Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy zint.wzm.mocy klasy A-A/B.[Q-Audio]

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

daj screenshot z widokiem na :

panel sterowania -> klawiatura -> zakładka sprzęt

to są problemy z nietypowymi podzespołami, trzeba trochę powalczyć żeby działało. ja nie instaluje żadnych sterowników do tych multimediów, standardowa kalwiatura, stand. mysza

darkul>

bo w "Klawitura" tego nie ma.

w panelu sterowania musisz naleźć "Opcje regionalne i językowe"

potem zakładka "Języki" i klik na: "Szczegóły"

stąd wywal wszystko poza klawiaturą "Polski - programisty".

Język domyślny ustaw na " Polski - programisty"

pozdrawiam

k.

restart kompa i ustawienia jak na wklejonych zrzutach.

a "ctrl" + "shift" przestawia ustawienia klawiatury - przestawiaj i sprawdzaj efekt.

ale najpierw restart kompa.

k.

>etomer

co się czepiasz zwykle to darkul robił cos dla forumowiczów - teraz forumowicze coś robią dla darkula (z równie dobrym skutkiem), ja ci darkul nie pomogę - zarobiony jestem, z kopii zapasowych muszę sobie autorytet budować.

etomer, 12 Kwi 2006, 00:07

>Ja się nie czepiam, wk...ia mnie, że to forum przestaje różnić się do "ELEKTRODY"

czujemy dokładnie to samo, ciekawe czy o tym samym myślimy

Ale problem emocjonalny macie...?!

Na zbocznicy to dopiero jest trolowanie..., ale chyba nie jest zle bo nawet o kierunkowosci kabli medrcy sie mecza... Tak swoja droga to wlasnie bocznica rozwalila to forum!

Ja tam mam 98SE, proca AMD400 64RAM i nie wiem o co wam chodzi?:)

Nic mi nie zjada, żadnych choróbsk, virusów itp. Twardziel 4,1G w zupełności styka.

A kompa kupiłem jakieś 8 lat temu, wtedy byl niezły:)

Ostatnio sprzedawałem Voodoo3 2000, poszła za 15zł. Na karcie była jeszcze cena jaką za nią dałem 675,00:)

Czas pomyśleć o nowym;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.