Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do około 1300zł

kamson

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam się do konstrukcji podłogówek w cenie do około 1300zł. Naczytałem się sporo opinii na temat różnych przetworników i mam okropny zawrót głowy. Na Scan Speaka nie starczy. Myślę nad zestawem Peerless + Vifa(HDS180 EXC + XT25BG60-04) lub Seas(ER18RNX + 27TDFC). Peerlessa i Vife będę mógł taniej kupić w Holandii. Chciałbym jednak dowiedzieć się od Was co można w tych pieniądzach fajnego zrobić. Może ktoś z Forumowiczów posiada kolumny z wyżej wymienionymi głośnikami i wypowie się na ich temat:) Czekam na Waszą pomoc:)

https://www.audiostereo.pl/topic/56705-kolumny-do-oko%C5%82o-1300z%C5%82/

WYSZUKIWARKA

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to powinno rozwiać dylematy

Ukryta Zawartość

mialem HDSa180 z xt25tg ... (klon projektu akustyka)

nawet bym sie nie zastanawial tylko kombinował z ER18RNX+27tdfc..lub 27tbfcg ...poczytaj sobie o tych kopułeczkach oraz o wooferku to nie bedziesz mial watpliwosci....

do tego dostepne wszytko w jednym miejscu w polinku ....

popytaj np kondraxa, tez ma ten zestaw

tu masz moją króciutką charakterystyke...

Ukryta Zawartość

ER ma sporo wiekszy wykop od HDSa.. a 27tdfc bardziej szczegółowy (choc niewatpliwie niskie ciecie troche takiego efektu/zludzenia dodaje

(HDSa mialem w 20L strojony 30pare Hz ..tak jak zalecal akustyk, a ERa mam w 19,5@41Hz )

PS wiem że to nie tu i może dziwnie ta propozycja zabrzmi...ale może chcesz kupić moje podłogówki na ER18 +27tdfc :D...wpadlo mi troche gotówki i chce popróbować na wakacjach zabawy z excelami :) ...

grają u mnie ponad miesiąc ..

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.