Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

elkabelka

Milych odsluchow wobec tego zycze,oraz pomyslnych testow z Panem Mulsem.

ps.Dobra rada-nie wciagaj w testowanie swej malzonki.

pozdrowienia.

modrzew47, 12 Sty 2010, 16:56

>elkabelka

>Ależ ja nie oceniam Twoich możliwości finansowych.

>Czytasz czasami,to co piszesz?Czy nie czytasz?

Nie dość, że czytam, to jeszcze rozumiem to, co napisałem. W przeciwieństwie do Ciebie.

elkabelka

Taaaaa?Kto pisze,że mnie nie rozumie.No przynajmniej w połowie.Ja?Kto najpierw wykrzykuje,że ma lepsze kolumny?Kto w końcu potwierdził,że masz lepsze.Ty?Sam sobie potwierdzasz i sam sobie zprzeczasz.To jakiś dom dla czubków?Czy taka gra?To masz lepsze czy nie?Zdecyduj sie w końcu,jak czytasz,to co piszesz i do tego jeszcze rozumiesz,to co piszesz.ABX już zrobiłeś tym kolumnom?

To zrób i zobacz czy jest różnica między lewą a prawą.Jak nie będzie to masz lepsze.

Właśnie stoją właściwie leżą,bo nie ma różnicy czy stoją czy leżą grają tak samo.Budzetowe.

Szalej dzisiaj żarłeś,bo coś nudzisz...jak to po szaleju.

modrzew47, 12 Sty 2010, 18:24

>elkabelka

>Taaaaa?Kto pisze,że mnie nie rozumie.No przynajmniej w połowie.Ja?

Widzę, że rzeczywiście masz kłopot z czytaniem ze zrozumieniem. Rozumiem to, co piszę JA. Nie rozumiem tego, co piszesz TY.

>Kto najpierw wykrzykuje,że ma lepsze kolumny? Kto w końcu potwierdził,że masz lepsze.Ty?Sam sobie potwierdzasz i sam sobie zprzeczasz.To jakiś dom dla czubków?Czy taka gra?To masz lepsze czy nie?

Bełkotliwość słowa pisanego jest odbiciem bełkotliwości procesów myślowych. To Ty chciałeś (wielokrotnie) bym napisał, jakie mam kolumny. Napisałem tylko, że nie uważam, żeby były gorsze od Twoich. Za znawcę się nie uważam i nie oceniam niczyjego sprzętu, bo uważam to za brak kultury.

>Zdecyduj sie w końcu,jak czytasz,to co piszesz i do tego jeszcze rozumiesz,to co piszesz.ABX już zrobiłeś tym kolumnom?

Jak byś miał choćby minimalne pojęcie o temacie, w którym tak usilnie zabierasz głos (to raczej pisk jest), to wiedziałbyś, że kolumny są odróżnialne w teście ABX.

>To zrób i zobacz czy jest różnica między lewą a prawą.Jak nie będzie to masz lepsze.

Myliłem się - nie jesteś śmieszny, tylko głupi.

elkabelka

No widzisz jak fajnie wypisałeś o sobie!Teraz wypisz o mnie...jak Ci tak dobrze i zrozumiale,nie bełkotliwie idzie.

ps

Te kolumienki co masz to namiastka dobrego brzmienia a w odróznieniu od Ciebie miałem je na odsłuchu porównawczym i to całkiem niedawno(23.12.09).Cel...zakup nowych kolumn dla córki.Kupie jednak inne.

modrzew47, 12 Sty 2010, 20:07

>elkabelka

>No widzisz jak fajnie wypisałeś o sobie!Teraz wypisz o mnie...jak Ci tak dobrze i zrozumiale,nie

>bełkotliwie idzie.

>ps

>Te kolumienki co masz to namiastka dobrego brzmienia a w odróznieniu od Ciebie miałem je na odsłuchu

>porównawczym i to całkiem niedawno(23.12.09).Cel...zakup nowych kolumn dla córki.Kupie jednak inne.

Przekaż córce wyrazy współczucia. To musiało być straszne dzieciństwo.

elkabelka

Napisz może coś kokretnego o ABX zamiast martwić sie o moją córke...ma sie dobrze.

Współczuj sobie i kup w końcu coś porządnego byś mógł być poważnie traktowany.

modrzew47, 12 Sty 2010, 20:17

>elkabelka

>Współczuj sobie i kup w końcu coś porządnego byś mógł być poważnie traktowany.

Tylko ostatni prymityw może uważać, że stan posiadania może być wyznacznikiem pozycji społecznej, czy źródłem szacunku, bądź autorytetu.

Punkt drugi od góry licząc i wszystko jasne...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

elkabelka

Widzisz i ostatni czlon zdania o sobie poszedl w odstawke-tzn.w przyszlosci beda bardzo dobre kolumny-

wiesz gdy to wczoraj przeczytalem,to mialem wrazenie jakby sie zaczal film MIS,i byla komedia niezla.

Piszesz ,ze na forum raczej jako czytelnik-oj klamczuszku,klamczuszku-jestes zaczepny jak rzep.

Dopisz jeszcze ,ze masz adwokata i funfla do testow ABX-inzyniera MULSA.

Powiedz jeszcze,bo czytamy-Sprzet kiedys drogi,dzisiaj budzetowka-jaki to kiedys miales drogi sprzet,czy byl az taki zly,ze przeszedles na sluchanie budzetowki,a miesiac temu kupiles bardzo

dobre kolumny ELAC FS 209a.Widzisz jeszcze wczoraj naklaniales mnie do pojscia do lekarzy wielu

specjalnosci-a jak wytlumaczysz swoje wpisy pozbawione calkowicie logiki-wszyscy w domu zdrowi????

Te twoje bardzo dobre kolumny do tej budzetowki-to chyba pomylka,bo za dobre sa,albo jakis zart???

A przy tym drogim sprzecie -jakie kolumny graly???....skoro te sa bardzo dobre.

Widzisz chcialaby dusza do raju????Jednak nie pomylilem sie i to potwierdze -dyzio marzyciel i tyle.

Lepiej zejdz na ziemie i przestan bujac w oblokach-tego CI szczerze zycze,oraz madrzejszego kumpla.

Jeszcze raz pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.