Skocz do zawartości
IGNORED

Głośniki do muzycznego zestawu wielokanałowego

Bobcat

Rekomendowane odpowiedzi

bobcat , w systemach wielokanalowych nic mnie nie zaskoczy bo temat mam zjedzony gdzie w przypadku stereo interesuja mnie tylko stare klocki pioneera i sony z wyzszych serii

tak kino max od konca 2000 roku do dzisiaj wszystkie nowe brzmienia ,pierdy typu hdmi , tajniki dts i dd mam zżarte i uwazam ze w domowych warunkach jest to w 100% wystarczajace

co bym chcial jeszcze w przyszlosci zakupic to dsp-z11 ewentualnie z7 bo uwazam ze w kinie yamaha byla i bedzie krolem to sa 2 najlepsze klocki kinowe

oczywiscie nie omijam takiego cacka jak rotele 1075 itd itp bo to wiadomo ze high end

==> rafaell.s.cable

>Mówisz o tych ludziach co przed wojna wymarli? grzecznie wcześniej oddając Niemcom Czechy?

Istnieją do dziś. Wystarczy się rozejrzeć dookoła. Gości z klasą można od razu rozpoznać. Ciebie też za takiego miałem i wcale mi to nie przeszkadza, że w wielu sprawach się merytorycznie różnimy o 180 stopni.

==> Jorkers

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości. Dodał bym tylko, obok DTS i DD, jeszcze SACD.

Jeśli możesz sobie pozwolić na DSP-Z11 i słuch Twój jest aż tak wysublimowany - to tylko pozazdrościć. Ja osobiście inwestuję w lepszy sprzęt do momentu, gdy X wydanej dodatkowo kasy da mi zauważalny przeze mnie Y przyrostu efektu. Od pewnego momentu (czyli poziomu jakości) Y stają się pomijalnie małe, dla mnie niezauważalne. I w ten obszar już nie wchodzę, bo i po co? Chyba tylko dla szpanu, a na to szkoda kasy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.