Skocz do zawartości
IGNORED

Yaqin MC-10L - gdzie kupić?

Apetyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

tez uwazam ze to parodia mi te kondy moglyby nie odpowiadac i umie sam sobie je wlutowac jedynie te rft el-34 cos znaczą ....ale koszt ich też nie bajka,moim zdaniem to przerost formy nad treścią sam miałem yaqina mc-10l i teraz mam ms-34d ale nie przesadzam ,z wartością ,nawet z tego względu że trafiają się rzadko na aukcjach te wzmaki no graja fajnie ! .Pozdrowienia na tyle nie zdórniałem

no dobrze ,który mc-10l gra tak fajnie jak wzmak za 5000zl bez wymiany lamp i kondesatorów-trzeba go podrasować i tyle wiem bo miałem go ponad 2 lata i co ktoś mi odpowie że fabrycznie gra super... ,nie tak nie jest ! i nie oszuka mnie bo to niemożliwe!.oczywiście gra jakj gra ale może dużo lepiej w niskim zakrasie nakładu na polepszenie ogólnie to mój faforyt w moim budżeście finansowym rekomendacja !!!!!!!!!

oczywiście gra jakj gra ale może dużo lepiej w niskim zakrasie nakładu na polepszenie ogólnie to mój faforyt w moim budżeście finansowym rekomendacja !!!!!!!!!

Jakie - według Ciebie są absolutnie niezbędne, w niskim nakładzie kosztów modyfikacje aby uzyskać poprawę brzmienia Yaquina?

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

lampy i kodesatory wystarczy gra zdecydowanie lepiej od fabrycznego, ale nie jest wart 3000zl za uzywany i po takich modyfikacjach ,bo ta sa podstawy aby gral lepiej mi to w zupelnosci wystarcza

Wartosc dodana. Wiec cena wyzsza. Zawsze mozesz sobie kupić nowke za 2800 i wpakowac nast. 2 kafle to moze zagra jak ten z aukcji. A o cenie 1500 na dzisiaj za mc-10l to można zapomnieć. Ty pewnie chciałbyś go za 1200 bo uzywany i grzebany?

To bylo do tadeiro

Jest napisane ze był przeprowadzony profesjonalny tuning. To o co tu się bać ? Ja tez bym tyle nie dal za tego z aukcji. Chyba ze powalilby mnie na kolana brzmieniem

Wartosc dodana. Wiec cena wyzsza. Zawsze mozesz sobie kupić nowke za 2800 i wpakowac nast. 2 kafle to moze zagra jak ten z aukcji. A o cenie 1500 na dzisiaj za mc-10l to można zapomnieć. Ty pewnie chciałbyś go za 1200 bo uzywany i grzebany?

To bylo do tadeiro

Rozumiem, że słuchałeś tego Yaqina z aukcji i porównałeś z fabrycznym? Za 2800zł to się dzisiaj kupuje nówkę z gwarancją. Wzmacniacz z aukcji kosztował nowy około 1500zł. Co do tego, że używany i grzebany nie mam najmniejszych wątpliwości :)))

I nie! Nie chciałbym go nawet za 1200zł.

Zresztą dalej leży sobie na allegro więc nie widzę tłumu chętnych na ten "profesjonalny tuning z wartością dodaną".

Jest napisane ze był przeprowadzony profesjonalny tuning. To o co tu się bać ? Ja tez bym tyle nie dal za tego z aukcji. Chyba ze powalilby mnie na kolana brzmieniem

Więc też uważasz, że nie jest warty tej ceny. To o co chodzi?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

O nic.

A co mnie obchodzi ze ktoś kupił ten wzmak za 1500. To ten sam wzmak. A ze dzis go już nie dostaniesz za 1500 to inna sprawa. Napisałem ze wzialbym go jak powalilby mnie na kolana dźwiękiem. Jakbys gp noe wziął nawet za 1200 to Twoja strata. Założę sie ze rozjezdza Twoj obecny wzmacniacz.

Założę sie ze rozjezdza Twoj obecny wzmacniacz.

Jesteś na forum audiostereo w zakładce "Lampa". Nie w piaskownicy.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.