Skocz do zawartości
IGNORED

Wczasy tylko dla audiofila?

jaggo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Tak jak większość na forum jestem nosicielem choroby audiofilskiej. Chcę tą chorobę połączyć z czymś pożytecznym i mam nadzieję przyjemnym... . Jestem w przededniu otwarcia niewielkiego pensjonatu. Już od pierwszej łopaty myślałem aby dedykować to miejsce takim jam my. Było by to chyba pierwsze takie miejsce - wypoczynek dla audiofila. Nie wiem czy to dobry pomysł. Ale mam nadzieję, że perspektywa spotkania, poznania ludzi o podobnych zainteresowaniach w pięknych okolicznościach przyrody może być kusząca. Napiszcie proszę co o tym myślicie. Niżej zdjęcie z placu boju...

Serdecznie pozdrawiam

Jaggo

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/57248-wczasy-tylko-dla-audiofila/
  • Redaktorzy

Aj, w sumie to nie jest za bardzo temat na Stereo (chyba że planujesz rozpisać się o nagłośnieniu, jakie tam będzie). Na razie przeniosę na Bocznicę, tylko bardzo proszę bywalców tej zakładki o niebałaganienie w wątku, bo ciekawy.

No super pomysł.

Mógłbyś np zjazdy audiofili robić no i oczywiście poza tym "normalni" goście na codzień prawda?

Wypoczynek dla audiofila np okresowo taka oferta bo nie wiem czy tyle chętnych będzie.

Pensjonat to super pomysł na biznes.

Aha jeszcze audiofilki bardzo pożądane:)

Wygląda bardzo fajnie !

Nazwa wskazuje że to gdzieś na pomorzu, zachodnim lub centralnym. Z samych audiofilów to chyba byś się nie utrzymał, ale okazjonalnie jakieś kameralne spotkania organizować warto.

Odsłuchy to może za duży kaliber sprawy. Ale w mało którym pensjonacie da się obejrzeć wieczorkiem film w przyzwoitych warunkach KD. Albo w plenerze pod wierzbą, jeśli komary pozwolą. Ba, właściwie to bilety od turystów i mieszkańców z najbliższej okolicy możesz kasować.

Tak, Kłodno położone jest na Kaszubach. Co do sprzętu stacjonarnego to oczywiście o tym myślę a w przyszłości znajdzie się odpowiednie miejsce do odsłuchu... . Przy tej okazji nie chciałbym ograniczać się do jednego systemu, ale wiadomo...

pozdrawiam

Audiofilom możnaby udostępniać pokój ze sprzętem, kolumnami, płytoteką (kopie na CD-R), słuchawkami, tv lub projektorem żeby w wolnym czasie lub niepogody mogli czegoś posłuchać i obejrzać film z DVD/BluRyja albo podłączyć swoje mp3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.