Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do 2000zł

kooniuszy

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie chciałbym wymienić swój dotychczasowy wzmacniacz - czyli SONY TA-F6B na inny wzmacniacz do 2000zł. Posiadam kolumny DIY na visatonach 1xAL170 i KE25SC w kolumnie. Chcę wymienić sony ponieważ zdecydowanie brakuje mi powiewu i krystaliczności dźwięku góry pasma. A i stereo jak i przestrzeń jest mało ciekawa. Jedynie bass jest na dobrym poziomie gdie schodzi nisko ale wtedy kiedy tego zejścia potrzeba a i kontrola jest wyśmienita.

Szukam wzmacniacza nowego lub używanego ale max 6 letniego. Lubię dźwięk przejrzysty z wyraźną ale nie za ostra góra pasma. Słucham muzyki z każdego gatunku więc szukam wzmacniacza o uniwersalnym brzmieniu. Jedna rzecz która wzmacniacz musi posiadać to pilot.

Proszę o podpowiedź co do zakupu wzmacniacza.

https://www.audiostereo.pl/topic/57790-wzmacniacz-do-2000z%C5%82/

Witam!

Ja mam Audiolab 8000s pierwsza wersja orginalna z UK.Bardzo przezroczysty wzmacniacz z dużą rezerwą prądową i świetnym basem.Góra gładka i przyjemna{lepsze niż w mojm Jungson-ie}średnica bardzo neutralna czo płyta brzmi inaczej.Pilot jak najbardziej jest,działa z mojm marantzem.Cena 1500zł+przesyłka około 35zł.Stan bdb.fotki na giełdzie audiostereo znajdziesz lub email.Daj znać,mogę wysłać na test.Pozd.Krzysiek.

Witam!

Jestem pierwszy raz na forum. Od dawna interesuję się audio. Chciałbym kupić sprzęt- nowy (CD i WZM stereo) i do tego kolumny na głośnikach scan speak. Interesuje mnie sprzęt firmy: Densen, Creek, Primare.

Dzięki!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.