Skocz do zawartości
IGNORED

AYRE, VANDERSTEEN, AUDIO RESEARCH - w Zielonej Górze!

dskrzyp

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Witamy miłośników dobrego brzmienia i zapraszamy do nowo powstałego salonu AUDIOZAKUPY.PL w Zielonej Gorze. W naszym salonie przy świetnej kawie i w miłej atmosferze posłuchasz zarówno wyśmienitego stereo jak i kina domowego. Nasze regały zapełnia elektronika takich producentów jak m.in.: Ayon, Accuphase, Creek, Roksan, Naim, Vincent, Advance Acoustic, Xindak, Harman/Kardon, Denon, Onkyo, którą na Twoje życzenie połączymy z kolumnami tak znamienitych producentów jak: Audio Physic, Epos, Klipsch, Dali, Paradigm, Chario, Monitor Audio, Usher, a całość posłuchasz w naszej profesjonalnie przygotowanej sali odsłuchowej, którą urządziliśmy tak abyś poczuł się jak we własnym domu i w nieskrępowany sposób mógł delektować muzyką.

Chcielibyśmy, aby nasz salon stał się również miejscem w którym będziemy spotykać się w szerszym gronie, aby wspólnie posłuchać dobrej muzyki na dobrym sprzęcie.

Dlatego już teraz zapraszamy na pierwszą z cyklu zaplanowanych przez nas prezentacji a zagrają dla Państwa:

odtwarzacze CD AYRE CX-7eMP oraz Audio Research CD-5

ze wzmacniaczem AYRE AX-7e

i kolumnami Vandersteen 1C, Usher BE-718.

a całość połączona zostanie przewodami firmy Synergistic Research.

Prezentacja odbędzie się w dniach:

Piątek 19-02-2010 w godz. 14:00-20:00

Sobota 20-02-2010 w godz. 14:00-20:00

Dla osób, które nie będą mogły uczestniczyć w prezentacji sprzęt będzie udostępniony do odsłuchu po wcześniejszym umówieniu od poniedziałku 22-02-2010 do soboty 27-02-2010 w godzinach pracy sklepu.

Prosimy o zgłaszanie uczestnictwa pod nr telefonu 68 323 91 11 bądź na e-mail [email protected]

AUDIOZAKUPY.PL

Dworcowa 16

65-019 Zielona Góra

http://www.audiozakupy.pl

1550930_3.jpg

1550930_2.jpg

1550930_1.jpg

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Ta reklama jest tu dlatego, żeby forum było bezpłatne dla całej reszty użytkowników. Ci którzy tego nie pojmują a jest ich coraz więcej za jakiś czas przy wejściu na swoje ulubione darmowe strony mogą zobaczyć "Prawdopodobnie korzystasz z programu blokującego reklamy z których utrzymuje się nasz serwis. Aby wejść na stronę wyłącz go albo wyślij smsa za jedyne 4,88zł z VAT" bądź coś w tym stylu. Niestety nic na tym świecie nie jest za darmo a w tym przypadku za nas płaca reklamodawcy. Jeśli tematy sponsorowane byłyby umieszczane tylko w dziale sponsorowane to nikt by ich nie wykupił bo nikt nie będzie specjalnie wchodził zęby poczytać reklamy do osobnego działu.

A sklep bardzo fajny i bardzo dobrze, ze się reklamuje bo taki salon w mieście wielkości Zielonej Góry to niezbyt często spotykane zjawisko.

A Yaqina macie?

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

A ta firma ma w Polsce dystrybucje ? Mi sie ciagle wydawalo i wydaje ze to tylko jednostkowy prywatny import. Jak ktoś to zacznie na poważnie dystrybuowac a wiec zatowaruje się zadba o czesci zamienne, serwis, reklame itd to te Yaginy beda z 30% jak nie więcej droższe i już żadnej rewelacji nie będzie.

Witam! Bardzo fajny salonik! Mam nadzieje, że spotka się z wieloma pochlebnymi opiniami i oczywiście pradziwie audiofilską klientelą! Nie taką, jak te "marudy" powyżej ;) Ja będąc pasjonatem dobrego dzwięku cieszę się, że powstają takie miejsca w Polsce :) Gratuluję i życzę powodzenia! :)

Byłem u nich dzisiaj po kabelki i miałem okazję chwilkę posłuchać systemu prezentacyjnego opartego na procesorze Anthem D2 i koncówce Anthem A2 jako transport + jakis nowy BD Anthema a napedzało to kolumny Paradigm Signature S6 v3 ponoć pierwsza wyjęta z pudełka sztuka w Polsce. Brzmiało to niezwykle energicznie z wykopem i bardzo przejrzyście tak hmm bez żadnego zaokrąglania brutalna siła, totalna kontrola, każde uderzenie, szarpniecie odbierało się aż własnym ciałem. Było też może ciut ostro, ale ponoć kolumny raptem wczoraj wyjęte z kartonu więc może będzie jeszcze lepiej. Aaaaa kable XLO z serii Signature ponoć za kilkanaście tysięcy.

• 2 tygodnie później...
Gość Audiozakupy

(Konto usunięte)

Dziękujemy za miłe słowa. Wierzymy, że w takich miastach jak Zielona Góra również jest miejsce na dobry sklep audio nie odbiegający ani poziomem obsługi, ani wyposażeniem od tych spotykanych w większych miastach. Czasy na rozpoczęcie działalności może nie są najlepsze, ale to tylko dodatkowo nas mobilizuje do działania i właśnie chciałem poinformować, że oprócz zapowiadanej tu prezentacji otrzymaliśmy sprzęt prezentacyjny Anthem i Paradigm w konfiguracji:

Anthem D-2 procesor AV

Anthem A-2 końcówka mocy

Anthem BLX-200 odtwarzacz BD

Paradigm Signature S6 v3

Okablowanie XLO z serii Signature i Reference

Sprzęt będzie stał w naszym sklepie do 6 marca 2010. Zapraszamy wszystkich chętnych na prezentacje w godzinach pracy sklepu. Prosimy jedynie o wcześniejszy telefon celem zarezerwowania terminu odsłuchu.

• 2 lata później...
  • 3 miesiące później...

Ja jakiś miesiąc temu kupiłem swoje Roth Oli 30 , oczywiście w salonie audiozakupy po wcześniejszych odsłuchach. Fachowe doradztwo i pomoc w wyborze do tego atrakcyjna cena.

Wysłano z HTC Desire z użyciem Tapatalk

Atoll IN200 Signature, CD-Primare CD-31, Pioneer PL30LII, preamp Buphono, Kolumny-Tannoy XT8F, Kabel gł.-Tellurium Q Ultra Blue, DAC SMSL SU-9, Streamer Raspberry Pi

• 11 miesięcy później...

A gdzie jest Ayre i Audio Research w tytule postu piszecie że jest a na stronie WWW nie ma?

Dodajcie jeszcze do CSS: li.accPart { cursor: pointer; } Wtedy będzie kursor też na grupie

Życzę powodzenia!

• 6 miesięcy później...
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 29 Grudnia 2013 - spam
Ukryte przez misiomor, 29 Grudnia 2013 - spam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) polecam !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Opublikowano · Ukryte przez cir, 5 Stycznia 2014 - spam
Ukryte przez cir, 5 Stycznia 2014 - spam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) polecam ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.