcę zakupić kabel głośnikowy do mojego zestawu stereo denon pma 700 ae i dcd 700 ae + magnat altea 5, chcę złagodzić ostre dźwięki, może ocieplić, nie chce stracić dynamiki i basu co byście polecili? i nie więcej jak 30 zł za metr.

https://www.audiostereo.pl/topic/56585-kabel-g%C5%82o%C5%9Bnikowy/

Weź pod uwagę przewód głośnikowy ATLAS Cable Equator ewentualnie Kimber Kable 8PR. Kabelki są nieznacznie droższe niż przewidziany przez Ciebie budżet, jednak efekt końcowy powinien Ci odpowiadać. Atlas złagodzi górę pasma nie zmniejszając w dużym stopniu szczegółowości, ponadto doda trochę ciepłą do brzmienia. KIMBER zagra bardzo przestrzennie ze świetnym środkiem pasma w Twojej konfiguracji. Inną opcją może być Tara Labs Omni Classic lub ST także łagodzący górę pasma, pozostawiając jednak brzmienie otwarte i bardzo dynamiczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.