Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jeszcze sa fajne gry komputerowe?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Myślicie że to da radę?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

theli28, 30 Lip 2009, 09:28

>Neverhood :) Nie przyznam się ile siedziałem nad zagadką "BOBBY" :))

no i ta melodyjka soundtrack'a, długo to z ucha nie mogło wyjść jak już tam nawchodziło..

Larry...

jakież to życiowe było, pamiętam bosskeya w tej grze- screen z wykresem słupkowym a'la z arkusza kalkulacyjnego tylko że pod każdym słupkiem typowe określenia rodzajów prezerwatyw

• 4 tygodnie później...

Co sądzicie o nowym Need For Speed Shift? Mnie już ręce opadają... Chciałem kupić sobie tą grę na PS3 ale jednak zrezygnuję na korzyść GT5 lub Dirt 2. Tyle szumnych zapowiedzi i malutki kroczek do przodu względem Undercover... oj zmalutki:(. A jakie wymagania sprzętowe wersji na PC...

• 1 miesiąc później...

wszystcy czekaja na pelna wersje GT5 :D - po wylaczeniu wszystkich kontroli trakcji i ABS jazda samochodami okolo 500km praktycznie niemozliwa bez kierownicy ( grajac padem musze zmieniac fizyke z profesjonal na standard ) ale uczucie jest jak z jazdy "zwyklym autem"

Czy ktos tu wspomniał o legendarnym DOOM'ie? COMMANDOS - dla mnie hicior, godziny spędzone na synchronizowaniu poczynań grupki brytyjskich zielonych beretów. Mamy tez UNREAL TOURNAMENT - kosmiczny FPP, świetna dynamika rozgrywki szcególnie w wersji 'capture the flag' i klimatyczne scenerie. Dla mnie to początek fascynacji grami. Nie sposób również pominąć STALKER'a, czyli ukraińskiego podejścia do kwestii klimatu gry. Ileż można prażyć do faszystów w Call of Duty albo Medal of Honour (bez względu na to jak bardzo cenię te gierki)? STAKER zabiera nas w scenerie niespotykane i zaskakująco bliskie zarazem. HITMAN w całości - gra z klimatem i wyzwala podłe instynkty ;-). Pozdrawiam graczy.

o Commandos :)

część I i II były chyba najlepsze - trójka już była zbyt ciężka i zamniast gry robił się z niej crash test powtarzany dziesiąki razy aby przejść jakąś misje

a ten "żołty" wygląda jak z filmu "Sin City"

dobry ten STALKER jest? grał ktos?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dla mnie najlepsza gra na wsio to seria Metal Gear Solid i nie ma lepszej ;)

Jeżeli chodzi o0 samochodówkę to Gran Tourismo

Kopanina to Pro Evolution Soccer

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

>Kalasanty

W Projekt IGI 1 i 2 siekłem pasjami. Wyśmienite gry, choć bardzo wymagające - jedną misję trzeba było przejść bez żadnych save'ów. To dopiero wyzwanie. Godziny radości. Stalker to wspaniała i wciągająca gra. Nawiasem mówiąc, czekam jak na szpilkach na trzecią część pt. 'Call of Pripyat' Ale... panowie twórcy miejscami się zapominali przy pracy nad 'Shadow of Chernoby' a szczególnie 'Clear Sky', stąd konieczność patchowania gry ze strony www producentów, żeby gra się nie wieszała zbyt często i upierdliwie. Obecne wersje Platimun Edition podobno są już wyposażone w owe patch'e. Szanujący się gracz musi sieknąć w Stalkera!

Kurde, właśnie Cień Czernobyla jest lepsiejszy, bo ma bardziej przemyślaną fabułę. Czyste Niebo opiera się w dużej części o scenerie Czernobyla, ale jakieś takie niezborne jest fabularnie. Trochę tak na chybcika robione i wiesza się przez to jak cholera (trzeba patchować) Proponuję Cień Czernobyla na początek, szczerze.

Zakochałem się w Forza Motorsport 3. Wył. wszelkie asysty(poza ABS) + kierownica = MASA FRAJDY :)

Poniżej parę zdjęć z gry. Oczywiście dostępna jest TYLKO na X360.

Ukryta Zawartość

post-17052-100001327 1257371151_thumb.jpg

post-17052-100001328 1257371151_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

A ja Xboxa 360 sprzedałem :(

Nie zapomnijcie jeszcze o klasykach takich jak Gran Turismo na PlayStation 2, grafika dalej ładna (GT4) masa samochodów i świetna grywalność.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.