Skocz do zawartości
IGNORED

Wiadomy film

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Czy przypadkiem pan Michalkiewicz to nie jeden z tych kolesi na marginesie wyborczego progu? :)Skoro już takich "argumentów" mamy się chwytać...

Och, to takie przykre jak się ludzie kaleczą własną bronią...

Jednakowoż dla wladz'a pan Michalkiewicz to żaden autorytet. Mało subtelny, mało "relatywny" i prawdę w oczy bez pardonu wygarnąć potrafi, więc nie trafi do rozumienia. Pewnie wywoła reakcję alergiczną raczej ;)

Kara Śmierci dla morderców, zbrodniarzy, pedofilów, aborcjonistów, zwyrodnialców, zdrajców, żydokomunistów

dlaczego życie zwyrodniałego mordercy i zbrodniarza miałoby być więcej warte niż życie jego biednej ofiary??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-17866-100002971 1265570723_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Jednakowoż dla wladz'a pan Michalkiewicz to żaden autorytet."

tego się nie spodziewałem....jesteś bardziej absurdalny niż myslałem

P.S.

z większą powagą chciałem zakończyć polemikę z tobą lecz na to dictum to tylko kontr autorytet

atops ....który lepszy?

wladz, 7 Lut 2010, 22:49

>atopos kontra Michałkiewicz który autorytet ważniejszy?

wladz,

dla mnie żaden z nich nie jest ważnym autorytetem, choć Michalkiewicz potrafi często celnie trafić - tego mu odmówić nie zamierzam. Pisałem to do skynyrd'a żeby nie sądził, że Cię takim linkiem przekona. Tylko tyle. A kto to jest atopos?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Obrońcom i wyznawcom generalissimusa - nawet kolesie opluli idola ludu pracującego miast i wsi.

Nie lubią go Gierki, Ryby i reszta kanalii

czyli z kolekcji k**wa k**wie łeb urwie.

chyba z niego zła kobieta była ?

http://www.youtube.com/watch?v=NJ4-kD9y05g&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=VZkVTjKjpag&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=KsPCv29fKuI&feature=player_embedded

• Redaktorzy

"Jednakowoż dla wladz'a pan Michalkiewicz to żaden autorytet. Mało subtelny, mało "relatywny" i prawdę w oczy bez pardonu wygarnąć potrafi"

Dla mnie też żaden. Zaskakująco bezmyślny, sprzeda elementarną logikę za antykomunistyczny bon-mot, wykazuje zacietrzewienie utrudniające składne pisanie, zbliżone natężeniem do tego, co prezentował jego kolega, Rybicki czy Rybiński.

Redaktor, 9 Lut 2010, 16:33

>wykazuje zacietrzewienie utrudniające składne pisanie, zbliżone natężeniem do tego, co prezentował

>jego kolega, Rybicki czy Rybiński.

żenujące panie Rachwald, Michalkiewicza można tak odbierać, ale Rybińskiego?

i nawet udawać, że się nie zna nazwiska?

a to znasz, panie redaktor Rachwald? to o takich jak ty

"Im dłużej walczyłem z nimi, tym lepiej poznawałem ich dialektyczne metody. Bazowali na głupocie swoich przeciwników, a gdy to nie przynosiło rezultatów, udawali, że nie wiedzą, o co chodzi. Jeżeli sytuacja nie była dla nich korzystna, szybko zmieniali temat i te same banały stosowali do zupełnie innego zagadnienia. Dopasowywali je w sposób dowolny i ogólnikowy, chcąc sprawić wrażenie, że posiadają rzetelną wiedzę. Gdy jednak przystawiało się takiego osobnika do muru, tak że nie miał innego wyjścia i musiał przytaknąć, wydawało nam się, że posunęliśmy się do przodu. Jakież ogromne było nasze zdziwienie, gdy nazajutrz Żyd nic nie pamiętał i dalej opowiadał swoje skandaliczne bzdury, jakby nic się nie stało. Nie mógł sobie nic przypomnieć, oprócz udowodnionych już raz prawd swoich twierdzeń.

Ze zdumienia stawałem jak wryty. Nikt nie wiedział czemu bardziej się dziwić - błyskotliwości ich odpowiedzi czy umiejętności kłamania. "

film już poszedł w tv w niezłej godzinie- otrzyjcie gile

a sldowcom i kolegom popaprywnym z tego forum dziękujemy za świetną reklamę tego dokumentu za pomocą ich świętego (jak św Blida) G gniewu

thx

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.