Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel. PC > Wzmacniacz

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

Kup sobie Behringera Ultramatch Pro i weź z kompa sygnał SPDIF. Trafko wejściowe za gniazdem cyfrowym w konwerterze odizoluje Ci syfiącą masę z kompa. analog bierzesz z wyjsć XLR Mogą mieć nawet 20 m długości. Na końcu dajesz desymetryzator neutrika na trafie, z przekładnia 1:1 i masz problem kabla z głowy:>.Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

climax99, 19 Sie 2009, 12:00

>Jak sie sprawuje lcd nec ja jade na eizo ale mam apetyt na cos ok 30 cali a w tym przedziale eizo

>pro to juz kasa nie do przełkniecia. myslalem o nec?

Nie lepiej odrazu jakies TV 26 czy 32" Full HD?

A swoja driga kumpel ma podpieta bravie Full HD 40" i dla mnie srednio to wyglada z tak bliskiej odlegosci. Maks jaki bym bral to chyba 26"

?👈

discomaniac71

Format CD jest tylko teoretycznie lepszy od MP3, i to jest słuszne!!! Natomiast w praktyce 99% nagrań CD nie wykorzystuje w pełni możliwości tego formatu, najczęściej dźwięk jest z premedytacją degradowany. Te same nagrania zrealizowane bez zabiegów degradującuch dźwięk nawet w formacie MP3 zabrzmią lepiej. To właśnie miałem na myśli.

Trzeba też wziąć pod uwagę, że ogromne znaczenie mają algorytmy i sprzęt. CD ma pod tym względem znacznie bardziej wypasione zaplecze niż młode MP3. Teoretyczne sam format MP3 przewyższa w niekturych aspektach CD. Brak lub problemy z dostęopnością oprogramowania i sprzętu niestety nie pozwalają na 100% wykorzystanie zalet kodowania MP3.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.