Skocz do zawartości
IGNORED

Jak usunąć konto na audiostereo ???

Tonsil Scherzo 350

Rekomendowane odpowiedzi

Może skaner?

Przecież piszę cały czas - człowieku, masz straszne problemy ze sobą (psychiczne) lub w idiotyczny sposób próbujesz robić z uczestników tego forum po prostu debili. W pierszym przypadku radzę wizytę u specjalisty. Jeśli motorem Twoich działań jest druga opcja to zrozum, że strasznie Ci to nie wychodzi. Otrzymujesz odwrotny efekt do zamierzonego i robisz po prostu z siebie debila - ROZUMIESZ?

szrek, 21 Lis 2009, 21:15

>rebciu z debili nie trzeba robić debili.Tak mi sie zdaje.Ale ty chiba masz inne zdanie...co????

No tak - jeśli lecisz na denaturacie to...

Strasznie ci współczuję i trzymam kciuki aby wszystko się jakoś ułożyło.

Nadal moja wspólnota się za Was modli!!:):):):):)

Modlitwa Internauty

Wszechmocny i wieczny Boże,

Który stworzyłeś nas na Twoje podobieństwo

i poleciłeś nam szukać, przede wszystkim, tego co dobre,

prawdziwe i piękne,

szczególnie w Boskiej Osobie Twego Jednorodzonego Syna,

Pana naszego Jezusa Chrystusa,

pomóż nam, błagamy Ciebie,

przez wstawiennictwo św. Izydora, biskupa i doktora,

abyśmy podczas naszych wędrówek w internecie

kierowali nasze ręce i oczy tylko na to, co podoba się Tobie

i traktowali z miłością i cierpliwością

wszystkie te osoby, które spotkamy

przez Chrystusa Pana naszego. Amen.

Święty Izydorze, módl się za nami!

jak tam baletki muls? dalej cisną? musisz koniecznie powiedzieć mamie, to poważna sprawa. Powinna kupić Ci inne. Jaką spódniczkę dzisiaj masz? w Kubusia Puchatka?

sebciu zajrzyj, to sam zobaczysz.Wystarczy sie pochylic.A ile bedziesz miał radosci...Sebciu wiesz jest taka prawda, ze zartując.... duzo się opowiada o sobie.Ciebie to chiba kreci.Nooooo.... mnie ...też..

psycholog od siedmiu boleści:)

ale jak chcesz przeanalizować głęboko temat panienko - to czepmy się najpierw meritum - czemu chowasz się za kilkoma nickami - jak zwykły tchórz? Dlaczego jak rozmawiasz to potrzebujesz dwóch osób? boisz się, ze argumentacja jednej to za mało? czy czegoś innego? może bałeś się kompromitacji? a może chciałeś dać upust swojej naturze trola, który ma ochotę jak dziecko pobawić się (bo rozmowy dorosłych go znudziły), a może jakaś skrywana agresja spowodowana frustracją? bo pod tym nikiem jednak zachowujesz się agresywniej niż jako muls. Odpowiedz muls najpierw na to, to dojdziemy do analizy baletek i sukienki w kubusia puchatka - obiecuję Ci:)

Bo jeszcze rozumiem XYZeta - ten został zbanowany to musiał się ratować. Ale u Ciebie problem leży głębiej:)

no widze żeś mój.Moja krew sebciu.Sam sobie odpowiedz.Dla ułatwienia.Nie mam szeregu nicków.To twoja obsesja.Co do mulsa, to czytałem redaktora... ze go wyciął.Musisz sobie jakoś z tym radzić.Bez mulsa.

Naprawdę Ricardo z tymi modlitwami to przegięcie, odrobinę szacunku dla innych na tym forum. Czy Ciebie ktoś wyśmiewa, szydzi, etc. z tego, że jesteś agnostykiem, ateistą albo buddystą? Do cholery szanujmy siebie nawzajem i innych oraz ich przekonania - nikt nie nakazuje Ci ich kochać, ale podstawy kultury osobistej wymagają szanowania innych. Chociaż pewnie pisanie o wzajemnym szanowaniu się to nie na tym forum...

Powrót po dłuższej przerwie...

No ale nie wyśmiewam modlitw!!!

Przytaczam bo dotyczą szacunku i miłości dla osób które spotykamy w necie!

To że odbierasz to jako jakąś obrazę, to już Twoja interpretacja. Nadinterpretacja.

• Redaktorzy

Nie widzę w tych modlitwach naigrawania się z religii. A św. Izydora patronem internetu obwołał o ile wiem sam Kościół. Dziwny byłby to model model religijności, który cudzą modlitwę uważałby za obrazę osobistą.

Może to byś odczytane jako pewne profanum - bądź co bądź modlitwa jest ze sfery sacrum. Ale nie było żadnego komentarza złośliwego, tylko że to dla chłopaków, którzy kłócą się jak wredne dzieci, jest tam piękny fragment o szacunku dla osób spotykanych w necie (nieważne czy ktoś jest katolikiem czy nie, przesłanie jak najbardziej dobre), gdyby na tym forum o tym pamiętali niektórzy, byłoby świetnie:)

Ricardo, ja nie nadinterpretuję faktów. Być może źle odczytałem Twoje intencje (jako naigrywanie się z religii). Chodziło mi jednak poza szanowaniem innych i ich przekonań (ok, przyznaję teraz po Twoim wyjaśnieniu, że źle zinterpretowałem to co napisałeś) o niedolewanie oliwy do ognia, poprzez odnoszenie się dodatkowo do sfery religii, co dla wielu osób jest sprawą b. osobistą.

Bez obrazy. Wychodzi na to, że obu nam chodziło o to samo - by jednak poziom jakiś to forum trzymało, i by nie obrzucać się błotem przy każdej okazji i 'nieokazji'. Wszystko w temacie.

Pozdrawiam.

Powrót po dłuższej przerwie...

Wątek zaczyna sie od "Jak zlikwidować konto" a tu na dobre o religii o poszanowaniu wzajemnym,o kochaniu innych inaczej kochających,a i o dupie marynie też!Jak na forum ałdiofilskie to sama radocha.Tylko przyklasnąc i się pomodlić.Kościoły już można zamykać.Jest ogólnie dostępny o róznych wiarach,tolerancyjny jak żaden inny i to tutaj.

O jeżu kolczasty!

W innym wątku jeden taki zaglądał Redaktorowi.

Tutaj marynowi w zupę...

Faktycznie, chore forum...

;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.