Skocz do zawartości
IGNORED

Audio show 2009 - opinie uczestników

NOWOROSYJSK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! To mój pierwszy "temat" tw. prosze o wyrozumiałość.

Bardzo proszę o wpisywanie opini uczestników audio show 2009 na temat samej "imprezy" jak i opini na temat kolumn (prosze podać dokładną nazwę i model, można wstawić zdjęcie) zrobiły na Was największe wrażenie a które kolumny Was "zawiodły" lub które Wam się poprostu nie podobały - mam tu na myśli oczywiscie brzmienie.

Mi osobiście przypadły do gustu - Horning Eufrodite MK3:-)

głośniki, jak dla mnie najlepsze - Lipinski i Martin Logan. Za to mało kabli i innych akcesoriów; brak MUZYKI, wszędzie tylko jakieś plumkania czy kaszlania, co to za nagrania? Jedynie w Kyriadzie trochę grało. Ogólnie impreza fajna, bo jedyna w naszej ziemniaczanej republice. Pamiętam pierwsze AudioShow, i to była zupełnie inna jazda.

Panie "Tarik" być moze są dwa tematy o audio show 2009 ale powierzchowne, wszyscy wklejają tam masowo zdjęcia i licytują się na na mało istotne tematy/problemy, a w moim temacie jest konkretnie pytanie o opinie na temat brzemia kolumn które "pozostały w umysłach" uczestników po opuszczeniu wystawy.

Witam! Moim zdaniem dobrze zagrała Łódzka manufaktura, która zwie się Audio Academy. Chodzi oczywiście o nowe Phoebe III :) Dobry dzwięk! Gratulacje! :):)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

No i Thiele 3.7 Ale to już zupełnie inna bajka... cenowa! ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Żeby nie robić zamieszania - zamykam ten wątek, zapraszam do

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Najlepszy stosunek jakości do ceny moim zdaniem w tm roku zprezentowal zestaw Regi,dzwiek spójny,słodki ,gęsty,duża ilość powietrza,dobre wybrzmienia a przy tym nie było natarczywości.Na prawdę bardzo miłe zaskoczenie.Słuchało sie tego bardzo przyjemnie a przeciez głownie o to własnie chodzi.Mało tego ,system nie wykładał się na trudniejszej muzyce,poradził sobie z U2,poradził sobie z ostrzejszym rockiem czego jak ognia unikali prezenterzy niektórych systemów za cięzkie pieniądze.W muzyce kameralnej było wybornie,dla mnie strzał w dziesiatkę za bardzo nieduże pieniądze. W Sobieskim było jeszcze parę fajnych rzeczy,na dole Viena z ML, całkiem nieźle system Pioonera o dziwo, WLM robił wrazenie,rozgladałem sie za subem do tych maluchów,ale ilość powietrza ,brak kompresji i swoboda tych malców robiła wrażenie. APS zwracały uwagę choć na ocieplenia nie ma co u nich liczyć, w moim odczuciu bez subów było bardziej spójnie a bas dawał sobie świetnie radę,swietna dysnamika i swoboda.Trangle na dole były bardzo przyjemne,dawał radę tez copland .Poległo jak dla mnie dużao wielkich głośników,ale głównie z powodu małych pomieszczeń podejrzewam.Ładnie grały Martin Logan ,Soud Art,Akkus, AA Phoebe( też dosbry stosunek jakości do ceny choc znacznie droższe od poprzedników,ale świetnie sie broniły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.