Skocz do zawartości
IGNORED

Co sądzić o tych kablach?

geertgen

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem ofertę interkonektów w bardzo nickishc cenach. Musze kupić takie kable, ale mam na to najwyżej 50-60 zł. W tej cenie można kupić Profigoldy. Co jednak sądzicie o tym znaleziosku, czy jakościowo będą zbliżone do probigolda? Na jednym z nich zauważylem etykietę Monster, to brzmi już nie najgorzej.

Tylko bardzo proszę - podarujcie sobie kpiny. Naprawdę nie każdy może poświęcić majątek na kable, a chodzi o coś, co przyniesie lepszy efekt niz firmówki dołaczone przez sklep.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/6033-co-s%C4%85dzi%C4%87-o-tych-kablach/

Profigold to poprawny interkonekt za ktory nie przeplacasz 0,5 m kosztuje 50 zl, a 1m 60 zl.Do budzetowego systemu taki kabelek powinien wystarczyc.Zmiana ze zwyklych drutow na wlasnie bandridge profigold zmienia brzeminie na klase wyzej.Sprobuj, a sam poczujesz roznice.

I jeszcze jedna propozycja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Uzywany interkonekt Ixos 103 , 55 cm - 2 sztki za za 148 zl , czyli cena jednego 74 zl, warty rozwazenia

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Redaktorzy

Na twoim miejscu nie zawracałbym sobie głowy tymi ic na zdjęciach. Kubek w kubek taki drut kupiłem w celach rozrywkowych na Wolumenie za jakieś 10-12 złotych - była to podróba najtańszych Monster Cable, które same w sobie też nie są drogie. Postaw na Profigold.

Jeszcze jednak kwestia mnie zastanawia. Zetknąłem się z interkonektami audio i video/ Wyglądają identycznie, ale czy jest między nimi zasadnicza różnica. Czy dobrej klasy interkonekt video sprawdzi się jako kabel audio?

jozwa maryn Profigoldy grają ciemno, sam mam w budżetowym systemie, myślałem żeby bez dużych wydatków zmienić go na właśnie CA Atlantic, tylko nie wiem gdzie go można kupić w sieci ? Arek wiesz może kto go sprzedaje ?

mam kabelek PROFIGOLD za 49zł 0,5metra. grał nawet fajnie dopóki nie przyszło mi go głowy z nudów zrobic sobie z głośnikowych kabli AST 75 interkonekt "śmiech". I co sie okazało ?? grały o kalse jak nie o dwie od tych profigoldow.... sam nie mogłem w to uwierzyc !!! dodam ze wyniosło mnie to razem 16zł wtyczki + 14 zł kabel.

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.