Skocz do zawartości
IGNORED

Marantz 6010ose vs Marantz 7000

nissio100

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie potrzebuje porady.Ktory ze wzmacnieczy wymienionych w temacie zagra lepiej z CD Denon DCD 1550AR kolumny to Monitor Audio Silver5i interconetct qed a glosnikowe to Split Harmony.Prosze o pomoc moge kupic za naprawde dobra cene PM 7000 DO ODSLUCHU BEDE MIAL GO W DOMU W NIEDZIELE PM 6010OSE MAM I JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONY.a MOZE PODAROWAC SOBIE ZAKUP pm7000 i kupic Nada C 372?Sami wiecie nieraz nadchodzi taki moment ze potrzeba cos wymienic w systemie u mnie ten czas nadszedl!Cd niezamierzam zmieniac jestem z niego naprawde zadowolony.Moze dokupie kolejny denona do mojej koncowki Poa t10.Za pomoc i podzielenie sie wiedza z gory dziekuje kolezankom i kolego

https://www.audiostereo.pl/topic/61390-marantz-6010ose-vs-marantz-7000/

PM7000 jest zdecydowanie lepszy od PM6010OSE.

Ile masz dać za tego PM7000? Jeżeli drogo, to może warto rozejrzeć się za czymś innym. Jeżeli niedrogo, to w stosunku do PM6010 postęp będzie tego wart.

Ac o powiecie szanowni Koledzy na temat tego Marantza MARANTZ PM-84???Jest tez taka alternatywa.Wiem ze to stary klocek ale ???Wlasnie moze mi pomozecie i opszecie co potrafi ten PM84?Zarzuce zdjecie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-23706-100003138 1265461476_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.