Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa (no może nie aż tak) audiofilska moda.

palton

Rekomendowane odpowiedzi

nie zasmiecanie watku na bocznicy :)

palton skad w tobie takie poczucie ze masz jakas misje do spełnienia

o ile pamietam miales przyjechac chyba do climaxa do łodzi ,to była realna szansa przedstawienia swoich racji

tutaj obojetne co napiszesz zauwaz ze robisz to na bocznicy, wrzucony na boczny tor ,sobie a muzom

"Sobie śpiewam a Muzom. Bo kto jest na ziemi,

Co by serce ucieszyć chciał pieśniami memi?

Kto nie woli tym czasem zysku mieć na pieczy,

Łapając grosza zewsząd, a podobno k'rzeczy.

Bo z rymów co za korzyść krom próżnego dźwięku?

Ale kto ma pieniądze, ten ma wszytko w ręku:

Jego władza, jego są prawa i urzędy;

On gładki, on wymowny, ona ma przodek wszędy.

Nie dziw tedy, że ludzie cisną się za złotem,

A poeta, słuchaczów prózny, gra za płotem,"

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Posiadanie drogiego sprzętu nie może być lekiem na swoje kompleksy, tak jak pisze Rochu, pożyczenie sobie na kilka dni Technicsa leczy ego, jest różnica, ale nadal Led Zeppelin czy Hancock słuchane na tym sprzęcie potrafią wzruszyć

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• Użytkownicy+

cir

Czy mam misję ? Nie, ale fajne forum może być jeszcze lepsze i tyle.

U climaxa miałem być i szkoda że się nie udało, ale co miałbym tam przedstawiać ? Chciałem po prostu posłuchać dobrych urządzeń i spotkać fajnych ludzi (zapewne wśród nich Ciebie).

Wiesz nasze forum jest fajne, jak fajny dom, tylko że w ogrodzie trochę jest śmieci. Mi to odrobinę przeszkadza, a tobie nie ?

Robert

nie namawiam cie abys pokochał smieci ale sugeruje nabranie dystansu do wirtualnego pożycia

jaka moderacja takie forum

nasza lubi lub musiała polubic /bo nie sposob ich wytepic/ tych co przychodza pohasac na golaska i juz

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Użytkownicy+

Właśnie widzę :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

palton

Jestem bezstronny,i tylko sie dziwie,bo twarz inteligentna,a testujesz i testujesz wiele razy.

Troszke sie w tym pogubiles-trza bylo przyjechac do Lodzi do Climaxa,do muzyki-czyli blizej swiata

prawdziwego,a Tobie bez urazy-blizej,duzo blizej do Pana Mulsa-wiesz szczerosc bywa bolesna,ale co

tu gadac wybor zawsze nalezy do Ciebie-takze przemysl temat,twoja wola-AMEN.

Widzę, że ciekawa moda (stara, młoda ?) jest pisanie: "piszą do mnie ludzie na pw", czy Wy w ten sposób poprawiacie sobie humor, że tacy Wtajemniczeni jesteście ? ;) Jak w przedszkolu, normalnie :)

Palton: nie poszło na PW :)))

Wiesz, że jak ktoś do Ciebie napisze na PW, to tak mruga koperta, że cholery można dostać ? Ja wiem, bo już dostałem PW :))))

A w temacie, jeśli ktoś kogoś prześladuje, to audiofile ABixiaży. Obelżywe teksty, niedwuznaczne sugerowanie, że to z biedy (XYZPawel ma bardzo tanie Oriony...;). Jeśli ktoś napisze coś delikatnie podważającego "słyszenie", to ani chybi musi być KLON, dobrze, że nie MODRZEW :)) Już nie wspomnę o wywaleniu XYZPawla, który tu, widzę, funkcjonuje na zasadzie szatana i spisku żydowskiego... :))

the Ghostek

Pisz do cholery na temat.

Poza tym nie powinno Cie obchodzic,kto z kim koresponduje na PW.

Rowniez prosze Cie bardzo nie dorabiaj malym rzeczom wielkiej mordy.

Widzisz tak to jest-powinno isc to na PW-ale wlasnie,ze nie.I co nie wstyd CI.

ps.pisz na temat.

stary audiofil, 2 Lut 2010, 09:14

>the Ghostek

???

Staruszku, mój nick Ci się omsknął...

>Poza tym nie powinno Cie obchodzic,kto z kim koresponduje na PW.

właśnie o tym piszę, że mnie to W OGÓLE nie obchodzi, ale po co niektórzy się tak z tym obnoszą ?!?

• Użytkownicy+

Ok. rozumiem, niema co ryzykować. Ciiiiiiii szaaaaaa. W takim razie żeby nie podpadało o ABX-ie ani słowa (zresztą wątek nie ten).

Duchu, a jak to jest z tą audiofilską modą ? Wyżej masz przykłady owej mody, co ty na to ?

Robert

• Użytkownicy+

No to może jakieś opinie ...

Złote myśli :

>"Recenzje w pismach audio/video? Jak posmaruje sie redaktorkom dobrze kieszen to napisza to co im sie w "boxie prasowym" wypelnionym giftami przygotuje ;-)"

> " opinie na tym forum to jest smiech na sali.Kolesie sprzedajacy sprzet na allegro pisza piekne recenzje aby jakis janek złapał sie na nie.Oczywiscie nie wszyscy tak robia...."

> " Opinie - 1 na 30/40 będzie uczciwa. Pozostałe mają coś dać osobie je piszącej. Materialnie, lub emocjonalnie. Na niektórych forach tematycznych to wręcz element pracy piszącego...."

> " większość audiofili raczej po przeczytaniu opini na tym forum ma chyba większy problem z wyborem sprzętu niż jak by go nie czytało w ogóle,

a na dodatek więcej wyda kasy niż zamierzał na początku np. będzie zmuszony wymienić źle pasujący klocek do dokonanegu już nowego zakup a drugie tyle wyda na kable, chłe, chłe...."

rzeczywiście audiofil to brzmi jak pedofil albo jakieś inne prawo i sprawiedliwośc..okropienstwo.

Nie wiem czy zdrowszym hobby byłby dla was tuning resorówek.

palton, 2 Lut 2010, 21:18

>Duchu, a jak to jest z tą audiofilską modą ? Wyżej masz przykłady owej mody, co ty na to ?

proste, kiedyś było modnie być audiofilem, a teraz ta moda przemija :))) Co drugi ma jakąś lampkę na stoliku... trudno laskom tym zaimponować :)) Każdy kabel jest gruby... więc tym też słabo... ;)

"Wyrafinowanych" audiofilów na pęczki, spowszedniało... Poza tym, AB i nawet X się rozszerza jak zaraza, ciężko już ciemnotę ludziom wciskać :)

The_Ghost, 2 Lut 2010, 21:46

Poza tym, AB i nawet X się rozszerza jak zaraza>>>

Trafne spostrzeżenie.Będzie pewnie jak z AH1/N1,taka totalna ściema,wzbudzenie niepokoju co najwyżej,bańka mydlana na wietrze...

l'enfant sauvage

octavarium, 2 Lut 2010, 21:59

>The_Ghost, 2 Lut 2010, 21:46

> Poza tym, AB i nawet X się rozszerza jak zaraza>>>

>

>Trafne spostrzeżenie.Będzie pewnie jak z AH1/N1,taka totalna ściema,wzbudzenie niepokoju co

>najwyżej,bańka mydlana na wietrze...

Mhm ;) To jak, kiedy muls przebije Twoją bańkę mydlaną ? ;) Czy autobus linii 808 prowadzi na przystanek... drżące nogi ? ;)

• Użytkownicy+

palton

2 Lut 2010, 21:18

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 206 / 1652 / 0

Ok. rozumiem, niema co ryzykować. Ciiiiiiii szaaaaaa. W takim razie żeby nie podpadało o ABX-ie ani słowa (zresztą wątek nie ten).

Duchu, a jak to jest z tą audiofilską modą ? Wyżej masz przykłady owej mody, co ty na to ?

Robert

The_Ghost, 3 Lut 2010, 00:10

>Mhm ;) To jak, kiedy muls przebije Twoją bańkę mydlaną ? ;) Czy autobus linii 808 prowadzi na

>przystanek... drżące nogi ? ;)>>

Póki co nogi drżą komu innemu,zaręczam.Czekam aż ustanie.U mnie już koszule wyprasowane...trzy...gdybym się zbyt mocno pocił:)

l'enfant sauvage

The_Ghost, 3 Lut 2010, 00:10>>>

Poza tym odnoszę wrażenie:nie czujesz całkowicie klimatu.To nie jest kwestia drżenia nóg,obaw...czy innych stanów emocjonalnych-jak pewnie sobie to Twoja wyobraźnia rysuje.Nie jest też nad wyraz istotna sprawa wyniku,ambicji-jak to pewnie sobie imaginujesz.Nie patrz na wszystko przez pryzmat siebie,spróbuj przyjrzeć się wszystkiemu czasem z boku,rzeczy nie wyglądają wtedy tak samo.Nie wszyscy to jednak potrafią.

To jest zainteresowanie,po prostu.Rozumiesz już?

Tak czy inaczej wszystko zapięte,wydaje się,na ostatni guzik,test w piątek.

@palton->sorry za ot.

l'enfant sauvage

octavarium, 3 Lut 2010, 12:30

>Tak czy inaczej wszystko zapięte,wydaje się,na ostatni guzik,test w piątek.

aaa jak test w piątek, to zwracam honor :)))

A jakieś szczegóły ? Możesz już nowy wątek wystartować ;) komentarze przedtestowe, wywiady z uczestnikami...

A Redaktorowi drżące nogi nie pozwoliły na test...

>A jakieś szczegóły ? Możesz już nowy wątek wystartować ;) komentarze przedtestowe, wywiady z

>uczestnikami...>>>

Niestety,zaczęła już obowiązywać 24h cisza przedwyborcza;)

l'enfant sauvage

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.