Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

>msiak, 11 Sty 2010, 15:06

>Miałem podobnie, też "rozróżniałem", ale zafundowałem sobie test i doszedłem do wniosku, że

>"strzelam". Ilość trafień podobna jak u Ciebie - połowa.

I to mi podsuwa pomysł na doskonały biznes. Kupować budżetowe klocki, upychać w piękne obudowy z drewnianymi boczkami, aluminiowymi frontami, antywibracyjnymi nóżkami i dawaj na Allegro ;)

Gdybyś zobaczył jak ten Sony wygląda w środku... Tam jest głównie audiofilskie powietrze. Trochę byłem przez to do niego uprzedzony ale okazało się, że dobry dźwięk nie musi iść w parze z barokową konstrukcją.

modrzew47, 11 Sty 2010, 15:21

>Dla tej połowy,dla jednego będzie warto szukać dalej, drugi powie dość.No i bez filozofii.Boli

>widzę a zawiść miała nie boleć.

modrzew - moje uczucia wobec Ciebie to raczej litość. Skoncentruj się i pisz z sensem, bo znowu połowy Twojej wypowiedzi nie rozumiem.

msiak, 11 Sty 2010, 15:22

>I to mi podsuwa pomysł na doskonały biznes. Kupować budżetowe klocki, upychać w piękne obudowy z

>drewnianymi boczkami, aluminiowymi frontami, antywibracyjnymi nóżkami i dawaj na Allegro ;)

Mam wrażenie, że wielu wpadło na ten pomysł przed Tobą ;)

msiak

wydaje sie , ze odpowiednie wnioski wyciagnales, w tym zestawie cd to bym na ostatnim miejscu wymienial jesli wogole...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

el kabelka-co CIE OSIOLEK kopnal-na takich sprzetach to trzydziesci lat temu chodzilem na

prywatki i tonsile byly dobre,bo aby glosno to dobrze-taki byl wtedy szpan,a TY kolezko jakies

bodzetoweczka chcesz testowac,a sorry juz jest po.Wez se Pana Mulsa do pomocy przeto inzinier-pewno

umi robic wykresy,pozycz od Paltona urzadzonko,kupcie duzo zarcia i picia mrozy ida i testujta.

Tylko zeby to nie bylo w stajence Pana Mulsa,bo tam i bez akustyki,i zapachy,no i niewiadomo,czy

prund lon ma.-to bylo zartobliwie,a tak naprawde,to masz w porzo zone,ze z wariatem tesciarzem

wytrzymuje.ELKABELKA-powiem CI do czego sprzet sluzy-jak nie wiesz,czy juz sie domysliles?????

Porownania mozna robic-tylko wytlumacz mi po co????Chcesz zasilic armie mulsowatych z Panem

inzinierem jako naczelny gluchol Rzeczpospolitej????Na koniec -dobra rada,jak juz beda testy z

Panem MULSEM-zauwaz czy zre szalej,czy nie-bo wyniki moga byc rozne-a tak naprawde to co swymi testami

udowodniles????Takze predko na PW do Paltona,i........testuj bracie testuj!!!!!!!!!!

Elkabelka nie zapomnij wziac kabelka.

stary audiofil, 11 Sty 2010, 17:36

1.Rozumiem, że Twój wpis miał być śmieszny... - wyszło niestety jak zwykle.

2.Lepiej z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć, dlatego chętnie spotkam się z mulsem.

3.Śmieszne jest to, że poza Paltonem nikt nie miał ODWAGI stanąć do testu. W domu to tak słyszysz, tak słyszysz, że hej. Ot odwaga słyszących.

ELKABELKA

AD1]Wyszlo niestety jak zwykle tzn.bardzo smiesznie-i nie badz taki ponury.

AD2]Znaczy to,ze z glupim,czyli z MULSEM znajdziecie magiczna skrzynke abx-powodzenia.

Palton-bierz kaucje.

AD3]O rany-wiesz gdzie sa Kajetany-czyli powiem CI krotko tam przywracaja sluch,a chcesz adres i tez

prywatny do prof. SKARZYNSKIEGO,to sluze.Paltona w to nie wkrecaj bo slyszy nawet sieciowki-a TY??

stary audiofil, 11 Sty 2010, 18:16

>AD3]O rany-wiesz gdzie sa Kajetany-czyli powiem CI krotko tam przywracaja sluch,a chcesz adres i

>tez

> prywatny do prof. SKARZYNSKIEGO.

Widzę, że jesteś świetnie obeznany - to wiele wyjaśnia.

Prof., którego wymieniasz nie jest chyba jedynym specjalistą, z którym powinieneś się skontaktować.

Czy bycie audiofilem zwalnia z obowiązku logicznego formułowania wypowiedzi?

stary audiofil

Zobacz jakie to agresywne som ci inacej słyszący.Tylko jak robisz test to mówią,że nie umiesz albo czarna skrzynka coś nie tego,albo my,albo winny sklep co Ci sprzedał a może fabryka.

ELKA BELKA-jak jestes taki wyrobiony,to przeczytaj wpis twoj-o mnie polszczyzna-chinszczyzna,takze

z tym lekarzem to ciut przesadzasz,bo to co napisales to normalnie dyzio marzyciel-niezaprzeczysz.

elka belka

ps.Gdy bedziesz w przyszlosci kupowal te bardzo dobre kolumny,to uwazaj nie daj se wcisnac

kolumny Zygmunta Trzeciego Wazy-bo jast tylko jedna.

pozdrawiam.

stary audiofil, 11 Sty 2010, 18:54

>elka belka

>ps.Gdy bedziesz w przyszlosci kupowal te bardzo dobre kolumny,to uwazaj nie daj se wcisnac

>kolumny Zygmunta Trzeciego Wazy-bo jast tylko jedna.

>pozdrawiam.

Nie zmieniłem opisu w o mnie - to są moje docelowe kolumny, mam je od miesiąca.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.