Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz + loudness

krzysiekol

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nadzieje , że mamel się nie obrazi , że jeszcze raz Go zacytuje , ale jest to najtrafniejsze podsumowanie niektórych wpisów w tym wątku i nie tylko w tym :

mamel

27 Sty 2010, 16:02

...i nie pieprzcie drodzy o dostatecznym basie przy dobrej klasie sprzętu bo pokazujecie, że wydając sacra kasę pojęcia nie macie jak ta "elektryka" działa

SABA mi215 bardzo dobry wzmak z loudness

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Podaje przyklad w jaki spsób znajomy słucha myzyki.Niedawno nabył wzmacniacz c.a.740.Dzisiaj go odwidziłem.Wszystkie gały w wzmacniaczu skierowane w prawą stronę.Na dodatek badziewiany sub tobsila prawie rozkręcony do końca.Jego stwierdzenie:"teraz dynamika jest ok".Dopowiem jeszcze że kolumny to monitory poprzednika dynaudio audience 50.Szkoda że wielu ludzi nie potrafi docenić nauralnego dzwięku.A wiadomo że każda dodatkowe filtry to niszczę.Jest wiele innych sposobów na porawę basu.

kali77

- powinieneś go uświadomić jeszcze jaką zupę powinna mu żonka serwować bo ty wiesz jaka jest najlepsza

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

kali77

- jeżeli chcesz koniecznie zatrudnić moderację do usuwania naszych kolejnych wpisów to jedź dalej w tym stylu debilu

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

rocco, 4 Lut 2010, 22:14

>pytam bo grp'a INC. slucham i troche basu malo, no i nie wiem czy moge podkrecicczy nie...skupcie

>sie.

Dokup ze 3 metry szescienne. Jak chcesz to ci nalapie z BRow z moich magnatow do worka. W domu se otworzysz, wypuscisz na chawire i bedzie w sam raz.

?👈

A krec, grunt ze to nic nie kosztuje. Jeden kreci, drugi nie. Ja np nie krece, bo nie odczuwam nawet takiej potrzeby.

Nie ma co biadolic na ten temat juz, bo znow sie zacznie.

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.