Skocz do zawartości
IGNORED

Wielkopolski Test ABX

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wiec wracając do wątku pomijając awantury z udziałem planktonu- przypominam Redaktorowi ze już pora jest zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami do zacieśnienia najbliższej daty testu w w-wie.Próbowałem dokooptować parę testerów, ale po rozpoznaniu ogniem okazała się to para meneli we wczesnym stadium rozwoju, którą nie należy wpuszczać nie tylko za próg domu ,ale nawet do psiej budy.Tak wiec może przyjechać dwóch obserwatorów (chyba ze jeden się omsknie)i jeden elektronik ze sprzętem.Dodatkowo dowiezione zostaną trzy wzmacniacze. Arcam A32,Sansui AU 919 i Gainclone( w formie na razie bliżej mi nieznanej.Proszę rozpatrzyć propozycje i ewentualna datę przekazać na PW.W zwiazku z opinia ze mamy starocie, mysle ze fakt ten w znacznym stopniu pozwoli takowe wynależść z masy innych..Jednakowóż jest to jednak opinia wybitnego specjalisty z koziej budy i w związku z tym możemy powyższy zestaw...unowocześnic.

po pozbyciu sie planktonu wracamy do meritum.Tak wiec wracając do wątku - przypominam Redaktorowi ze już pora jest zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami do zacieśnienia najbliższej daty testu w w-wie.. Może przyjechać dwóch obserwatorów (chyba ze jeden się omsknie)i jeden elektronik ze sprzętem.Dodatkowo dowiezione zostaną trzy wzmacniacze. Arcam A32,Sansui AU 919 i Gainclone( w formie na razie bliżej mi nieznanej.Proszę rozpatrzyć propozycje i ewentualna datę przekazać na PW.

.

zeby jednak nie nudzic reduktora, ponawiam zaproszenie do testów pozostałych .reduktor nie jest jedynym słyszacym siecióweczki.Jest mase słyszacych ukl.scalone, kierunki kabli,wybrzmiewanie i wygrzewanie.Z w-wy i nie tylko.Otóz zespół zobowiazał sie dojechac do wszystkiego co jest w promieniu 310 km od katowic.Tak wiec wszyscy w tym freepio, ktory zobowiazał sie ze moze zrobic taki test, ale tylko u siebie w domu, prosze o dane.W wypadku freepio dojedziemy do szczecina i na bornholm.Perzypadki lekarskie wymagajace specjalnej troski...beda odrzucane z przyczyn naturalnych.Nie mozna po dwudziestu tłumaczeniach nadal rozwijac sie jak dziecko.Takie test z takimi pacjentami moze potrwac ok miesiaca i to z udziałem lekarza..Moze innym razem.

Muls, jak znajdę chwile czasu to mogę w Wawie podrzucić swojego GC do testów, prosty układ przyzwoicie zrobiony, tak mi się wydaje, swoją drogą może się okazać czy jest on coś wart na tle znamienitej konkurencji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.