Skocz do zawartości
IGNORED

Dobry Stomatolog w Krakowie

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

Therion ja komentowałem głupote ktora napisałes ze ma kilka specjalizacji ze stomatologii

natomiast doktorat nie ma nic do kwalifikacji zawodowych a jedynie naukowych

dalej wole dentyste praktyka niz dentyste pracownika naukowego instytutu stomatolgii czy uniwerku medycznego

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ech, nie chce mi sie już o tym gadać, bo nie chcę nikogo ani namawiać ani przekonywać. Moim celem było jedynie poinformowanie o zniżce.

Co do praktyki, to masz rację. Tylko że znowu nie w tym przypadku. Ale już o tym nie będe pisał - zechcesz, zajdź, sam zapytaj ile lat ma praktyki a ile wykładała na Akademii.

electro, 1 Lut 2010, 15:25

przynajmniej pogadac o tych kefach ...

Ja sie nie dogadałem z KEFami a u niej... Jak któregos dnia zaszedłem, to usiadłem z wrażenia. Grały przecudnie. Były podpięte do jakiegoś zwykłego ONKYO ale takiego basu jaki wowczas usłyszalem, to one u mnie nigdy nie miały. Trochę zwątpiłem wówczas w sens wydawania dyżych pieniędzy na sprzęt :)

Ja bym tam nie poszedł z prostego powodu - kompletnie nieczytelna i zawalona dziwnymi informacjami strona www w dzikich kolorach.

Ale to nic.

KOMPLETNY BRAK INFORMACJI o lekarzach.

Wstydzicie się ich czy co?

PS swoją drogą znany krakowski forumowicz też jest dentysta ;]

Therion

no rozumiem, ale z drugiej strony ten jej sprzet mogl grac zupelnie beznadziejnie, a zagrały te no...feromony...tak czy siak z opisu ciekawa kobieta...wogole dentystki sa czesto w porzadku, dbaja o siebie i wogole....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

OK. wyjaśniam, bo nie ma potrzeby bawić sie w domysły.

Gabinet istnieje tam krótko - chyba niecały miesiąc. To dlatego strona www jest jeszcze nie najlepsza, bo dopiero się rozkrecają.

Dr przeprowadzila się do Krakowa i jak kazdy "emigrant" ma trudny start. Rozumiem ją, bo sam kilka lat temu przeprowadziłem się do Warszawy i też nie miałem lekko. Nadal nie mam. Dlatego postanowiłem, że jak mogę jej pomogę. Poprosiłem o zniżkę dla Was i napisałem ten post. Żadnych innych koneksji ani rodzinnych ani biznesowych z nią nie mam. Za to wiem (bo doświadczyłem na sobie), że jest to dziewczyna z pasją. Juz pomijając to, jak szybko przeszła swoją drogę naukową (cały czas przecież praktykując w swojej klinice w innym mieście), to...

Dam Wam przykład. Należę do osób piekielnie nie lubiących grzebania w moim pysku. Bez znieczulenia nie ma po co tam zaglądać, bo gryzę. U u niej dwa razy podczas leczenia... zasnąłem. wżyciu nie sadziłem, że to możliwe! Ale raz, że ona zawsze leczy w pozycji poziomej a dwa, leczy piekielnie delikatnie. Wstyd mi było, ale aż do tego stopnia sie odprezyłem. Zresztą ona zakłada pacjentom rózne wynalazki - teraz np. okulary DVD z filmem :) Albo puszcza fajną muzykę (lubi rocka!)

To stąd też wynikła moja nerwowa reakcja na wasze żarty na poczatku, bo ją znam i wiem, że naprawdę jest i piekielnie dobra i przesympatyczna zarazem. Przy okazji jest też życzliwa i znana z tego, że jeżeli zadzwoni do niej pacjent w niedzielę z problemem, to choćby lało, wiało, przyjedzie do gabinetu, otworzy, przyjmie i jeszcze sie uśmiechnie. Pokażcie mi ilu takich znacie lekarzy.

co do kliniki, to za dużo nie wiem ale mają tam kilku lekarzy w tym chirurga, dlatego jeżeli ktoś ma jakiś wiekszy problem, to warto tam teraz zajrzeć bo na starcie są oczywiście tańsi niż inni i poza tym mają teraz jeszcze sporo czasu, więc wizyty nie sa przeprowadzane w pośpiechu (np. jak u mnie w Wwie).

Oczywiście wolna wola - ja polecam, bo ją znam.

Pozdrawiam!

• Redaktorzy

Panowie, znalazłem tu kilka nieeleganckich wpisów, które pozwoliłem sobie usunąć. Ponieważ wątek dotyczy konkretnej osoby, specjalisty, kobiety, sądzę że dobrze będzie wspiąć się na jeszcze wyższy poziom dobrych manier, niż zazwyczaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.