Skocz do zawartości
IGNORED

kino domowe do 2500zł

gdziemojgramofon

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

podobny temat już istnieje, ale ma około roku, więc postanowiłem zapytać jeszcze raz.

wiem że 2500zł na wszystko co chcę (kino domowe z blu-ray) to mało, jednak jako, że nie jestem niezwykle wymagającym uzytkownikiem, podejrzewam że da się za tą kwotę kupić coś przyzwoitego. chciałbym was serdecznie prosić o pomoc w wybraniu jakiegoś zestawu.

https://www.audiostereo.pl/topic/60294-kino-domowe-do-2500z%C5%82/

Hmm, może coś takiego(?):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

* * *

Dziś sam bym kupił do ~15 m2 jakiś w miarę solidny zestaw KD z kolumienkami w systemie tylko 2.1

Myślę że w zupełności taki by mi wystarczył.

Wydanie większej kasy na zestaw np. 5.1 - ale "budżetowy" nie ma chyba (wg mnie) większego sensu, bo do jakości dobrego zestawu stereo i tak dużo mu zabraknie. (Być może znajdą się jakieś wyjątki.)

PS. Zupełnie mikruśne zestawy-popierdułki odpuść sobie.

Sprawdź co proponują aktualnie w POLPAK'u.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

duzo zalezy od wielkosci twojego pokoju. ale za ta cene nie mozesz liczyc na zestaw wysokiiej klasy z podglogowkami lub monitorami. na twoim miejscu zastanowil bym sie na zestawem 5.1( sub + satelitki). sam kiedys z takiego kozystalem (harman kardon 137 + JBL SCS 200.5)i wedlog mnie w kinie zagra lepiej niz zestaw 2.1 z troszke wyzszej polki.ale to kwestia gustu.posłuchaj i sam ocen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.