Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Szczecin duży jest,termin dowolny...jaki tylko wybierzesz...uszatych dużo,sprzętu tez.Wymieniać?

A co do zaproszenia...to jus było i dalej aktualne.Napisz tylko kiedy..no wiesz kalendarz,data i nawet godzina...też dowolna.Jehowych możesz przywieść.

muls

Na razie to ty tniesz głąba...wróć sobie do początku wątku i sprawdź zaproszenie...tą kartke z kalendarza,sprawdź kto odrzucił sprawdzenie ucha itd.Wydaje mi sie,że nie ma róznicy w majtkach czy w spódnicy.Chyba,że jest?

genralnie modrzewek -bo juz mnie nudzisz, nie zamierzasz brac udziału w żadnych testach.Tak jak pierdoła .mimo ze z warszawy.I na tym zakonczmy ten bardzo przyjemny słowotok.A wiec wracamy do jedynego zadeklarownego jak na razie reduktora.Mam nadzieje ze pojawi sie i potwierdzi..

generalne muls...zamierzam,ale jak pisałem na wstępie tego wątku na swoich warunkach.Mówisz,że to nie cyrk...tak?To w czym problem zrobić test porównując wzmacniacze,które się zna?Do W-wki mam targać monobloki,kolumny i cały ten majdan z kablami,kondycjonerami?Ja chcę porównać w swoim systemie...zmieniając tylko wzmaki.Dziwne?Możesz przyjechać nawet z psem za świadka ale tu na miejsce.Nie będe więcej sie powtarzał,monotonny nie chce byc.Wole ze swoim psem pogadać.Też go mam.

generalne muls...zamierzam,ale jak pisałem na wstępie tego wątku na swoich warunkach.Mówisz,że to nie cyrk...tak?To w czym problem zrobić test porównując wzmacniacze,które się zna?Do W-wki mam targać monobloki,kolumny i cały ten majdan z kablami,kondycjonerami?Ja chcę porównać w swoim systemie...zmieniając tylko wzmaki.Dziwne?Możesz przyjechać nawet z psem za świadka ale tu na miejsce.Nie będe więcej sie powtarzał,monotonny nie chce byc.Wole ze swoim psem pogadać.Też go mam.

Ooo,nie jeżeli twierdzisz,że nie ma róznicy to mogę porównac wzmaki,które znam ze wzmakami oczywiście,których nie znam ale punktem odniesienia ma być wzmacniacz,który znam.Niby skąd mam wiedzieć jakie wzmaki porównuje?Co jest w środku?Dużo cóś tych warunków stawiacie.He,he

Muls

Wyslalem CI na PW-czyli prywatne wiadomosci z przymruzeniem oka,a TY zyczysz mi AH1N1-ot tak

calkiem serio i otwarcie-chyba cos nie tak.A w Warszawie jak CIE spotkam,to i tak CI nakopie do dupy-

-ty inzynieze,moze wtedy nabierzesz rozumu.

Twoje postepowanie nie dziwota-tak ksztalcili za komuny,i mamy takich inzinierow gluchych betonow.

muls

Jak to nie ma nowych?A to,że swojego nie moge porównywać to nie nowe?Najpierw było obojetnie jaki potem,że lampowe to nie,bo można rozróżnić...teraz,ze swoje nie,bo też można rozróżnić.Olać tą ścieme i tyle.Dobrze ci radze uważaj na starego audiofila bo dupsko ci skopie i kwiatki nasadzi.

Poradze mu żeby oleju do łba troche ci wlał,a po starej znajomości może załatwi ci zegarek...nowy.

Taki tjuning ci sie przyda...przetrzepanie łba też.

Burczymucha

A można z mulsem poważnie i merytorycznie?Chyba tylko o starych skarpetkach albo o węzykach tudzież

innych bzdetach...a więc nie merytorycznie a co najwyżej bzdetowo.Tak sie zastanawiam czy prawde napisał z tym wiekiem...chyba,że wnuka do klawiatury dopuszcza lub psa co byłoby gorzej i stąd

takie posty.

Kiedyś w pracy namówiłem kolegów do inscenizowania między sobą ostrych pyskówek, jako specjalne widowisko dla nowo zatrudnionych. Z czasem doszły przepychanki, zabieranie sobie kanapek, plucie do kawy, a nawet pokazywanie dupy. Z początku ciężko było się powstrzymać przed ryknięciem ze śmiechu, ale szybko większość odnalazła w sobie zdolności aktorskie. Dla nowego sam widok takich scen wystarczał za solidne otrzęsiny.

Modrzew

etaam zegarek-juz buty przygotowalem i to dwie pary-

-jedne skorzane holenderskie z blachami na czubach-w takich pracuja brukarze

-drugie czarne z czubem wystajacym z 10 centymetrow.

Jak uwazasz-ktore sie lepiej nadadza do przeprowadzenia testow ABX???????

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.