Skocz do zawartości
IGNORED

BOSE COMPANION 3 Jaka karta dźwiękowa ?

tehace90

Rekomendowane odpowiedzi

witam. kupiłem ostatnio bose companion 3 . I tu mam problem mam laptopa , i tam jest zintegrowana karta dźwiękowa , jaką zewnętrzną karte mi polecicie do tych głośników żeby wycisnąc z nich max możliwości?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Co to za integra? Jak Realtec HD audio to zostaw jak jest. Bardzo dobra karta dźwiękowo na poziomie sb audigy. Bose ma w sobie całą masę "podbijaczy częstotliwości" audio więc wypasiona karta nie jest niezbędna.

zazwyczaj w laptopach dają dziadostwo

na pewno nie bierz creashitów w kształcie pendrive i innych podobnych wynalazków

z crative na usb poszukaj nx, external, extigy, x-fi 5.1

xonara bym odrzucił, w testach nie wygląda za ciekawie

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Do Bose spokojnie wystarczy- jakością dopasowana idealnie.

Ukryta Zawartość

Mój poprzedni wpis, to oczywiście żart. Choć się zastanawiam, nie wiem czemu ludzie tak uparcie wierzą reklamie. Może i to bardzo dobrze gra, ale nie za takie pieniądze! Czy naprawdę trzeba aż tak przepłacać, by cieszyć się dobrym dźwiękiem???

Tak jak wspomniałem wcześniej ludzie kupują wypasione karty muzyczne nawet nie wiedząc, że bose ma przed końcem mocy dosłownie 6-8 kształtowników częstotliwości (jak wszystkie urządzenia bose - stąd ich charakter brzmienia). Kupują drogie karty żeby otrzymać jak najlepszy dźwięk.. i poco się oszukiwać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.