Skocz do zawartości
IGNORED

ABX, czyli spokojnie to tylko awaria....

octavarium

Rekomendowane odpowiedzi

to ty sobie mysl.nie wiem tylko czy zauwazyłes propozycje 500/100000zł.Co do sluchania i bólu głowy to znam to z autopsji.Pewien element toru nie mogł byc wprowadzony bo wywołwywał bóle głowy i rozdraznienia przez rok.Po skrytym wprowadzeniu go do toru i zakamuflowaniu teraz nie wolno go zamienic na zaden inny, bo inny wywołuje torsje i bóle głowy.Poopowiadajcie sobie te wasze kawałki.Mozemy sie posmiac...ale nic ponadto.

tak naprawde nie wiecie nawet jak nazwac to cos i co to jest.Nawet układ klocków na csenie nie jest do sprawdzenia bo nikt nie wie jaki był naprawde a dodatkowo nie ma zadnego.Przy nagrywaniu z computra.

muls, ty faktycznie nie wytrzymujesz, ale pimińmy to. Co to znaczy, że gainclone jest normalny? Bo jeśli nie pozwoli wysterować bez zniekształceń głośników do ich pełnej mocy, to dla mnie to jest tylko "normalny inaczej". Jak nie znasz mocy, to napisz, że nie znasz i wystarczy. Jak znasz, to odpowedz na proste pytanie. Nie musisz od razu wylewać na forum swoich frustracji.

A co do bliźniaczek i bliźniaków, pozwól, że zostanę przy moim przykładzie. Lepiej oddaje moje doświadczenia. Rozumiem, że Twój przykład oddaje Twoje. I bardzo dobrze i o to chodzi.

modrzewku wykaz troche incjatywy jako i ja wykaząłem.Spytaj, wyslji maila do DIY.jak chcesz miec sto wat- kup cztery.Wsadz silnik do srodka zeby krecił potencjometyrem ,wsadz lampke migajaca ...tylko nie marudz.

No bo widzisz, modrzew... ja pytałem, a do Ciebie odpowiedź skierował. I jeszcze najpierw napisał żebyś sam poszukał, a zaraz potem udzielił zaszyfrowanej matematycznie odpowiedzi. Potem jeszcze z gainclona jakiś "motór" chciał robić, a na koniec wziął i znikł. Zaczynam się niepokoić.

freepio

Wiesz facet ma problem...nikt go nie słucha...wszystko gra jednakowo i frustracja gotowa.Myli mu sie wszystko a stary taki nie jest,więc co?Szalej albo jakieś inne gówno źre.Może namów go by to odstawił.

modrzew47, 7 Lut 2010, 20:30

Szacun - poświęciłeś chłopie życie dla forum. Piszesz tutaj 7/7 i 24/24. Niestety wciąż to samo. Strach lodówkę otworzyć, żebyś z niej nie wyskoczył z wciąż tym samym słowotokiem. Może telewizję pooglądaj?

modrzew47, 7 Lut 2010, 20:48

>elkabelka

>Ty pewnie nie wiesz co to konsekwencja.

Ja bym to nazwał inaczej.

>Co do lodówki to uważaj...często tam przesiaduje po tym jak ciebie poczytam.

Miałem takie wrażenie - to co piszesz to odgrzewane po wielokroć kotlety.

modrzew47, 7 Lut 2010, 20:57

>elkabelka

>Nie bełkocz już bo znowu mi lodówka grozi.Możesz sobie nazywać jak tylko chcesz z sensem,tylko nie

>bełkocz.

Wiesz - pewnie nie jesteś świadomy tego, że Twoje, kaleczące gramatykę języka polskiego i obraźliwe dla logiki inwektywy, wywołują wyłącznie efekt komiczny. W dyskusji jesteś już partnerem tylko dla siebie.

A swoją drogą chciałbym mieć tyle wolnego czasu, co Ty.

modrzew47, 7 Lut 2010, 20:58

>No i zmień sobie nicka... na męski,bo mi się kojarzysz.

Twoje preferencje seksualne to Twoja prywatna sprawa. Nie musisz się z nimi obnosić na forum. Proponuję paradę równości.

Pójdź na jakieś studia,może coś zrozumiesz elka.Męskich nicków nie było?Preferencje moje som jasne,dlatego sie kojarzysz.Za trudne?Pisz na temat jak masz co a nie szukaj czegoś ciepłego do tyłka.Rozumiesz?

Mulsie-nie nakrecaj sie jak stary zegarek,wyjdz z cienia bos TY sloneczny jest.

A tak na powaznie przewidujesz mnie do zrobienia jakiegos ABX-a???-TY sedzia-maz zaufany[masz zone?]

Myslales nad tym,czy mnie pomijasz???-pytam na serio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.