Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  492 członków

Sansui Klub

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

@Piotr MarzannaPiotrek. Ja jeszcze nie próbowałem, bo nie chce mi się samemu dźwigać tych kloców. Jak będziesz w któryś weekend w Warszawie to zapraszam do mnie. Mam pre lampowe Mcintosha (C70).   Możemy  je sprawdzić  z:

B-2102MOS, B-2103MOS lub B-2105MOS.

Ewentualnie Ayon Stealth XS. Niby to DAC ale z PRE.

27 minut temu, bkeram napisał:

@Piotr MarzannaPiotrek. Ja jeszcze nie próbowałem, bo nie chce mi się samemu dźwigać tych kloców. Jak będziesz w któryś weekend w Warszawie to zapraszam do mnie. Mam pre lampowe Mcintosha (C70).   Możemy  je sprawdzić  z:

B-2102MOS, B-2103MOS lub B-2105MOS.

Ok Marek będę miał na uwadze w razie wyjazdu do Wa-wy, co prawda w środę wróciliśmy z podlasia gdzie przejazdem byliśmy w stolicy ale zobaczymy... Jestem ciekaw jak by taki preamp wpłynął dźwiękowo na końcówkę i jaki byłby efekt końcowy, tym bardziej że wymiana lamp może zmieniać brzmienie..🙂

Witam

Muszę kupić wzmacniacz bo stary ma awarię i pewnie będzie trzeba czekać na serwis. Zastanawiam się nad alfą907. Moje pytanie brzmi, czy do 10 000 jest jakaś alternatywa w wyborze sprzętu? Chodzą mi po głowie krell 300i, droższe exposure 3010, roksan caspian. Kolumny pewnie wtedy też zmienię (mam dynaudio focus 110). 

Wielu z was pewnie temat przerobiło i prosiłbym o jakieś sugestie.

Pozdrawiam

Wszyscy co mają alfy 907 też mieli podobną alternatywę no i chyba wiesz co wybrali .... tak więc sam sobie odpowiadasz zadając pytanie - nieprawdaż ???? Oczywiście z Tobą może być inaczej i wybierzesz inną opcje ale w takiej sytuacji nic Ci po zadawaniu takich pytań bo i tak sam musisz się z tym zmierzyć , posłuchać i dokonać wyboru ... Nie żebym Cię tu zniechęcał ale staram Ci się naświetlić brak celowości takich rozterek na łamach forum. Inna sprawa gdybyś chciał sie podzielić informacją, że jesteś kolejnym zadowolonym użytkownikiem alfy 🙂 

Edytowane przez czubsi
Godzinę temu, stu napisał:

Witam

Muszę kupić wzmacniacz bo stary ma awarię i pewnie będzie trzeba czekać na serwis. Zastanawiam się nad alfą907. Moje pytanie brzmi, czy do 10 000 jest jakaś alternatywa w wyborze sprzętu? Chodzą mi po głowie krell 300i, droższe exposure 3010, roksan caspian. Kolumny pewnie wtedy też zmienię (mam dynaudio focus 110). 

Pozdrawiam

W ofercie olx i allegro jest kilka sztuk, nie pozostaje nic innego jak podjechać i posłuchać czy Ci to brzmienie odpowiada😉

9 godzin temu, stu napisał:

Witam

Pozdrawiam

Jako posiadacz Sansui mogę nie być obiektywny, ale te co wymieniłeś to popierdółki przy Sansui.

Krell pod warunkiem że to stary KAV to całkiem niezły wzmacniacz za 3-4tys, ale jest z nim mały problem, każdy jest już wyschnięty na wiór, a po recapie nie gra już tak jak powinien.

Exposure to zabawka, dobra za 2tys

Caspian mk1 również dobry za 2tys, mk2 to już całkiem poważny zawodnik ale nadal sporo mu brakuje do Sansui.

Oczywiście to tylko moje zdanie, ale co nieco tam miałem i słyszałem. Musisz conajmniej posłuchać tego u kogoś, a najlepiej u siebie w systemie który znasz.

AU-a907Xr po serwisie w HIFiSurgery nadal do wzięcia…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

W dniu 26.11.2022 o 16:02, stu napisał:

Zastanawiam się nad alfą907. Moje pytanie brzmi, czy do 10 000 jest jakaś alternatywa w wyborze sprzętu?

Do 10 tys jest duży wybór. Są Sony, denon, Marantz, accuphase, luxman, sansui, nad, itd.

Tutaj oczywiście będziemy polecać Sansui, ale pytanie czego oczekujesz od wzmaka (ilość wejść, wyjść, wbudowany dak itd), jakie brzmienie lubisz, co z kolumnami...

Kupno alphy 907 to też konieczność trafa 100v

Napewno kupno wzmaka klasy Alpha 907 to też konieczność posiadania odpowiedniej jakości pozostałych elementów toru włącznie z kablami.

Także temat napewno warto przemyśleć na spokojnie, jakie są potrzeby i jakie możliwości:)

Oczywiście najlepiej posłuchać wzmaka przed kupnem. 

Ale jeszcze wracając do alphy 907 to napewno jest to bardzo dobry wzmak i solidna baza do zbudowania bardzo dobrego systemu. 

Sporo się naczytałem i nasłuchałem od innych o marce KINKI STUDIO.
Słyszałem te sprzęty na AVS. Postanowiłem sprawdzić bardzo chwaloną na świecie integrę Kinki Studio EX-M1.
Słuchałem tego wzmacniacza prawie tydzień (dłużej już nie miałem ochoty). Porównywałem go generalnie z Sansui AU-07. Praktycznie to w żadnym aspekcie nie pokonał AU-07. Sansui robi z nim co chce, Kinki gra czysto, rozdzielczo, tak nowocześnie i to wszystko. Brak spójności w poszczególnych pasmach. Dźwięk nie jest co prawda techniczny(tu duży plus) jednak jest czasami tak jakby jazgotliwy. Kinki jest wyprane z emocji, dźwięk kompletnie nie angażuje, nie zachęca do dłuższych odsłuchów. 

Zaletą Kinki jest niewątpliwie budowa. Za 13900 zł dostajemy wzmacniacz naprawdę solidnie zbudowany, z super jakości metalowym pilotem. Podejrzewam, że niejednemu takie Kinki bardzo się spodoba, jednak AU-07 zagrał wyraźnie lepiej praktyczne w każdym aspekcie. Nawet bas był lepszy, przestrzeń, ogólnie klasa grania itp. nie do dogonienia dla Kinki. 
Także aby wiedzieć jak co gra należy sprawdzić samemu, w przeciwnym razie nigdy się nie przekonamy i nie będziemy mogli mieć własnego poglądu na sytuację. 

3422A331-4090-4B20-9D23-B3B4AE62F29D.thumb.jpeg.1d679bd3908ae4c2dc5a31ad9707c870.jpeg

72874AB3-AB23-43B8-B6D0-AC2DD9AB1E82.thumb.jpeg.6cc3fa36936a886ec545084b00c372e4.jpeg

O! Super że chciało Ci się porównać ten wzmak. Rzeczywiście opinie zbiera bardzo pochlebne. 

Myślę że jednak warto wziąć pod uwage to, że  Au07 był z pewnością droższym wzmacniaczem kiedy był dostępny, w porównaniu do kinki. 

A dwa, pewnie można by dobrać głośniki które podkreśliły by zalety kinki bardziej, a wady nieco zamaskowaly. 

Na AVS słyszałem 2 systemy oparte na KINKI i w obu były te same wnioski. Charakter sprzętu jest charakterem, brzmienie to brzmienie.

Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony do takich młodych niszowych marek, dlatego w chwili obecnej używam chińskiego, niszowego daca. Jednak jak by nie patrzeć to AU-07 go rozjechał. Jeszcze jedna osoba wpadała do mnie na porównanie i wnioski te same.

Kolumny w chwili obecnej mam takie, że są dobre również dla Kinki. To Kinki jest bardzo ciekawym sprzętem jednak to nie poziom Sansui AU-07

Taka ciekawostka: AU-07 ma 90 watt, Kinki 200 watt - AU-07 okazał się wydajniejszy prądowo, jest silniejszy.
Kinki obiektywnie to uczciwa oferta, patrząc na to co się dzieje na rynku nowego audio. Wykonanie rewelacja.

Edytowane przez Marcinus
12 godzin temu, doktor_mun napisał:

Sporo się naczytałem i nasłuchałem od innych o marce KINKI STUDIO.
Słyszałem te sprzęty na AVS. Postanowiłem sprawdzić bardzo chwaloną na świecie integrę Kinki Studio EX-M1.
Słuchałem tego wzmacniacza prawie tydzień (dłużej już nie miałem ochoty). Porównywałem go generalnie z Sansui AU-07. Praktycznie to w żadnym aspekcie nie pokonał AU-07. Sansui robi z nim co chce, Kinki gra czysto, rozdzielczo, tak nowocześnie i to wszystko. Brak spójności w poszczególnych pasmach. Dźwięk nie jest co prawda techniczny(tu duży plus) jednak jest czasami tak jakby jazgotliwy. Kinki jest wyprane z emocji, dźwięk kompletnie nie angażuje, nie zachęca do dłuższych odsłuchów. 

Zaletą Kinki jest niewątpliwie budowa. Za 13900 zł dostajemy wzmacniacz naprawdę solidnie zbudowany, z super jakości metalowym pilotem. Podejrzewam, że niejednemu takie Kinki bardzo się spodoba, jednak AU-07 zagrał wyraźnie lepiej praktyczne w każdym aspekcie. Nawet bas był lepszy, przestrzeń, ogólnie klasa grania itp. nie do dogonienia dla Kinki. 
Także aby wiedzieć jak co gra należy sprawdzić samemu, w przeciwnym razie nigdy się nie przekonamy i nie będziemy mogli mieć własnego poglądu na sytuację. 

3422A331-4090-4B20-9D23-B3B4AE62F29D.thumb.jpeg.1d679bd3908ae4c2dc5a31ad9707c870.jpeg

72874AB3-AB23-43B8-B6D0-AC2DD9AB1E82.thumb.jpeg.6cc3fa36936a886ec545084b00c372e4.jpeg

Pomijając aspekty dźwiękowe to AU - 07 wygląda bajecznie przy tym Kinki...

Witam.

Odnośnie Kinki, hm, jakoś mnie nie uderza swoim wyglądem. Nie słyszałem, więc się nie odnoszę. Co do porównania do AU-07, ja ostatnio do tego Sansui odnosiłem się porównując AU- 999 . Niejaki san-sui oczywiście odniósł się do mojego wpisu w jego typowy sposób. Wycinkami wypowiedzi , czyli manipulacją. Trudno, inaczej nie potrafi jak manipulując fragmentami z szersszego kontekstu. To tak jak dłubać w nosie w rękawicy bokserskiej.                                                                Porównania robimy do tego co uważamy za dobre i tyle. Ja miałem podpięty AU-07 . stu pytał o alphę 907 i ja polecę każdą , będzie z pewnością lepsza od zaproponowanego Krella. Pokusił bym się o małe zejście w dół co do Sansui i nawet Sansui NRA 607 będzie super do tych dynek. Najlepiej 607 NRA II.  Jednak jak zawsze polecam wpierw odsłuch w swoim systemie. Często znajdzie się ktoś niedaleko, kto ma Sansui i można poprosić o odsłuch. Przy wydaniu 10k warto mieć możliwość własnym słuchem sprawdzić jak dany sprzęt zagra z domowym zaciszu. Oczywiście minimum trzy dni do tygodnia, by odsłuch był wiarygodny. stu, skąd jesteś?

Pozdrawiam

Witam. Dziękuję wszystkim  za odpowiedzi.

Kieruję się w stronę Sansui 907 (wygrał z MF 6Si po tym jak na forach widziałem kilka w naprawie). Pewnie będę chwilę na nią polował. Zastanawiam się czy nie ciągnąć jej bezpośrednio z Japonii.

Brzmienie dynek podoba mi się i zostaną w innym systemie. Ten system będę budował od początku i myślę że duża moc 907 pozwoli napędzić takie kolumny jak np. atc scm 11, o których zaznaczam słyszałem że jak im się dostarczy odpowiedniej mocy to zagrają bajecznie. Jak będzie jednostka to sprawdzę. Jestem z pomorskiego z okolic Słupska - wszędzie daleko, a po drugie to i tak brak czasu.

Co do 607 nie wiem czy nie za słabe na wspomniane kolumny. Dynki i ATC mają niską skuteczność. Może 707 by wysterczała. Jest to do przemyślenia.

Jeszcze jedno jaki zasilacz 100V proponujecie.

Pozdrawiam.

Zamiast inwestować ze 7 tysi w 707 to lepiej 9 w 907 ... taka to sytuacja a i z ceną często można coś potargować. Ściągnąć  z Japonii ??? No pewnie tyle że 99 % materiału obecnego tam na aukcjach to naprawdę wielka loteria Wigilijna - podejmiesz niemałe ryzyko no chyba, że Cię na to stać i wtopy (jakkolwiek to brzmi od braku urządzenia po kompletnego srtrucla) się nie boisz 🙂 Pamiętaj, że potem ten sprzęt trzeba ogarnąć żeby (w przypadku gdy przyjdzie działający) nie pograł raptem tydzień i umarł .... Miej na uwadze, że w Japonii nikt sprzedawanego sprzętu nie serwisował a w niemal wszystkich przypadkach urządzenia leżały nawet po 15 lat zapomniane gdzieś w piwnicy (czy jej odpowiedniku ...) Wiem coś o tym - ja ryzykowałem no i często różnie to bywało ... Mam na koncie 2 utraty pieniędzy, jeden wzmacniacz z nóżkami wbitymi do środka, jeden z ułamaną gałką głównego potencjometru mocy, w zasadzie w większości wgnieciona tylna ściana z terminalami głośnikowymi , W dwóch uderzony w przedni panel itd itd . Tylko i wyłącznie sprzęt zakupiony w Hifido przychodził w stanie użyteczności (zaznaczam, że nie dotyczy to strony wizualnej) i to dlatego, że był w dwóch mocnych kartonach i dobrze pakowany. Takiej sytuacji po prywatnym sprzedawcy trudno oczekiwać  .... O wysyłce kontenerem lepiej w ogóle nie wspominać no chyba, że extremalne przygody z odrobiną słonej aury w słabo zabezpieczonej na tą ewentualność elektronice Cię nie przeraża ... Powodzenia !

Stu

Czubsi - Paweł już opisał co może się stać przy zakupie w Japonii.  Oczywiście nie zawsze tak jest, ale wiele razy opis nie jest zgodny z rzeczywistością , szczególnie jeżeli chodzi o stan elektryczny. Sklep HiFi-Do mogę polecić, masz opis, klikanaście zdjęć, które pokrywają się z tym co opisane. Na dodatek od pewnego czasu również robią przegląd elektryczny typu strojeni, ustawienie prądów spoczynkowych. Robią to dobrze. Opakowanie pancerne w dwa kartony odseparowane styropianem. Jednak modele 907 Alpha pojawiają się nie za często. Wysyłka z HiFi-Do Fedexem więc odprawa celna uproszczona do minimum. Wypełnisz kilka prostych druków i masz w domu. Czas od tygodnia do góra dwu. Szkoda, ze mieszkasz tak daleko od mojej wioski,, będzie ze 600 km. Mam kilkanaście wzmacniaczy Sansui, można posłuchać, coś tam wiem na temat brzmienia poszczególnych modeli. Trafo ja kupuję w fabryce Eurotrafo w Skierniewicach 1000VA .  Tak robię już od kilkunastu lat. Niestety wadą ich wyrobu jest to, że nie zarabiają wyścia gniazdem a pozostawiają gołe przewody. Od strony 240 V jest kabel sieciowy z wtyczką. Gniazda sieciowe 100V można kupić. Ja mam trafo wpięto poprzez kondycjoner, więc jest super. A mam  w okolicy i kilka domów gdzie są różne spawarki, przetwornice i inne takie co śmiecą w linię. Nie mam zakłuceń. 

Wybierając 907 Alpha warto wiedzić, że jest to sprzęt, który im ma lepsze kable  ( głośnikowe, interkonekty ) tym lepiej gra.

Serwis dobry jest w Wałbrzychu i Gość ma masę roboty , więc terminy spore. Można pokusić się w Twoim przypadku pogadać z Czubsim, ale to tylko dygresja, on stroi sprzęt jak nikt inny. 

Pozdrawiam.

Stu

Na Ebay-u jest oferta Sansui AU-07. Oferuje niejaki Unisound. Ponieważ robiłem z tym sprzedawcą już interesy, wiem, że nie jest to przekręt. W ofercie jest wzmacniacz w oryginalnym opakowaniu, co zabezpiecza zwykle przed uszkodzeniem. Niestety to przesyłka z Japonii, więc zawsze jest ryzyko, bo to ciężki sprzęt i różnie jest traktowany na lotniskach. Jednak zakup ten to zakup najlepszego ze wzmacniaczy Sansui w dziedzinie integr. Koszt przekracza prawie dwukrotnie zakładaną kwotę, ale piszę, bo o ile masz ochotę sam sprowadzić sprzęt z Japonii, to sam wzmacniacz jest wart każdej złotówki wydanej na niego. Sprzedawca sprawdzony, opakowanie fabryczne pozwala sądzić, że dotrze w dobrym stanie fizycznym. Możesz też z tym oferentem negocjować cenę, co nie zdarza się tak często w Japonii. Wyglada na sprzęt w dobrym stanie mało uzywany. AU-07 radzi sobie z każdymi kolumnami, choć techniczne dane mogą nie być porywające.  ,,Jedynie,, 90 W na kanał. Mam taki, miałem kilka i teraz mam go już na długo. Kupiłem czarny a taki uważam za najładniejszy, co tu gadać 99 % Sansui , jakie mam jest w tym kolorze i mi to bardzo pasuje. O każdym Sansui można wiele pisać, jednak ten jest najlepiej nootowany ze wszystkich integr.

Pozdrawiam

Jan

24 minuty temu, janvideo24 napisał:

Stu

Na Ebay-u jest oferta Sansui AU-07. Oferuje niejaki Unisound. Ponieważ robiłem z tym sprzedawcą już interesy, wiem, że nie jest to przekręt. W ofercie jest wzmacniacz w oryginalnym opakowaniu, co zabezpiecza zwykle przed uszkodzeniem. Niestety to przesyłka z Japonii, więc zawsze jest ryzyko, bo to ciężki sprzęt i różnie jest traktowany na lotniskach. Jednak zakup ten to zakup najlepszego ze wzmacniaczy Sansui w dziedzinie integr. Koszt przekracza prawie dwukrotnie zakładaną kwotę, ale piszę, bo o ile masz ochotę sam sprowadzić sprzęt z Japonii, to sam wzmacniacz jest wart każdej złotówki wydanej na niego. Sprzedawca sprawdzony, opakowanie fabryczne pozwala sądzić, że dotrze w dobrym stanie fizycznym. Możesz też z tym oferentem negocjować cenę, co nie zdarza się tak często w Japonii. Wyglada na sprzęt w dobrym stanie mało uzywany. AU-07 radzi sobie z każdymi kolumnami, choć techniczne dane mogą nie być porywające.  ,,Jedynie,, 90 W na kanał. Mam taki, miałem kilka i teraz mam go już na długo. Kupiłem czarny a taki uważam za najładniejszy, co tu gadać 99 % Sansui , jakie mam jest w tym kolorze i mi to bardzo pasuje. O każdym Sansui można wiele pisać, jednak ten jest najlepiej nootowany ze wszystkich integr.

Pozdrawiam

Jan

To prawda, AU-07 ten skubaniec ma coś w sobie pomijając że ma genialną prezencję to ta jego barwa i finezja jest nie do przebicia..

4 minuty temu, Piotr Marzanna napisał:

To prawda, AU-07 ten skubaniec ma coś w sobie pomijając że ma genialną prezencję to ta jego barwa i finezja jest nie do przebicia..

Chociaż 907 NRA też mi się osobiście podobał dźwiękowo, grał bardziej konturowo kosztem średnicy w porównaniu do 07 i miał trochę inną barwę, w muzie elektronicznej, rocku itp też świetnie by się sprawdził..

1 godzinę temu, Piotr Marzanna napisał:

Chociaż 907 NRA też mi się osobiście podobał dźwiękowo, grał bardziej konturowo kosztem średnicy w porównaniu do 07 i miał trochę inną barwę, w muzie elektronicznej, rocku itp też świetnie by się sprawdził..

Prawda Piotrze. Z AU-07 tak już jest, czaruje. Pamiętam kiedy pierwszy raz ją usłyszałem u Pawła. To była ta sztuka, która miała przygodę w drodze do niego na ostatnie piętro. Utkwiła w pamięci. Od tego czasu miałem i ja kilka AU-07 i choć mam też inne Sansui, ten gra u mnie najczęściej. A mam grono przednich zawodników jak choćby B/C 2302 czy B 2103. Jest i MOS Alpha 907i ale AU-07 gra najczęściej. 

(...) W drodze na ostatnie piętro (...) - postarzałem się wtedy o jakieś 10 lat w ciągu 2 sekund ... Wywrócić się na schodach z 07 to chyba tylko ja potrafię ...

Godzinę temu, czubsi napisał:

(...) W drodze na ostatnie piętro (...) - postarzałem się wtedy o jakieś 10 lat w ciągu 2 sekund ... Wywrócić się na schodach z 07 to chyba tylko ja potrafię ...

Dobrze, że Tobie nic poważnego sięnie stało. 
Sprzęt sprzętem nawet taki rodzynek jak 07, ale zdrowie najważniejsze!

Pawciu! 2/3 klubu za Tobą stoi! 😉

Edytowane przez Tajitsu
Typo

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Na szczęście Pawle nic wielkiego się nie stało, ani Tobie ani 07-ce. Tak, ale to było kiedy mogłem rano wsiąść do samochodu, odwiedzić Gorzów i myk  wieczorem byłem z powrotem w domu. Teraz już nie, jedynie co to rakiety teraz blisko mnie lądują. Ale AU-07 została. No i oczywiście 907 limited.  

Edytowane przez janvideo24

Problem w tym , że ona ... nie była moja ... Kolega przyjechał do mnie posłuchać w porównaniu do 907MR no i ... trafiłem na bardzo w porządku człowieka i za niewielką dopłatą zamienił się ze mną i tak pierwsza AU07 u mnie została. To że się nie rozprysła na drobne to czysty cud bo uderzyłem nią bezpośrednio nieosłoniętą o schody. wyobraźcie sobie - niesiecie z przodu oburącz nieosłonięty wzmacniacz i potykacie się kapciami o schodek - efekt jest taki że jak kamień poleciałem do przodu nie mogąc nawet bronić się rękoma przed upadkiem ...

2 godziny temu, czubsi napisał:

Problem w tym , że (...)

Kapcie były nieodpowiednie… 

No, ale koniec końców wyszło na dobre i poznałeś AU-07.

Ps

Masz nadal ten egzemplarz 07 i feralne kapcie?

Ja miałem już jakieś hmmmm.... ponad 10 szt. AU07 .... w tym 2 czarne 🙂 Długo miałem 3 szt. AU07 i 2 szt. 907 limited w jednym czasie ale nie można mieć wszystkiego ... Pamiętam jak dziś jak czekałem na pierwszą 907 limited - obgryzałem w nerwach paznokcie a tu dzwoni Janek i mówi, że Pan w Japonii źle zrozumiał i zabezpieczył na moje potrzeby 907i mos limited .... Z euforii w kanał ... Teraz mam w sumie trzecią z tych AU07 co miałem bo jest w stanie sklepowym (takich miałem w sumie tylko 2 srebrne i 1 czarną) 907 limited w sumie też wygląda na stan sklepowy - i dlatego są u mnie i chyba już dożywotnio no ale nie wykluczam że B2301L do mnie kiedyś jeszcze zawita ...

Edytowane przez czubsi

cześć.

Robiłem porządki.

MAm do oddania:

Sansui TU- 719

Sansui TU 9900

listwa Acoustic revive YTP-6

listwa Sansui FB-10

cała sterta kabli, w większości kupowane w JP:

XLR Ortofon 1,5m

cinch Ortofon 1m 2 kpl

XLR Ortofon zielony 8N reference 1,5 m

cinch Ortofon zielony 8N reference 1,5m

Nordost Odin XLR 1m

nie: kable: 2 szt MArantz DLT-1

kable nie z Japonii:

Straight wire Virtuoso:

chinch na WBT0144 - 1m

xlr Straight Wire Virtuoso na Neutrikach, długości: 1m, 80 cm, 50 cm

XLR MB AUdio Aurora2 - 1m

XLR MB Audio Diamond - 1m

Głośnikowy Acoustic Revive RTP 2.5 - 2.5 m (z wtykami lub bez)

zasilający Kryna Acca 5 0,5m (z wtykami lub bez)

Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam na prv, a jak zna mój telefon to dzwonić 🙂

image0.jpeg

image1.jpeg

image3.jpeg

image6.jpeg

image10.jpeg

image13.jpeg

image14.jpeg

image21.jpeg

image23.jpeg

Edytowane przez Samcro
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.