Skocz do zawartości
IGNORED

Roman Polański aresztowany

berberys

Rekomendowane odpowiedzi

vereker..

zapamietej sobje jedno:

smianie sie z obcych kuchni i obcych religii i kultury to oznaka ciemnoty.

Polacy maja oczywiscie najlepsza religie i najlepsza kuchnie.

Cymbal z ciebie

wladz, 28 Wrz 2009, 22:28

>kolego brunera....skoro wiesz to po cholerę głowę zawracasz.

>

>Więc w Szwajcarii można uprawiać seks z 13 letnim dzieckiem...

czego ty taki gupi jestes?

to było 31 lat temu, i nie podlega karze ani w PL ani w CH ani we F ani nawet w D(upie)

bladzio kaapska

chyba nikt nie zrzynal...

w koncu to kraje sasiadujace ze soba.

Niemcy jedza ciemny chleb i Polacy tak samo.

W italli czy we Francji po 2 tygodniach masz(ja mam) dosyc tych wszedzieobecnych bagietek lub bialych bezplciowych pieczyw.

co Szwajcaria miał zrobić z wnioskiem o ekstradycję kraju z którym podpisała umowę o ekstradycji a Polański nie jest obywatelem Szwajcarii.

Ma obywatelstwo Francji która nie podpisała tej umowy i w Polsce która może nie wydać obywatela własnego kraju.

>vereker, 28 Wrz 2009, 20:44

Ja rozumiem, że ktoś jest tumanescu, ale żeby się tym zaraz chwalić?

>>"W obronie aresztowanego po 32 latach Romana Polańskiego wystąpili już artyści, politycy, ludzie

>>show-biznesu.

>I wszyscy oni chcą wywierać NACISKI na niezawisłych amerykańksich sędziów?

>No proszę, a co to się działo gdy Ziobro próbował sobie lekko tam... ponaciskać tego czy owego

Paradne zestawienie :-))). Normalnie miszcz ciętej riposty!

Jestem Europejczykiem.

a ja wciąż za Polańskim - to jest smieszne że prawdziwy żyd jakim on jest jest lepszym ambasadorem Polski niż cała smierdząca rozmodlona na niby hipokryzyjna chicagowa rydzykownia.

szumidokolalas, 28 Wrz 2009, 23:28

>no ale Niemcy wiedza jak to jest ze starymi grzechami...

to dobrze, bo jakby co to możemy wam doj**ać

silniki w czołgach się już grzeja, F-16 kołują

Swego czasu będąc w Szwajcarii zwróciłem uwagę czy na wystawach księgarń są jakieś książki polskich autorów. Było dwóch: Lem i właśnie Polański ze swoją autobiografią "Roman by Polanski".

Jestem Europejczykiem.

za co odpowiedzialnosc karną ??? za stuknięcie jakiejś łajzy która sama mu na ch... wlazła - jakoś za nie zapewnienie bezpieczenstwa jego żonie amerykańskie państwo nie wyplacilo mu odszkodowania. Ameryka wtedy leczyła sie z antysemityzmu - Polska leczy się teraz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.