Skocz do zawartości
IGNORED

HARMAN KARDON AVR 7500????

daro896

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jorkers, Ty w pierwszej kolejności naucz się pisać poprawną polszczyzną; wstyd w tym wieku nie znać podstaw ortografii i gramatyki. Naprawdę, w Twoim wypadku warto to powtórzyć:) Podpisuję się pod tym ,co napisał szwed75, AVC Denona grają naprawdę rewelacyjnie, a biorąc obecne ceny na rynku wtórnym (o ile znajdziesz jeszcze egzemplarz w dobrym stanie)pod uwagę, nie znajdziesz niczego lepiej grającego w KD oraz w Stereo w jednym pudełku. Sam zakupiłem od szweda75 (w stanie prawie sklepowym )AVC A1 SE i raczej u mnie zostanie już na stałe:) Przerobiłem już masę klocków i stereo i KD więc to co piszę, to wiedza doświadczona a nie(jak to z poradami większości forumowiczów) wyczytana z gazet.

valvenking olewam:) to uwazam ze w necie pisze jak mi palce na klawisach sie uloza w ogole ie tym nie przejmuje co innego w listtach jak pisze :) do cioci genowefy :) a co innego tutaj w necie ):) maks olew czy rz czy z z kropką ;:) ch czy h niema tutaj dla mnie zadnej roznicy uwazam to za glupote w jezyku polskim a ciebie humanisto:) pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.