Skocz do zawartości
IGNORED

Karta USB PCM2704 - Zbiorowe Zamówienie

maxdila

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie jest napisane tak:

Incoterms:DDP

Alle Preise sind inklusive Zoll und Gebühren bei der Auswahl der Versandart.

Free shipping on most orders over 75 € (EUR)

W sumie mogliby się zdecydować na szwabski, albo angolski, a nie raz tak, raz tak :)

Panowie nie rozumiem dlaczego tak bronicie się przed zakupem PCMek w PHU Elektronik, przecież facet wyraźnie napisał że układy mają być jutro, nawet jeśli byłby poślizg i miały by być nawet za dwa tygodnie to nie ma to znaczenia bo płytki dostaniemy za trzy tygodnie więc w niczym to nie przeszkadza a cena jest na tyle atrakcyjna że ciężko będzie znaleźć zastępstwo dla tej oferty.

Pozostaje tylko zebrać dostawców pozostałej drobnicy. Jeśli max-bit deklaruje się zebrać składki i zorganizować pozostałą część zamówienia to niech to zrobi. Cóż innego nam pozostaje.

Tak zgadza sie piszą o cle i opłatach celnych z tym ze nic nie piszą o VAT (tax)

Ale do rzeczy

Zakładajmy mouser 4.03 x3,3 x1,22 ~ 16,5 PLN (towar pewny) w Fedexie mnie znają więc przesyłka będzie w tydzień.

(i tu bym wolał)

PHU nie wiem skąd gość ma te układy (mogę to sprawdzić ale to potrwa z tydzień dwa ekstra).

Pozostałe elementy kupię u sprawdzonego dostawcy (zakładam że kupujemy WIMY, Nichicony, Elny rezystory Metalizowane)

Czekam na listę elementów od Krawca.

Muszę zrobić listę ludzi w XLS kto co chciał :)

trafka załatwia Krawiec

>PHU nie wiem skąd gość ma te układy (mogę to sprawdzić ale to potrwa z tydzień dwa ekstra).

>Pozostałe elementy kupię u sprawdzonego dostawcy (zakładam że kupujemy WIMY, Nichicony, Elny

>rezystory Metalizowane)

A co za różnica skąd są te układy? PCMki do poprzedniego zamówienia przyszły z PHU i wszystko było OK, teraz maxdila też miał zamawiać PHU Elektronik tylko zrezygnował z organizacji zamówienia.

PHU jest wiarygodny i sprawdzony a co najlepsze tani więc nic tylko zamawiać u niego.

Widze ze sie robi burdel jak stad do wiecznosci, pomalu wyglada na to ze najlepiej bedzie jak dostane w rece tylko PCM-ki polutuje je na plytkach i wysle a reszte komponentow to nie wiem.

Ja nie bede sie klucil o 2 czy 5 zl bo nie oto chodzi, kupcie elementy skad jest najwygodniej, najlepiej czy najtaniej.

OK będzie z PHU.

UWAGA !!!

MAM PROŚBĘ ABY RAZ JESZCZE RAZ NA PRIVA WYSŁAŁ MI W NASTĘPUJĄCYM UKŁADZIE KTO CO CHCE (Z POMINIĘCIEM PCB I TRAFA)

xxx; a; b; c;

gdzie:

xxx - nick z forum

a - ilość PCM2704

b - ilość kompletnych cześci

c - lutowanie PCM (T - tak; N - nie)

przykład:

max-bit; 2; 2; N;

Można na szybko też na forum ...

Krawiec zajmuje się PCB, PCM i trafami. Max-bit resztą. Komu nie pasuje, może zrezygnowac z pozostałych elementów i kupic na własną ręke. Albo zrezygnowac całkowicie. Krawiec ma rację, w tej chwili jest już burdel.

tak mój błąd :) myślałem ciągle o dolcu

wiec wyjdzie jeszcze wiecej

Układy sprzedawane są w 2 opakowaniach albo w tubie albo z rolki cięte (tak to rozumiem)

Chyba można kupić 25 czy 100 cięte z rolki ???

Ale nie ważne kupujemy z PHU

Panowie czytać dokładnie :)

jak wyglądał przykład ???

OTO lista na elementy (kazdy niech siebie poprawi) jak może (SPRAWDZI) to musi być dokładnie wg schematu później będę wklejał to do xls-a (tam gdzie spacja to spacja; średnik gdzie średnik...)

blackboy; 1; 1; T;

max-bit; 2; 3; N;

Majale; 1; 1; N;

toykillas; 2; 2; T

>>5. Ericson-TN - 1szt PCB + części

>>6. noga - 1szt PCB + części

>>7. krisabc - 2szt PCB + części

>>8. Nubira2CDX - 1 komplet

>>9. jazzby - 2szt.PCB + 2szt.PCM

>>10. KuKocz - 1sz PCB + PCM i części + dodatkowe trafko DA103C

>>11. audiophill666 - 2kpl.

>>12. robikjohn - 1 szt.PCB + elementy i ewentualnie obudowa

>>13. januss73 - 2 kpl

>>14. benek161 1 komplet w zależności od ceny

>>15. skal-ar - 1 szt.PCB + PCM(lutowanie)+ komplet części

>>16. metka - 1 szt. PCB + PCM i zależnie od ceny reszta

>>17. m4c - PCB 1szt. + komplet części + lutowanie PCM

>>18. c5z06 - 1szt. PCB + PCM(lutowanie PCM)+ trafko i zależnie od ceny reszta elementów

>>19. dezi - 1szt PCB + elementy+ obudowa

>>20. bawolek - 1szt PCB + części

>>21. Foksik - 1szt PCB + PCM + DA103

>>22. phoros - 1 komplet PCB + elementy

>>23. kabturek - 1 szt. PCB + 1 PCM (ew.lutowanie PCM) + 1 komplet elementów + dodatkowo 1szt.DA103C

>>24. shooter - 1 szt. PCB + części

>>25. FoxTech - 1 szt PCB + PCM + elementy

>>26. dj_zibi 2 szt PCB

>>27. Malongi - 3 komplety PCB + elementy, lutowanie PCM mile widziane.

>>28. Mefju - 2 szt PCM2704

>>29. maxdila - 4 szt PCB

>>30. stero - 1 szt. PCB +PCM + części

>>31. marvel - 1 szt. PCB + PCM(jak jest możliwość wlutowany na pcb) + częsci

>>32. kovalniemi - 1 szt. PCB + PCM + części

>>33. gaballus - 2 szt. PCB + komplet części (bez PCM) + 3 lub 4 szt DA103C

>>34. grzechu2508 - 1szt PCB + komplet części i lutowanie pcm jeśli jest taka opcja

>>35. kjeld - 1 szt. PCB + PCM + komplet części + 4 szt. DA103C

>>36. loszmi - 1 szt PCB + PCM + komplet części

>>37. hdfan - 1 szt. PCB + PCM + komplet części + 2 szt. DA103C

>>38. Maju - 1 szt.PCB + PCM(lutowanie)+ komplet części

>>39. Prezydent - 1 sztuka PCB +PCM +komplet częśći

>>40. yogi7 - PCB 1szt. + komplet części + lutowanie PCM + dodatkowe trafko DA103C

>>41. arekszy - PCB 1szt. + komplet części + lutowanie PCM + dodatkowe trafko DA103C

>>42 pitek_b - PCB 1szt. + komplet części (zwłaszcza PCM)

>>43 jawojt - PCB 1szt. + komplet części + lutowanie PCM mile widziane /nie konieczne/ + dodatkowe

>>trafko DA103C

>>44. muzg - PCB 2szt + 2szt PCM + 4szt Trafo DA103

>>45. geek - PCB 1szt. + komplet części + lutowanie PCM + dodatkowe trafko DA103C

>>46. Irek 10 - PCB 1szt. + PCM + komplet części + trafko DA103C

>>47. krzysztof4101997 - PCB 1szt. + komplet części + lutowanie PCM mile widziane

>>48. jervas - 1 szt.PCB + PCM(lutowanie)+ komplet części (w zależności od ceny)

>>49. Daniello - 1szt. PCB + PCM + komplet części (w zależności od ceny) (BEZ DA101C)

>>50. trb - 1szt. PCB + PCM (razem z lutowaniem go!) + części (tyle, żeby na wejściu było USB(ktore

>zasili kartę) a na wyjściu analog)

>>51. edison 1szt.PCB + kpl.części

>>52. rodmen 1 szt PCB + 1 szt PCM + kpl. pozostalych częsci (lacznie z trafkiem) + lutowanie PCM

W miedzy czasie porządkowania listy

Ja podam kto ile ma zapłacić kasę wpłacicie na krawca on do mnie poźniej to przeleje ja kupię i mu wyśle ... on zrobi komplety.

Czyli tak :

1. Krawiec załatwia PCB i Trafka (zbiera no to kasę)

2. Ja robię wykaz elementów i co kto chce - podliczam ile kto ma wpłacić

3. Wpłacacie to Krawcowi

4. On mi przelewa to kasę

5. Załatwiam elementy

6. Wysyłam elementy Krawcowi

7. On kompletuje lutuje PCMki

8. Rozsyła zestawy

ufff.. jest trochę tego więc Panowie nie za dużo wpisów

teraz sprawdzamy listę i ustawiamy wg mego schematu

DZIĘKUJE ułatwi nam to całą zabawę ...

Niech max-bit dowie sie czy beda miec ilosc ktora chcemy nabyc i jesli wszystko bedzie ok to wplacacie za PCM-ki mi ( nr konta juz znacie, tylko zmienicie tytul przelewu na nick + Uklad ), max-bit zamowi uklady z dostawa na moj adres, ja za nie zaplace i bedziemy w domu. Tak najlepiej ja bym to widzial

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.