Skocz do zawartości
IGNORED

Bezkompromisowy wzmacniacz (Integra)

MAG

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym prosić o wsparcie w wwtemacie interesuje mie coś co napędzi i ujażmi 2,5 dogi w kolumnie

Raczej chciałbym zainwestować w integrę myśle że Wasze propozycje pomogą mi wybrać , niekoniecznie nową konstrukcję

Warunki lokalowe nieograniczone duży salon 50m met kw

zespoły głśnikowe 87 db 2,5 drogi

CD Pioneer PD-95 oraz ine żródła

Oczekuję neutralności niecierpie jak wzmacniacz ma coś od siebie oprócz tego do czego został stwożony ma wzmocnić nie pogarszając sygnału to tyle oczekiwań

Znacie coś takiego?

audiomagia.blogspot.com

https://www.audiostereo.pl/topic/60299-bezkompromisowy-wzmacniacz-integra/

Arek__45

Tak o błędach masz rację ale sam masz błędy w swoim opisie o mnie wystarczy że sobie tam zerkniesz więc nie pisz że nie cierpisz skoro widocznie zazdrościsz że ktoś też może popełniać będy oj kolego............

a i nie pomogłeś mi nic więc po co się męczysz

Arek__45 o sobie:

Witam,

....aktualnie UK....zrodlo Marantz CD 60 TDA 1541A..wzmacniacz NVA AP 30 ...NHT Super 2..a wlasciwie graja Super 1...kable- srebrne wlasnej konstrukcji bez kompleksow wobec renomowanych firm kablarskich.

audiomagia.blogspot.com

Kosztuje 4899 CAD czyli dolarów kanadyjskich netto wg cennika polskiego przedstawiciela. Kupić można w Audiopunkcie - to taki sklep w W-wie. W Poznaniu w Hi End Corner. Trzeba liczyć po aktualnym kursie i dodać VAT 22%, to będzie cena detaliczna.

Info i fotki tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

MAG

Masz we wpisie Redaktora wzmaki,uważałbym na tego Aarona kiedyś go miałem(dawno)niespecjalnie grał.Nie pamiętam dokładnie co z nim było nie tak.Pamiętam,że coś było.Ten nowszy model może grać inaczej.Na Arka_45 nie zwracaj uwagi,ma jakieś widocznie problemy w domu i odreagowuje.

modrzew47

Masz rację myśle że poszukiwania się zakończyły powiem wprost jestem zadowolony na razie testuję ale taka elektrownia w zupełnosci mi wystarczy dzwięk na miejscu pierwszym Bryston 4B którego odsłuchiwałem wcześniej nawet się nie zblizył do tego co potrafi cordis 1,8 ale koledze Arek_45 nic to nie mówi daje głowe że nie zna takiego wzmacniacza a jak zna to proszę niech coś o nim napisze (znawca)

modrzew47 miałem w domu Twój skład ale zdecydowałem się na cordisa jest droższy ale co zrobić

2 x 350 Watt RMS (10 Hz - 70 kHz i 8 ohm)

2 x 1000 Watt i 1 ohm

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

audiomagia.blogspot.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.