Skocz do zawartości
IGNORED

elou ... bez jaj ... odblokować XYZeta !!!

gregorjan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

Ale się Pawełek rozszalał w swoim wątku!!!

Blokuje jak szalony:)))

Musi się strasznie męczyć.

Ja bym mu odpuścił w końcu nie muszę go czytać.

lustrator, 27 Paź 2009, 12:04

>Ja nawet powiem ze nie musisz tez tu pisac.

To niezwykle odkrywcza myśl

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Hej "lustrator", przestań w końcu atakować moje pw. Poza tym zrozum, nie każde zdanie musi zawierać inwektywy. Naprawdę. A tak funkcjonując zmierzasz prostą drogą do doktora na kozetkę.

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

lustrator

Ja bym mu odpuścił w końcu nie muszę go czytać>>>powiem ..wiecej ani czytac z ani pisać tu nie musisz.

Pawełku ...strasznie jesteś rozkojarzony.

Zobacz parę postów wyżej.

Pawełku trzymaj....."klasę"

:))

i nie pisz już do mnie na PW.

Tak na marginesie.... niejaki karpik akustik sformułowął myśl ze forum jest prywatne i moze sobie robic co chce.Tak mi sie przypomniała historia, podobno prawdziwa .Był klub pod nazwą Pod Jeleniem.Prowadził go karzełek metr dwadziescia wzrostu.Cecha ch-czną tego klubu było ze bici byliw morde wszyscy wstępujacy doń z wzrostem powyżej metr trzydzieści.Karzełek dawał im dziesieć cm tolerancji.Jak juz o historii to przypomniałem sobie stare lata, kiedy to pewni mili pierwsi sekretarze zapewniali naród ze maja pomysł co sprawić , zeby narodowi było miło i wesoło...żeby jednak utrzymac status musieli utrzymywać cała armię cenzorów.Najczescie nieudaczników,niedoszłych literatów,dziennikrzy....wiekszośc, cwańsza pracowała za duze pieniadze, cześć za darmo w tzw czynie spolecznym.Ci byli najgłupsi i niezmotywowani.Byli uprzykrzeni i złosliwi z założenia, bo nie mieli duzo do stracenia a rozumu niewiele .Oprócz wiary..Wiekszośc narodu miała gdzieś umizgi panów, ale cześć jak zawsze donosiła niezobowiazująco do pana,do cenzora.W czynie społecznym.Można było dużo...ale obowiązywała zasada.Nie można podważać podstawy systemu.Tego się trzymano, chyba ze wyskakiwali jacyś wariaci i próbowali dyskutować.Wtedy niezależne karzełki szybko pisały gdzie trzeba, a inne karzełki szybko takiego cwaniaka upupiały.Zamykali, wywalali z pracy a nawet zamykali w psychiatryku.Potem jak juz nie mógł pisnąć,reszta karzełków rozpowiadało zatroskanym tonem o dziwnych przypadłościach powyższych..A to jego mama handlowała wódką ,a on sam ja pędził w stodole.A to pokazywano jego listy do zony z wiezienia, tłumaczac ze tak moze pisać tylko wariat.Trwało to dość długo i zabezpieczało interesy panów ,bo nie było wielu wariatów ,ale było masę ...karzełków.Ale jak sami wiecie...pierdyknęło.A karzełki zostały.Tak więc....baj baj karzełki.PS.wszystkie analogie są przypadkowe i nieświadome.

Dla zupełnie młodych dodam ze pierwsi bardzo dobrze żyli z ekipą.W swięta rzucali im gotowane parówki.Wypinali im gołe tyłki dziewcząt.Pozwalali zapolować z panem na byka.Oprowadzali po włosciach.A karzełki piskały z zachwytu.Jak to...... karzełki.

Gość HarpiaAcoustics

(Konto usunięte)

rochu

http://www.wirtualna.warszawa.pl/forum/showthread.html?t=40316&page=5

Jak widać nie tylko Audiostereo ma z XYZPawel i lustrator (jednocześnie) problem.

• Użytkownicy+

Hmm, ja i Paweł mamy skrajnie różne oceny, czasami nawet tych samych rzeczy, jak mój test u Lutka. Widzę też że często przegina, jednak jak się człowiek nie da sprowokowac i samemu nie dolewa oliwy do ognia, to nie jest tak źle. Pewnie zasłużył na bana, ale jest już znowu na forum.

Myślę że banowac go w wątkach gdzie źle się zachowuje, ale żeby całkiem, to chyba niema takiej potrzeby.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.