Skocz do zawartości
IGNORED

dlaczego mod z AS troluje na AH?

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

mlb, 7 Cze 2009, 16:40

>Wełniany, jak Ci się chwilowo znudziło audio to możemy pogadać o fotografii ;-)

Po wypstrykaniu paru tysiecy zdjeć na błonie (cyfrowo to nie problem)nie ogladam ich wcale,czy to żle?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Czy ja wiem... ja do niektórych wracam z przyjemnością. Jak nie oddzielisz dobrych od słabych to zawsze przeglądanie dużej kolekcji jest męczące. Od 2005 robię cyfrowo, skrócił się czas obróbki. Zdjęć też zrobiłem dużo, samym cyfrowym ponad 30 tys. I wciąż się uczę.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

A czegóż tu się uczyć ? Jak zielona kropka się pojawia to trzeba naciskać. W domu wybrać te ujęcia w których słońce albo cokolwiek odbija się w wodzie (wtedy zdjęcie jest "ciekawe") a resztę wykasować.

edwardoscheida!!!

Powiem ci po audiofilsku-:))

Tych wszystkich ktorych naobrazales,mozesz pocalowac w KONCOWKE MOCY!!

A tu niedlugo tez sie na tobie poznaja.

When it comes to A Class amplifiers . I am totally biased.

mlb, 7 Cze 2009, 16:06

>Co więcej, do dyskusji włączył się administrator serwisu (lancaster)

>który zamiast spróbować ograniczyć tą agresję i usunąć prowokacyjne informacje, zaczął coś pisać o

>skradzionych wpisach i dawnych animozjach.

Audiohobby to nazwa zastępcza, tak naprawdę powinno nazywać się IV Audiostereo. Podobieństwa miedzy obaleniem rządu Olszewskiego a przejęciem przez Site AS nieuniknione. I foxbat - Macierewicz AH;-)

stefan5000, 7 Cze 2009, 20:18

>edwardoscheida!!!

>

>Powiem ci po audiofilsku-:))

>Tych wszystkich ktorych naobrazales,mozesz pocalowac w KONCOWKE MOCY!!

>A tu niedlugo tez sie na tobie poznaja.

Ja juz napisalem co o Was sądze na AH , lecz post został szybko skasowany ....

Reasumując :

WSZYSTKICH KTORZY NA MOJA MUZYKE MOWILI GNIOTY I POMYJE NA AUDIOHOBBY

I PISALI ZE MAJA SRACZKĘ JAK SLUCHAJĄ MOICH UTWORÓW

POZDRAWIAM SERDECZNIE i

I MOGE POWIEDZIEC PO MUZYCZNEMU :

" WY SIE NIE NADAJECIE NA TO ZEBY MI NOSIC TECZKE Z NUTAMI A CO DOPIERO PRZEWRACAC NUTY

NA KONCERCIE "

a ty sławny jakis jesteś,bo cię nie znam?a znam np pana Edka z pod nr 7 i Johnego z 23 Norris Green a takze sławni nie są a to bardzo wartościowi ludzie.

Kto ty wogóle jesteś?

• Redaktorzy

Panowie, proszę łaskawie nie omawiać na naszym forum problemów innych forów, ZWŁASZCZA posługując się personaliami. Każdy ma prawo pisać sobie wszędzie gdzie chce, natomiast osobiście nie będę tolerował obgadywania konkurencji. Cieszymy się, ze jesteśmy najlepsi na świecie, proszę uprzejmie, jeśli ktoś tak uważa, to bardzo mi miło. Natomiast jeśli macie coś do powiedzenia gościom z AH czy z HiFi czy z Piano, to proszę sie tam udać i powiedzieć im to osobiście. AS nie jest miejscem do załatwiania porachunków z innymi platformami. Mam swoje zdanie na temat zawarty w tytule wątku, ale nie zamierzam angażować się w podobne dyskusje. Sądzę że mamy dosyć własnych spraw do dyskutowania, zanim zaczniemy użalać się nad problemami innych. Nawet, jeśli ci inni poświęcają wiele energii na omawianie tego, co uważają za nasze problemy. Ich forum, ich broszka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.