Skocz do zawartości
IGNORED

Pierwszy system stereo - co dalej?

Andrzej_N

Rekomendowane odpowiedzi

>mi osobiście podoba sie dzwięk magnatów quantum 605 z jedwabna kopułką,słucham często na denonie

>1500(nic lepszego niema),kolumny wykonane są naprawde solidnie

A potem kupujesz takie zajechane 605 od hiend71 :)

?👈

Gość hiend71

(Konto usunięte)

kapelli, 13 Cze 2009, 13:22

>Za tą cenę to Dali Concept 2

>

>Albo DIY na Seasach :)

jasne i dużo więcej mniej lub bardziej ciekawych kolumn tylko akurat rozmawiamy rozmawiamy o sprzęcie z MM

Gość hiend71

(Konto usunięte)

rafal735r, 13 Cze 2009, 13:12

>>mi osobiście podoba sie dzwięk magnatów quantum 605 z jedwabna kopułką,słucham często na denonie

>>1500(nic lepszego niema),kolumny wykonane są naprawde solidnie

>

>A potem kupujesz takie zajechane 605 od hiend71 :)

ja wiem czy zajechane,ciekaw jestem gdybyś chciał kupić kolumny w MM i nie było by możliwości odsłuchu ale było by hallo,wszędzie jest towar ekspozycyjny,przynajmniej tu nie udaje nikt że nie i za taki towar masz rabat albo bierzesz nówki

Gość hiend71

(Konto usunięte)

lechb, 13 Cze 2009, 13:18

>Dodam, że Energy RC-30 zrobiły na mnie nie małe wrazenie odsłuchowe. Niewielkie wymiarowo, ale

>dzwięk np. moim zdaniem ciekawszy niz Wafle Pacifik Evo 40v2.

przy najbliższej okazji posłucham,może uda sie je ściągnąć

>ja wiem czy zajechane,ciekaw jestem gdybyś chciał kupić kolumny w MM i nie było by możliwości

>odsłuchu ale było by hallo,wszędzie jest towar ekspozycyjny,przynajmniej tu nie udaje nikt że nie i

>za taki towar masz rabat albo bierzesz nówki

Ja kupilem nowe, oryginalnie zapakowane przez Magnata w DE z kompletem folii, styropianow itd. Nawet maskownice byly oddzielnie zapakowane. Przez caly czas lezakowania naciskaly na zawieszenie gornego glosnika i jest teraz nieco odksztalcone, ale powoli wraca juz do wygladu pierwotnego :)

?👈

Gość hiend71

(Konto usunięte)

>maskownice byly oddzielnie zapakowane. Przez caly czas lezakowania naciskaly na zawieszenie gornego

>glosnika i jest teraz nieco odksztalcone, ale powoli wraca juz do wygladu pierwotnego :)

na magazynie źle były przechowywane,powinny stać w pionie a pewnie leżały

Tu ciekawa propozycja. Co prawda juz aukcja zakonczona ale mozna skontaktowac sie poza aledrogo ze sprzedajacym i moze za 1500 zl odda.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-1391-100002625 1244903438_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Tak to są kolumny które spokojnie wytrzymają zmianę wzmaka i cdka ;P Nawet potem będzie to wskazane ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.